- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz j.bravo #44568 üzenetére
Mindenből lehet érzelmet előcsikarni, vagy érdekessé tenni, ha máshogy nem is, akkor egy különleges környezettel vagy a környezetbe belehelyezett oda nem illő mondanóval.
De erről fölösleges vitázni, én teljesen megértem a ti véleményeteket is, de számomra attól még ha egy kép nem ad különlegességet, vagy érzelmet (a szépségérzet is egy érzelem), akkor az nekem nem tetszik.
Viszont mint azt leírtam párszor ez csak egy véleményRészemről az offnak vége, nem kell velem egyet érteni, nem is várom el Csak a fórum témájából adódóan leírtam egy saját gondolatot. Ánnyi
@Fejo: megnéztem a képeid és nem értek veled egyet. Szerintem félreértitek amit írok, de mondom mindegy, kár ezért koptatni a billt imo.
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
forceberg
veterán
válasz j.bravo #44568 üzenetére
Minden szubjektív. Sőt, sokszor már az másít az emberek puszta véleményén, hogy ki töltötte fel az adott képet.
De ha már Parlament. Én itt még nem láttam(lehet, hogy csak elsiklottam felette), olyan Margit híd szigeti bekötője alól készült képet, amin ne lenne félbevágva a Parlament. Igen, ha középről akarod, akkor az ártér féloldalára kell felmászni egy képért.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest