Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"nem óhajtok 2-3 naponta 5-10 perceket várogatni az automatáknál, másrészt az 50 Ft-os ökörködés bevezetése előtt is a szelektívbe hordtam a palackokat meg az alu dobozokat, azért persze nem fizetett nekem a kutya se."
Ugye azzal tisztában vagy, hogy nem miattad (talán jobb az a megfogalmazás hogy hozzád hasonló szemléletű) vezették be az 50 Ft-os ökörködést? Szóval, ha eddig is szelektíven gyűjtötted amit lehet (én is) akkor nincs azzal semmi probléma, ha neked nem ér meg n*50 Ft-ot az időd hogy az automatába visszavidd. Viszont remélem sok embernél kiválthatott szemléletváltást legalább ezekre az italos palackokra. Mert más szelektíven gyűjthető újrahasznosítható anyagokra még mindig azt látom, hogy az emberek többsége nem "szórakozik" a válogatással, csak úgy kidobják a kommunális szemétbe és még erre is lehet mondani, hogy legalább nem ott esik ki a kezükből ahol elfogyott belőle az innivaló. -
válasz
Doky586
üzenetére
Gondolom vett egy ingatlant és bizonyos dolgokból (például bedobtak hozzá hivatalos leveleket) arra a következtetésre jutott, hogy többen be vannak jelentve hozzá még mindig.
Egyébként nem annyira vicces történet, ha az előző tulaj bűnöző fiát, aki már akkor sem élt ott amikor mi megvettük a házat, évi rendszerességgel többször keresi a rendőrség. Tavaly is voltak kint pedig már 10 éve lakunk itt. -
válasz
Grande Ale
üzenetére
És ha DáP valamiért nem megy, akkor nem tudsz ügyet intézni.
-
válasz
Grande Ale
üzenetére
Szerintem nem, a jelszavadat meg kell változtatni.
-
válasz
markknight
üzenetére
Teljesen jól működik, már 2x is használtam.
-
Én még tavasszal kérdeztem amikor útlevelet csináltattunk, de csak viccből mert tisztában voltam azzal, hogy mit fognak válaszolni. Egyébként hivatalosan július 1-től kell elfogadni és azt mondták, hogy el is fogják, csak kell hogy QR kód olvasókat kapjanak hozzá. Addig jó esetben csak széttárják a kezüket és bocsánatot kérnek.
-
Valójában nem a root-ot nézi, hanem a nyitott bootloader-t. És igen vannak olyan gyári romok is amiknél nincs minden teljesen rendben és azokra is. Kisebb "sufni" boltokban megvásárolt kínaiknál például elő fordul, hogy szürkeimportból származnak és kínai belpiacos rom van rajtuk, nem global. Na azokra is, nem is kell hogy nyitott legyen a bootloader.
-
válasz
MaCS_70
üzenetére
Vezettünk be már néhány rendszert a munkahelyemen. Az első hozzáállás mindig az volt, hogy minek kell ez, a régi sokkal jobb volt (a papírral kapcsolatban is). És vannak akik makacsul kitartanak, annak ellenére, hogy minden ellenérvüket racionálisan megcáfoltunk. Szóval bármennyire is nem tetszik, a mobilfónia előremutató és mindenféle hibái ellenére a DáP pozitívan értékelhető, illetve maga a törekvés a közigazgatás digitalizációja, aminek ez is a része.
-
válasz
MaCS_70
üzenetére
Nem érzem én ezt ennyire erősnek de mielőtt félreértenénk egymást én sem vagyok híve sok minden kötelezőnek (csak egy jó példa szerintem a biztonsági öv, én mindig bekötöm magam és másokat is erre próbálom rávenni, de nem tenném kötelezővé, mert csak magának árt vele). Ha valaki az urbanizált technikai társadalomtól annyira távol akar élni (nem feltétlen fizikailag), nem lesz szüksége ilyesmire, de ez szerintem elhanyagolható kisebbség. A többieknek meg úgyis lesz mobilja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Társasjáték topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Fűnyíró topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Crimson Desert
- Autós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest