- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mobilizmo #1109 üzenetére
Tudom, hogy nem mindenki ért ezzel egyet, de én egyre felháborítóbbnak tartom ezt az állami kényszert. Nem elég, hogy okostelefonod kell, hogy legyen, annak relatíve újnak kell lennie, és ezen belül még szűkítjük a kört.
A hangsúly a KELL-en van. Mert azt el tudom fogadni, hogy egy ilyen érzékeny területre erős biztonsági igényeket kötnek ki, és még azzal is egyetértek, hogy ez nem az egyén magánügye.
Az egyik probléma szerintem a minőség szintje, aminek az egyik indikátora az, hogy a saját definícióiknak megfelelő készülékek sem feltétlenül működnek.
Ami viszont sokkal nagyobb, sőt, szerintem vérlázító probléma az a ráutaltság. Az, hogy nincs más lehetőség az általuk is (amúgy indokoltan) forszírozott elektronikus aláírás az állam által biztosított használatára -- miután két működő lehetőséget is beszántottak.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- ASUS ROG Ally
- Gurulunk, WAZE?!
- Kerékpársportok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- LG 27MK600M-B 27 IPS Full HD monitor eladó
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő
- Makulátlan!Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,ÚJ AKKU!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 08.23. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest