Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mobilizmo
üzenetére
Tudom, hogy nem mindenki ért ezzel egyet, de én egyre felháborítóbbnak tartom ezt az állami kényszert. Nem elég, hogy okostelefonod kell, hogy legyen, annak relatíve újnak kell lennie, és ezen belül még szűkítjük a kört.
A hangsúly a KELL-en van. Mert azt el tudom fogadni, hogy egy ilyen érzékeny területre erős biztonsági igényeket kötnek ki, és még azzal is egyetértek, hogy ez nem az egyén magánügye.
Az egyik probléma szerintem a minőség szintje, aminek az egyik indikátora az, hogy a saját definícióiknak megfelelő készülékek sem feltétlenül működnek.
Ami viszont sokkal nagyobb, sőt, szerintem vérlázító probléma az a ráutaltság. Az, hogy nincs más lehetőség az általuk is (amúgy indokoltan) forszírozott elektronikus aláírás az állam által biztosított használatára -- miután két működő lehetőséget is beszántottak.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Overwatch 2
- Audacity - hangszerkesztés
- Google Pixel topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Iphone 12 64Gb , Foxpost az árban, független, felújított
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 októberig Alza garis számlás kézi konzol handheld PC gaming gamer
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest