Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Szerintem pont hogy nem drága most 173e-ért. Külföldön sem olcsóbb ahogy néztem. 1 hónapja itt a 200e Ft-ra írták hogy nagyon jó ár. Főleg hogy 160-170e-ért adják használtan mindenhol.
Létezik olyan app amivel lehet engedélyt venni? Láttam egy vloggernél, hogy létezik valami ilyesmi.
Erdélytől azért nem félek, mert az erdő közepén ahol szó szerint csak a természet van nincs aki szóljon/feljelntsen/elkapjon.Nem tudom amúgy mennyire erősen nézik hazánkban a drónozókat. Én Üllőn lakok, itt keményen jönnek a repülők pár száz méteren vannak leszállás közben és elég sokan szoktak drónozgatni és néhány hetente a település közösségi oldalán is osztogatja a videókat. Én is gyakorolnék az itteni réten, mondjuk az már nem repülő útvonal.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest