Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
Totálisan egyetértek. Addig jutottam/mertem elmenni a Zoom-al, hogy akksikat feltöltöttem és bekapcsoltam a gépet, hogy megnézzem egyáltalán nem féltéglát raktak-e a belsejébe
De még a bekapcsolásig is csak most jutottam el tegnap óta, mert a manual-t böngésztem.
Én sosem láttam még ilyen összetett appot sem, túl sok az infó hirtelen, azt sem tudom mi micsoda, nem beszélve a beállításokról és rádöbbentem, még kicsit messze állok a repüléstől. Ahogy pedig mondtátok, mindenképpen nyílt, nagy területen fogom elsőként a magasba emelni, csak lenne már errefelé szép idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De még a bekapcsolásig is csak most jutottam el tegnap óta, mert a manual-t böngésztem.