- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Terapeuta
őstag
Az elsőnek jó a perspektívája, semiképp sem szokványos.
A másodiknál is jó az ötlet, szép tiszta az ég, az ágak pedig szépen tördelik a fényt.
A harmadik felejtős, nem sok minden van rajta.
Lepkepillangó...nem rossz, de szokványos. Általában az ilyen rovaros..lepkés képeken nem szerencsés a felülnézet. Ajánlott irodalom:
[link]
továbbá:
[link]
[link]
Ötödik kép...jó, hogy van benne téma, de szvsz túl lett exponálva, és jóllehet a fatörzset jobbra sztem szándékosan tetted be, eléggé betakar és húzza a kép jobb oldalát.
Hatodik szintén túlexpós, jó a meglátás, hogy elkaptad a lépcső ívét, de ettől még üres picit, viszont szerintem jó a kompi.
Hetedik-nyolcadikkal Neked is az a bajod mint nekem is általában: qrvára tetszik a táj, lekapom, de ha megmutatom másnak, csak néz rám, hogy most mit is kell néznie. Mint előbb fentebb a tisztással.
Tájkép nagyon becsapós. Én úgy gondolom, hogy mint prof...öö..amatőr, jobbak a képek, ha csak egy kisebb részletet emelek ki, és nem akarok mindent láttatni.
Ehh...a végét járom...
Ja igen.... és rossz kép nincs...csak lehet a készítő szándéka nem ismeretes
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest