- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Én csak azt akartam ezzel mondani, hogy személy szerinte végig jártam a létrát és a tetején jöttem rá, hogy ott kellett volna kezdenem.
Mindenképpen egy csomó időt és kellemetlenséget, valamint végső soron pénzt is megtakarítottam volna."A Drónpilóták Orzságos Egyesületébe való belépésnek mik az előnyei? A biztosítást érdemes megkötni?"
-Hivatalosan biztosítást kell kötnöd, ha repülni akarsz, az esetihez bekérhetik és be is kérik. Nem csak egy kérelmet kell beadnod ilyenkor, hanem jó néhány doksit (repülési terv, koordinátákkal, magassági adatokkal, stb) amit az egyesület segít neked. Az esetit is nagyságrendekkel könnyebben, gyorsabban, kevesebb macerával megkapod, ha egyesületi tag vagy egy olyan egyesületnél, ahol ez napi rutinnak számít, a légügyi hivatal napi kapcsolatban van a szövetséggel. Nem mellékesen a szövetség vezetői elég jó személyes kapcsolatot ápolnak a légügyesekkel, és tényleg jó fejek, segítőkészek.
Nem mellesleg, ha nem vagy valahol egyesületi tag magánszemélyként nem is biztos, hogy repülhetsz. ebben nem vagyok biztos, de mintha így rémlene.
A biztosítás a te érdeked főleg. Ha a drónnal gebasz van és baj lesz, nem biztos, hogy zsebből menni fog. Önrészes a dolog, de szerintem jobban jársz ha van biztosításod, csak úgy mintha autóra, motorra, vagy bicajra kötnél. (Utóbbira is lehet, de sokan nem tudják)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindenképpen egy csomó időt és kellemetlenséget, valamint végső soron pénzt is megtakarítottam volna.
Nem mellesleg, ha nem vagy valahol egyesületi tag magánszemélyként nem is biztos, hogy repülhetsz. ebben nem vagyok biztos, de mintha így rémlene.
A biztosítás a te érdeked főleg. Ha a drónnal gebasz van és baj lesz, nem biztos, hogy zsebből menni fog. Önrészes a dolog, de szerintem jobban jársz ha van biztosításod, csak úgy mintha autóra, motorra, vagy bicajra kötnél. (Utóbbira is lehet, de sokan nem tudják)