Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Oppo R5s - vékonyság, végletes árakon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaCS_70
üzenetére
Nem érzem én ezt ennyire erősnek de mielőtt félreértenénk egymást én sem vagyok híve sok minden kötelezőnek (csak egy jó példa szerintem a biztonsági öv, én mindig bekötöm magam és másokat is erre próbálom rávenni, de nem tenném kötelezővé, mert csak magának árt vele). Ha valaki az urbanizált technikai társadalomtól annyira távol akar élni (nem feltétlen fizikailag), nem lesz szüksége ilyesmire, de ez szerintem elhanyagolható kisebbség. A többieknek meg úgyis lesz mobilja.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS RTX 4070 Ti TUF Gaming 12GB OC (9 hónap magyar garancia)
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple MacBook Air 13.6" (2025) M4 Chip, 16GB RAM, makulátlan állapotban 36hó garanciával
- PlayStation 5 Pro konzol (2TB), 3 év garanciával, makulátlan állapotban
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Update 12.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest