Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Grande Ale
üzenetére
És ha DáP valamiért nem megy, akkor nem tudsz ügyet intézni.
-
válasz
Grande Ale
üzenetére
Szerintem nem, a jelszavadat meg kell változtatni.
-
válasz
markknight
üzenetére
Teljesen jól működik, már 2x is használtam.
-
Én még tavasszal kérdeztem amikor útlevelet csináltattunk, de csak viccből mert tisztában voltam azzal, hogy mit fognak válaszolni. Egyébként hivatalosan július 1-től kell elfogadni és azt mondták, hogy el is fogják, csak kell hogy QR kód olvasókat kapjanak hozzá. Addig jó esetben csak széttárják a kezüket és bocsánatot kérnek.
-
Valójában nem a root-ot nézi, hanem a nyitott bootloader-t. És igen vannak olyan gyári romok is amiknél nincs minden teljesen rendben és azokra is. Kisebb "sufni" boltokban megvásárolt kínaiknál például elő fordul, hogy szürkeimportból származnak és kínai belpiacos rom van rajtuk, nem global. Na azokra is, nem is kell hogy nyitott legyen a bootloader.
-
válasz
MaCS_70
üzenetére
Vezettünk be már néhány rendszert a munkahelyemen. Az első hozzáállás mindig az volt, hogy minek kell ez, a régi sokkal jobb volt (a papírral kapcsolatban is). És vannak akik makacsul kitartanak, annak ellenére, hogy minden ellenérvüket racionálisan megcáfoltunk. Szóval bármennyire is nem tetszik, a mobilfónia előremutató és mindenféle hibái ellenére a DáP pozitívan értékelhető, illetve maga a törekvés a közigazgatás digitalizációja, aminek ez is a része.
-
válasz
MaCS_70
üzenetére
Nem érzem én ezt ennyire erősnek de mielőtt félreértenénk egymást én sem vagyok híve sok minden kötelezőnek (csak egy jó példa szerintem a biztonsági öv, én mindig bekötöm magam és másokat is erre próbálom rávenni, de nem tenném kötelezővé, mert csak magának árt vele). Ha valaki az urbanizált technikai társadalomtól annyira távol akar élni (nem feltétlen fizikailag), nem lesz szüksége ilyesmire, de ez szerintem elhanyagolható kisebbség. A többieknek meg úgyis lesz mobilja.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest