- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Aktív témák
-
hopehu
tag
Virágfotóknál érdemes érdekes fényekre várni, különösen, ha maguk a virágok egyszerűek. Ami persze önmagában még nem baj. A legtöbbnél a háttér jó (egynél elég zavaró volt, azt fel sem töltöttem volna), de pl egy sima bimbó (
virágról beszélünk) nem túl izgalmas - nekem.
A Mr Hair c. képnél nekem hiányzik a szeme, de így is talán még ez az a kép, amiben igazán jó ötlet van.
A ring version 43 -bár a téma nem ütős- mégis érdekes lett a kép.
A többi, ahogy előttem priusz kollega kifejtette. gyakran tűnik obi-próbálgatásnak.
Mintha körülnéztél és azt kerested volna, hogy Na, mit fotózzak? Ááááá, a könyvek.... stb..
Szóval egyetértek: TÉMA kiválasztása fontos nagyon. Ezen felül pedig FÉNYEK. Legyen érdekes, tegyen hozzá valamit a fotóhoz...
De alapvetően egyáltalán nem rosszak. Fejlődni pedig úgyis folyamatosan fejlődik az ember - na és persze kritizálni mindig könnyebb -
priusz
aktív tag
Mindegyik vállalható és mindig van hova fejlődni. Bár van pár kép ami inkább olyan mintha tesztelted volna az obit autófókuszát, a technikát tudod használni szerintem a témakeresésben kell fejlődni.
Mondjuk én a saját fotóimmal is úgy vagyok, hogy amire két éve azt mondtam: ez elég jó lett és vállalnám a "nagyközönség" előtt, azt ma maximum a családi albumba tenném be.
Nem a fotós tudásom fejlődött, csak az ízlésem. Ezen szerintem mindenki átmegy akinek ez a hobbija. -
radi8tor
MODERÁTOR
Itt lehet látni miért kérték a törlését.
De a törölt HSZ-ek csak moderátorok számára elérhetőek.
Itt pedig a kitiltás okát láthatod. -
*Ropi*
félisten
Igen, manapság már megnőtt a monitorok átlagos mérete: az 1280x800 az általános minimum (laptopok), de van, ahol már a Full HD felbontású monitorokhoz méretezik a weboldalakat. Nyiss meg egy ilyen 500 pixel hosszabbik oldalméretű képet egy 1920x1200-as monitoron és rögtön látni fogod, hogy miről beszélek: elvész a kijelzőn, olyan kicsi. Napjainkban a dinamikusan méretezett oldalak a menők: amikor a böngésző beállításaiból kiolvassa a képernyőfelbontást és ahhoz méretezi a képet.
Aktív témák
Hirdetés
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Napelem
- További aktív témák...
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest