Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Simán. Annak a lényeg igazából a média anyag minél jobb minőségben való továbbítása, relatíve nagyobb távolságokra. De a videó transmissonnak ehhez nem sok köze van, nem az érdekli őket, olvasd el a cikket, hogy szűrik, hogy te egy drón vagy, nem egy router.
. Ráadásul, míg a Dji-nak nagyjából fix frekije van, szemben egy racerrel, ahol én akár Mhz-enként tudom állítani a sávot. Az biztos, hogy minél kisebb a hatótávja a drónodnak (a Dji gépei pont nem ilyenek) annál nagyobb az esélye, hogy békén hanygak/nem látnak. Racerekkel kis teljesítményen repülünk, általában 25Mhz-en, ami azt vonja maga után, hogy minél kisebb a teljesíményed, annál kisebb ahatótávod is, de mint említettem, a rádiófrekid által sugárzott jel erőssége is. Azaz minél messzebb tudsz menni, annál jobban szem előtt leszel.
. A freki sem mindegy. Én long rangr-re EU 868 Mhz-es vevőket használok, ezek hatótávja cirka 40-50 km. Quad drónnal ez annyira nem megy az akkuk miatt, bár a 20 km simán, de merevszárnyúakkal ez nem gond. És ugye vannak a piacon olyan video (VTX) egységek, amik az említett 20km-ről még röccenésmentes képet adnak. Igaz, azoknak már olyan nagy ateljesítményük, hogy igazából EU-n belül nem igazán lehetne használni.
. 8Engedélykötelesek, de a max 2W az ha jól tudom a plafon amúgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Ráadásul, míg a Dji-nak nagyjából fix frekije van, szemben egy racerrel, ahol én akár Mhz-enként tudom állítani a sávot. Az biztos, hogy minél kisebb a hatótávja a drónodnak (a Dji gépei pont nem ilyenek) annál nagyobb az esélye, hogy békén hanygak/nem látnak. Racerekkel kis teljesítményen repülünk, általában 25Mhz-en, ami azt vonja maga után, hogy minél kisebb a teljesíményed, annál kisebb ahatótávod is, de mint említettem, a rádiófrekid által sugárzott jel erőssége is. Azaz minél messzebb tudsz menni, annál jobban szem előtt leszel.
. 8Engedélykötelesek, de a max 2W az ha jól tudom a plafon amúgy is.