Hirdetés
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
Több napja küzdünk a DJI supporttal, hogy életre keltsük az Air-t, de semmi siker. Most azzal próbálkozok, hogy fizessék vissza az árát, bár erre őszintén nem látok esélyt. Örülhetek, ha egyáltalán garanciában megjavítják...
És itt jön a kérdés - van tippetek, tanácsotok, hogy mit csináljak vagy ne csináljak, hogy növeljem az esélyeimet? Komolyan félek, hogy még rám verik a javítási költségeket...Röviden ismét a story:
drón megjött, első nap kinti repülés, minden faxa.
Második nap nappali közepén terveztem lebegni vele, hogy a kamerával ismerkedjek (két-három éve repülök játékdrónokkal a családbeli gyerekekkel, úgyhogy inkább a kamera az újdonság). Felszáll, majd drón csak emelkedik rendületlenül, távra semmit nem reagál. Mikor már a plafonon igyekezett átfúrni magát, akkor megfogtam kézzel és kikapcsoltam. Azóta nem csatlakozik a távhoz, plusz időnként spontán újraindítja magát. Már a DJI support is kifogyott az ötletekből, hogy mit lehetne még kipróbálni...
Elvileg mindent az előírások szerint csináltam, de a drón szemmel láthatólag meg van karcolódva (a plafon nyert), meg ha kiolvassák a logot (ami jelenleg szintén nem megy), akkor láthatják, hogy valami ütközés történt. Gondolom belül is poros, mert porzott rendesen a plafon. Szóval ha akarnak, kibújhatnak a gari alól...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Játékfejlesztés
- AMD FX
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövedelem
- Asztalos klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Google Pixel topik
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Update 01.23. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest