Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
4.2.8 sem kérdez. 4.1.14-et meg már nem akarok visszarakni, ha ez működne. Letöröltem a legújabbat, felraktam apk-ból a 4.2.8-at. Fake indít, start, dj go indít. Egy darabig semmi nem történik, a menüben nem is jelenik meg a plusz rész, csak egy kis idő után. Nekem nem szól semmit az app. Pár perc után megjelenik, látható 13-19 chanel közti választási lehetőség. A 13 csatorna kiválasztása után a csúszka láthatóan csak annyit állít, hogy a videó jel milyen bitsűrűséggel operáljon, azaz a 2 mbit-4km vs 10 mbit-0.7 km csak annyiban különbözik, hogy mivel kisebb a visszasugárzott adatmennyiség, ezáltal lesz jobban továbbíthatóbb, az egyébként szarabb minőségű kép. Gondolom én. Nem tudtam tesztelni a repülést, mert itt elég nagy szél van.
. (26-31 km/h)"Ha viszont egy régebbi verzióval átállítottad, akkor mehet fel az új és mivel az már nem kérdez, így kényelmesen FCC módban maradsz."
-Én ebben már nem vagyok biztos. Az viszont úgy néz ki, hogy nem befolyásol semmit, hogy a drón firmware-ja frissült. Mert a plusz menü ott van. Látni kellene, hogyan repül, de itt napok óta szeles idő van és ahogy nézem az előrejelzést, jobb nem is lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Akvarisztika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Warhammer 40.000
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- PlayStation 5
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi 5 Max szinte új, 28 hó garancia + 210W gyorstöltő, 100% akksi
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. (26-31 km/h)