- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Általánosságban elmondható, hogy a Mavic kamerája elmarad a kívánt szinttől. Én magam is ezért vettem inkább P4-et. A Mavicen túladtam kb 2 hét után. (vagy még annyi sem). Összességében az is elmondható, hogy a neten lévő videók igazából 1080p/25 FPS-el készültek, ami BIZTOS, hogy kevés bármelyik gépnek a kamerájához. Az sem mindegy, hogy sport módban, sokkal agilisebben fordulsz, vagy másik - olyan repülési módban, ahol mind a sebesség, mint a reakciók sokkal finomabbak. Én alapvetően ha felvételt készítek, maximum P (pozició) módban teszem, sport módban csak a repülési elemzésekhez szükséges videókat készítem, későbbi tanulmányozásra. És 1080p/50 fps alatt nem állítok felvételt. Ehhez már valóban jó micro sd kari kell, sokan itt véreznek el, ezért szaggat a felvétel, vagy szakad meg. Célszerű a 80mb/sec-es karik használata, és a magasabb felbontás beállítása. 4k-hoz a legtöbb, uhs1-es kártya el fog vérezni. A P4-hez is használható olyan üzemmód, amivel a mozgást sokkal jobban, finomabban lehet elvégezni, ezáltal a felvételeid látványosan jobbak lesznek. Nem beszélve arról, hogy a mozgásból adódó, hirtelen fényváltozásokat egy gyorsabban mozgó kameramozgással, vagy drón mozgással sokkal kevésbé fogsz tudni kezelni. Ha komolyabb videózással akarsz foglalkozni, a Mavicot el lehet felejteni. Ez nem azt jelenti, hogy az rossz lenne, csupán azt, hogy egyáltalán nem ilyen felhasználásra szánták.

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest