- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
delta9
senior tag
hát (-tal nem kezdünk mondatot) nem könnyű úgy beszélgetni, hogy direkte eltúlzod amit mondtam.
az mondtam, hogy nem egyforma esély van arra, hogy a jpeg és a raw támogatottsága megváltozik. ez nem jelenti azt, hogy az idők végezetéig kompatibilis lesz. tudom, hogy te is tudod, hogy ez nem jelenti azt, már csak azt nem értem, hogy mi értelme van kiforgatni a szavaimat, azon kívül, hogy az észérvekkel, esetleg tapasztalatokkal alátámasztott beszélgetésünk egy meddő vitába torkollik és rákényszerítesz, hogy megmagyarázzam, amit leírtam - szerintem - félreérthetetlenül.
nem akarok veled (sem) konfrontálódni, azt gondoltam, hogy most éppen megosztjuk egymással amit gondolunk, esetleg amit munkánk/hobbink során tapasztaltunk, nem pedig kiforgatjuk egymás szavait. (értsd: te az enyémet). így viszont nekem nincs kedvem semmit sem írni. legyen neked igazad.
peace
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest