- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveredline
tag
válasz
fastervótam #2 üzenetére
ja tényleg van , pedig beírtam az oldal keresőjébe és nem adott ki semmit... na mind1 akk majd eltűnik a süllyesztőben ....
-
fastervótam
tag
válasz
daveredline #1 üzenetére
-
daveredline
tag
Nem találtam ilyen témát ezért bátorkodtam nyitni egyet. Ide lehet írni a DirectX-el kapcsolatos problémákat , gondolatokat, megoldásokat.
Az első kérdésem az lenne h felraktam vistára a call of duty 2-t és valami gondja van, indításnál ezt írja:
DirectX error: encountered an unrecoverable error. Check the DirectX faq for possible solution.
Mivel annyira nem vágom az angolt h elkezdjem olvasni a faq-t ezért most tőletek kérdezem hátha valaki egyből rávágja mit is kell csinálni....
Vagy csak annyi az egész h nem megy vistán a játék és kész??
Előre is kössz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest