- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Regx3
csendes tag
Köszi, ez segített, az Alcohol 120% volt a hibás. A Service pack már fent van, de még mindig fagy... :O
-
Regx3
csendes tag
Senki nem tuja a választ?
-
Regx3
csendes tag
Hi!
Gondom van a directx-el. Nemrég raktam fel a WinXp hóm edísönt, és azóta fagynak a 3d alkalmazások. A játékok egyszercsak megállnak, és innentől kezdve csak percenként (vagy még ritkábban) frissűl a képernyő. Megnéztem a dxdiag-ot, ami ki is írta, hogy probléma van néhány directx file-vel. Újratelepítettem a directx9c-t, és a legfrissebb driver van fönt, de így is ua. a problémám. Ja és a dxdiagban a direct3d tesztelése is néha lefagy mindig a Directx8 interface-nél.
A konfigom: P4 1600MHZ, Geforce 4 Ti 4200, P4 S333 alaplap.
A másik propblémám a Service pack 1-el van (a kettőt le se tudom tölteni, mert a windows update nem ajánlja fel, csak az 1-et). Telepítés közben ezt írja ki: A fájl (c:windowssystem32driversatapy.sys) meg van nyitva, vagy egy másik alkalmazás használja.
Ezt egyszerűen nem tudom bezárni, pedig már minden zárva van.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest