Új hozzászólás Aktív témák
-
surami
tag
válasz
ClintEastwoo #27 üzenetére
köszi. igyekszem önzetlen lenni, sok időm benne van már és úgy gondolom legyen hasznos az infó mindenkinek aki idetéved. legjobban annak örülnék, ha több ezer ütős timelapse készülne az országban, hogy a szürke hétköznapokból kizökkentsék az embereket és a médiaszenny helyett értéket kapjanak. iszonyatosan rossz néha ránézni az elfásult arcokra a járdán sétálva... a média gépszíja bekapta őket, no komment, pedig volna miről társalogni a TV nézés, bulvár sajtó helyett...
asszem jó úton vagyunk egy viszonylag olcsó minőségi rendszer felé.
amúgy ma megjött a dollyshield diy kit és a arduino board, de majd csak akkor állok neki főzni, mikor már minden hozzávaló helyben van.
-
surami
tag
válasz
ClintEastwoo #21 üzenetére
A 11-es hozzászólásban találsz egy linket, ami az igus sín + sínkocsi árakhoz vezet és van egy link ami az igus oldalára irányít.
Ja és bocs, WS a sín, WW pedig a sínkocsi.
Sín példa:
WS-10-40-2000:
- 10: a sín két szélén lévő henger alakú idom/cső átmérőjének a mérete mm-ben
- 40: a sín szélessége mm-ben
- 2000: a sín hossza mm-ben -
A Zéé
addikt
válasz
ClintEastwoo #16 üzenetére
Úgy tudom, hogy gyakorlatban 100 dollár alatt nem igazán foglalkoznak a csomagokkal, mert rengeteg papírmunka van vele. Én eddig 3 cipőt rendeltem kintről, mindegyik bejött vám nélkül. De nem is a vám a nagyobb szívás, hanem ha az ÁFÁ-t is rárakják, ami ugye 25% + erre a 8% vám. Bár ha van céged, akkor azt visszaigényelheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged