Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
Szia.
Én annó úgy állítottam be az xvid-et ( virtualdub-bal kódoltam ) ,hogy a 2 menetes tömörítés során az átlag 1500 kbps legyen. ( ez már jobb minőséget eredményez de nagyobb a végső méret.
Ha szélesvásznú a felvétel akkor lehet kevesebb, ha 4:3-as a képarány akkor lehet több.
Nállam a lélektani határ kb 1200 kbps bár már régen kódoltam saját célra....
Annó sok 1cd méretü anyagom volt ott a film hosszától függően 800-1000 kbps a videobitrate és ehhez jön még az mp3-as hang : 96 - 128 kbps -al.Ja és mindez természetesen SD felbontásra igaz mert HD vagy Full HD felbontásnál már eleve nagyobb videóbitrate kell és másik kodeket (x264) érdemes használni.
Így hirtelen ennyi.
Bye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest