- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveredline
tag
válasz
fastervótam #2 üzenetére
ja tényleg van , pedig beírtam az oldal keresőjébe és nem adott ki semmit... na mind1 akk majd eltűnik a süllyesztőben ....
-
fastervótam
tag
válasz
daveredline #1 üzenetére
-
daveredline
tag
Nem találtam ilyen témát ezért bátorkodtam nyitni egyet. Ide lehet írni a DirectX-el kapcsolatos problémákat , gondolatokat, megoldásokat.
Az első kérdésem az lenne h felraktam vistára a call of duty 2-t és valami gondja van, indításnál ezt írja:
DirectX error: encountered an unrecoverable error. Check the DirectX faq for possible solution.
Mivel annyira nem vágom az angolt h elkezdjem olvasni a faq-t ezért most tőletek kérdezem hátha valaki egyből rávágja mit is kell csinálni....
Vagy csak annyi az egész h nem megy vistán a játék és kész??
Előre is kössz a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest