- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
cinemazealot #888 üzenetére
Azért azt vedd bele, hogy a jelszó az nem miatad van, hanem a kintlévő próbálkozó ellen, szóval szép és jó, hogy "neked van módszered", de ha én gyanút észlelek kb fél óra alatt lecserélek 8-10 darab 50-60-100-120+ karakteres full jelszavakat. Neked mennyi lenne ennyit (én nem is ilyet) megjegyezni megbízhatóan, ha SOS csere kell?
Emellett gondolom nem ilyen hosszúak a jelszavaid... Nem ugyanolyan (oldalanként, szolgáltatásonként maximalizált) karakterkészletből dolgoznak.... és ha megjegyezhetőek és sok van, akkor valamiféle formulán alapulnak, ami azért fejthető. Ok, a véletlenszám generátorok sem full véletlenesek, de azért az emberi logika magának akar jót, így ha rászállós a külső ismeretlen ellenfél, akkor az is egy törhetőségi faktor.Nekem is van kb 3-4 jelszó amit megjegyeztem, de ezek olyan dolgokat nyitnak, amik hozzáférést biztosítanak aminden máshoz, de a minden mást minek jegyezném meg, ha azzal azok védelme rosszabb lenne és nekem meg olyan agymunka igényt állítana, ami kiváltható pár kattintással, és pici fáj-kezeléssel (backupok).
Persze kinek mi!
-
DarkByte
addikt
válasz
Van lokális jelszó kezelő, pl. KeePass XC, aminek az adatbázis fajlját akár beteheted egy titkosított VeraCrypt kötetbe. Mindkettő ingyenes és keresztplatformos.
Vagy ott a lokál host-olható Vaultwarden ami megy a hivatalos Bitwarden kliensekkel. -
YAS-dude
őstag
válasz
És van olyan jelszó, amit több helyen is használsz? Mert az hiba...
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Nekem nem fog olyan jól az agyam, mint a tiéd.
Hiába, így ötven fölött inkább egy alkalmazást részesítek előnyben, mint a korábban említett papírra történő felírást. Szerencsés vagy, pörgő aggyal, de nem mindenki ilyen.
Nekünk marad az, hogy tároljuk egy célalkalmazásban.
Természetesen nem a hozzád hasonló, jó fejű emberek esetére értettem a meglepetést, hanem azokéra, akik nem tudnak így megjegyezni jelszavakat, mint te.
20-nál többet említettél. Vajon mennyi lehet az agyi kapacitás teteje a te esetedben? 30, 50, 70 jelszó?Nálam 50 szerepel az App-ban, és olyan 4-5 megy fejből.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen program, ami...?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Robogó, kismotor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest