- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedWing
aktív tag
Üdv!
Én is nemrég vettem egy komplett házimozit asszonynak. Azért nem ilyen árkategóriában, de keresgélés közben összeakadtam ezzel:
[link]
[link]
Egyik ismerősömnek ennek az előde van meg. Nagyon meg van vele elégedve! Nekem is többször volt szerencsém hallani mind zenével, mind filmel. Igazán kellemesen szól.
Ilyen árkategóriából más még nem hallottam, de ezt, az alapján amennyit hallgattam nagyon tudom ajánlani. -
matykooo
aktív tag
Szval nem külön házimozit szeretnék összerakni, mert ahhoz sajnos túl kicsi a szobám, egy koplett házimozi szettet szeretnék venni...
Ami a lényeg h a hangfalaknak mindenképpen a falon kell lennie, kivéve a mélyet... illetve a a központi egységnek is a falon kellene helyet néznem, mivel mire odáig eljutok h a szobám az elképzelésem szerint lesz berendezve, nem lesz külön kis tartó asztalka, legalábbis nem tevrezném...
Nézegettem párat, láttam hogy az árakkal a végtelenségig lehet menni... a Keret rá maximálisan 100ezer magyar forint (ez annyira a plafon, hogy sírva adnám ki érte ), egy Panasonic 42pv80-ashoz lenne társbarát...
Ami különösen tetszett az 2 Samsung volt.... Samu HT-X810 - 99K
a másik pedig: Samsung HT-X250 - ez ezen a helyen 60K
Természetesen a márka az mind1 lényeg h legyen rajta hdmi, meg ez a felskálázós dolog nem tudom mennyire jó vagy nem, jól hangzik hozzá kell tenni... Nézegettem még winchesteres dvd írós kombókat, ezeket sem nagyon tudom hogy mennyire használhatóak...
Remélem tudtok segíteni, és ne haragudjatok ha esetleg rossz helyre szemeteltem!
Köszönöm! -
RedWing
aktív tag
válasz
KILLSCLAPS #62 üzenetére
Munkahelyen ellesz a raktárban... Majd 24-én d.e. viszem csak haza becsomagolva.
-
RedWing
aktív tag
válasz
KILLSCLAPS #59 üzenetére
Én is megvettem. Kellemes csalódás ért! Nem gondoltam volna, hogy ilyen "jól" fog szólni!
Asszony örülni fog 24-én! -
RedWing
aktív tag
válasz
KILLSCLAPS #59 üzenetére
Köszönöm az infót!
Ma szerintem el is megyek, megnézem van-e még!
Páromnak lesz, neki megfelel! -
KILLSCLAPS
csendes tag
Szia !
Megvettem 55 ezer a madaras tescoba.Nem vagyok nagy szakértő de jónak tünik.
Szépen szól mindent lejátszik.A tesztlemezt nem találom de nem lessz már idő megnézni.
Viszem a gazdájának, nekem kell összeállitani.Csak zenét fog halgatni.Hiányozni fog
USB röl is játszik filmet meg zenét és képet.DTS filmet nem találtam csak audiot az árához képest döbbenetessen szól.Hangszinszabályzó nincs, csak egy tucatnyi beállitott
hangzás,Jó a képe is csak sima tv-m van, gondolom egy hd lcdn még jobb lenne.Van pár bemenete, 1 optikai digital 1 rca 1 scart ami kimenet is 1 hdmi kimenet 1 rca video 1 coponent video Y PB PR Hirtelen ennyi remélem segit a választásban. -
RedWing
aktív tag
válasz
KILLSCLAPS #57 üzenetére
Köszönöm! Utánanézek ma délután!
-
KILLSCLAPS
csendes tag
Szia !
Nekem ugyan ez a problémám .Senki nem tud semmit.
Sokat keresgéltem én ezt fogom megvenni LG HT503PH .
Konkrét leirás nincs róla sehol a bemenetekkel nagyon ködölnek
meg kell nézni vásárlás elött.52 ezer körül van nagyon szép és
jónak tünik megyek és megveszem. A rokonom csak cd audiot
meg rádiot fog halgatni rajta
50 ezer körül nekem ez tünik a legjobb választásnak szép és állitolag jol is szól -
RedWing
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék karácsonyra venni egy házimozi szettet, de sajnos fogalmam sincs, hogy milyet lenne érdemes venni.
A rendelkezésre álló keret: max. 50k
Előre is köszönöm szépen a segítséget! -
Frenky87
aktív tag
Szerintem ez a rendszer nagyon jó,és nem is vészes az ára, részlete sem vészes... ha lenne rá fölös pénzem, tuti megvenném, Yamaha a zenei cuccok terén sztem nagyon ott van:
Yamaha Házimozi Rendszer I.
Saját rész: 21 980,- Ft
Futamidő: 12 hónap
Havidíj: 8 614,- Ft
A szett tartalma:
Yamaha RXV-357 Házimozi Rádióerősítő
Yamaha DVD-S557 DVD/DivX Lejátszó
Yamaha NS-P240 5.1 Csatornás Hangsugárzó Szett
Garancia: 24 hónap
Régi ára: 146 600,- Ft
Akciós ár: 109 900,- Ft -
Blackdeath
aktív tag
UP!
-
Blackdeath
aktív tag
válasz
Blackdeath #49 üzenetére
UP!
-
Blackdeath
aktív tag
szerintetek érdemes 1 ilyen házimozira beruháznom?
[link] -
törölt tag
Sziasztok!!!!
Nem igazán volt még szerencsém komplett házimozi rendszerhez. Ezért azt kérdezném tőletek hogy mennyire is jók mostanában ezek teljesítményei? Megéri velük foglakozni vagy inkább külön álló komponenseken érdemes inkább gondolkozni? Egy LCD-TV mellé szeretnék venni valami házimozit és most ki is néztem egy Sony DAV-DZ700FW és egy Panasonic SC-HT885W modelt. A netről néztem és választottam ki őket. A specifikációjuk alapján nem lehetnek valami rosszak. Viszont még a valóságban nem találkoztam velük. Volt már valamelyikőtöknek szerencséje ezen modellekhez? Hangerő és hangminőségileg milyen ezek teljesítménye? Audio halgatására is megfelelnek? Előre is köszi a segítséget!!!! -
Spidee
senior tag
Hello!
Milyen komplett házimozit érdemes venni 50 ezer Forintig? -
NeverI
csendes tag
-
NeverI
csendes tag
hello
mi is egy ilyen rendszeren gondolkodunk.
eddig két jelölt van:
Panasonic SC-HT335 Bővebben: link
Panasonic SC-HT535 Bővebben: link
ha van valakinek tapasztalata valamelyikről, szívesen venném!
igazából nem tom, hogy megér e plusz egy 10est az 535? (a metroban 60ezer a 335)
de érdekelnek más alternatívák is, köbö ebben az árkategóriában!
köszi előre is! -
dezoe
csendes tag
hi!
nekem ilyen van,november elején vettem.tökéletesen szól ac3 hangok több csatornán.divx és xvid-es qpeleket nem viszi,de ezt egyik ess chipp sem.
nagy előnye gyárilag vannak frissítve magyar menü,magyar felirat kezelés,szürke
háttér ha a betük világos részbe esnek.betüméret nem állítható 72 tv-n sztem elég.
röviden ennyi ,ajánlom ha tudod vedd meg -
Zoty@
aktív tag
Lehet nem!
Akkor itt : Bővebben: link -
Zoty@
aktív tag
Sziasztok!
erről tudtok valamit :Bővebben: link
Most olcsóbban (38.000huf) hozzá tudok jutni, persze újjonnan!
Érdemes megvenni? -
Drizzt
nagyúr
Lenne egy kérdésem: Az érdekelne, hogy a sima sztereó anyagok jobban szólnak-e 5.1-es rendszeren, mint sima 2-s stereon? Vagy ekkor csak két hangfal szól? Vagy? Bocsi, n00b vagyok, jó lenne egy kis help.
-
Drizzt
nagyúr
Na, megvan, hogy milyen lesz. Az itteni nem oszlop-hangszórós változata. Apám fő baja a geniussal szemben a kisméretű hangfalak valószínüleg gyengébb magas- és mélyhang minősége volt.
-
Drizzt
nagyúr
Így néz ki.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Akkor az eredetiről senki semmit?
-
Tuib
aktív tag
Így igaz, inkább külön lejátszó - erősítő - hangfal, mintsem ilyen egybevalamit venni, amit ugye csak egyszerre cserélhetsz le....
Szerintem minimum ''házimozi'':
# Yamaha RXV-350 Házimozi Rádióerõsítõ
# Yamaha DVD-S550 DVD/DivX Lejátszó
# Yamaha NS-P100 Hangsugárzó Szet
ez kb 115e huf. akciósan most.
Ajánlatom minimál rendszerre:
Lejátszó: Ha DivX-es kell, akkor Yamaha S550(38e huf) v Pioneer 575A(55e huf) (ez amúgy is egy igazi best buy), esetleg Yamada(2xe huf) gyengébb képi minőséggel, kevesebb DivX-es megkötéssel.
Erősítő: Használtan valamit 70 e huf körül. olcsón már régi komolyabb modelleket lehet szerezni, és szerintem elég még, ha DTS-t, DD5.1-et esetleg Pro LogicII-t tud... Yamaha, Denon, Pineer gyárt jó kis darabokat...
Hangfal: Clarus Io 5.1 Házimozi Hangsugárzó Szett magyarok csinálják, és azt kell mondanom, hogy ár/tudás viszonya kiemelkedő!! (92e huf)
Ez összesen olyan 180-220e huff körül mozog, ami sok. (nekem a sztereo rendszerem másfélszer ennyibe fájt, eddig) De ekkor már minden komponensünk erre lett kitalálva, meglesz dinamika, érthető lesz a dialógus, élvezetes a filmzene, és már csak egy jó TV kell az élvezethez.
Tuib -
Grafiqs
őstag
Tisztázzuk:
1. Van egy fejegység (esetünkben DVD lejátszó) - erősítő nincs benne
2. Genius 5.1 HT hangfalszett - erősitő van benne
A DVD-t 220V-ra kötöd és a TV-re majd összekötöd a DVD lejátszót a legnagyobb dobozzal azaz a mélysugárzóval (amit bárhova rakhatsz a szobában). Ebben van az erősítő, tehát 220V kell neki. És a többi hangszórót (maradék 5) rákötöd a hozzá adott (opcinálisan még hozzá vett) kábellel.
Majd film berak tv bekapcsol és élvez...
G -
bizi990
senior tag
Témanyitó kérdése:
A kérdés adott, DivX-et lejátszó komplett házimozi rendszert szeretnék venni.Darabokból összetenni nem tartom jó ötletnek.
Erre mondom azt, hogy szvsz ne vegyen kompakt gépet, amiben egybe van a lejátszóval az erősítő. Vegyen inkább külön erősítőt hangfalakkal vagy a hangfalakat is külön.
Ha egybe lejátszót vesz, akkor cserénél max a hangfalakat tudja újrahasznosítani.
bizi -
Drizzt
nagyúr
-
bizi990
senior tag
Szerintem ne egybe vegyétek, hanem külön legyen a hangcucc. Lejátszók gyorsabban fejlődnek és baromi olcsók. 1-2 év alatt elavul és akkor nem kell cserélned a teljes settet, csak a lejátszót.
bizi -
Grafiqs
őstag
Egy két link:
Mercury DVD:
Bővebben: link
Genius:
Bővebben: link
Ja bazi lassú a szerver!
G
[Szerkesztve] -
Grafiqs
őstag
Igen igazad van elnéztem!
Szerintem vegyél hozzá agy Genius sw-5.1 Home Theatert. Fadobozos 3200W PMPO sinuszosan 140W-os. Ezt 28.900 megkapod a fenti boltban. Én is most vettem ezeket. Egy havernál láttam ezt a kombót és azt kell mondjam nagyon állat. De keress rá a Genius 5.1 topicra ott bővebben értekeznek róla!
G -
Drizzt
nagyúr
Ez alapján esetleg?
Bővebben: link -
Drizzt
nagyúr
up
-
Drizzt
nagyúr
Na, tehát: Thomson 930VD-ről tud valaki valamit? Esetleg valami hozzáértő rá tudna nézni a specifikációira valahol? Elsősorban az xVid támogatottság, a beépített program frissíthetősége érdekelne, illetve a feliratok lehetséges típusai.
-
Drizzt
nagyúr
Édesapa is valami ilyet szeretne venni. Most egy Thomsont nézett ki, nem tudom, hogy pontosan melyiket, csak az árát, meg azt, hogy a hangfalai közül a hátsók wirelessek. Meg divX-es, holnap kéne neki véleményt formálnom róla, mert feljön Csepelre, s szerintem vásárolna is, gondolom a családnak, karácsonyra. Mi az, amire feltétlenül figyeljek oda?
-
Calogero
addikt
Jo link en is ott valogatok de meg nem tudok donteni.
Valami olcso dvd lejatszot kell venni (divXest)
Hangfalszet mar megvan (Genius 5.1 HT)
Eddig a Yamada6700 a nyero (ha kijavitjak a hibait)
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Ha minél nagyobb kompatibilitást szeretnél, akkor vegyél noname-et.
Yamadát meg társait. Azok szinte mindent lejátszanak, támogatnak többféle feliratot ékezeteket stb...
A nagyobb márkákkal talán még érdemes várni, míg utolérik a gagyikat kompatibilitásban.
Egyébként pedig Bővebben: link
[Szerkesztve] -
benczeb
aktív tag
UP
-
benczeb
aktív tag
bocs, a Samsung HT-DS400-ra gondoltam
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok!
A kérdés adott, DivX-et lejátszó komplett házimozi rendszert szeretnék venni.Darabokból összetenni nem tartom jó ötletnek.
Valakinek van valami hasonlóű
A Samsung 500-asa csak valami SMI-ből játszik feliratot, az mp3-akat is csak 8 karakterig játssza le, így ez ki is esett.
Valaki tud jót????
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest