- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
vEgGg
csendes tag
válasz
kisbancsa
üzenetére
Köszi a választ. Nem ülök túl gyakran repülőn, és jelen esetben nem is világos, hogy a repülőtér saját szabályzata miért írja felül a légitársaságét, ami a poggyászokat illet, mindenesetre akkor elhiszem, hogy így van. Nyilván az én helyzetem szempontjából teljesen mindegy, de azért érdekelne, hogy miért van ez így, milyen veszélyt jelent egy drón a fedélzeti poggyászban (esetleg más oka van?). Sajnos nem lennék túl nyugodt, ha a zsír új, többszázezres drónomnak a feladott poggyászban kellene zötykölődnie, láttam már elég szép baleseteket, amelyek a feladott csomagok kezeléséből adódtak. Oké, hogy biztosítás meg minden, de annyi macerát meg már nekem nem biztos, hogy ér a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest