Hirdetés
Aktív témák
-
A fax nyilván nagy segítség volt, sőt, nélkülözhetetlen eszköz. De az email egy pillanat alatt tette okafogyottá, de értelmetlenül sokáig élte túl a reménytelen elavultságát.
És ez számtalan más műszaki megoldásra is igaz. Én közel húsz éve folytattam elég reménytelen vitát egy kormánytanácsadóval az elektronikus/digitális azonosításról, hitelesítésről. Négyen voltunk: ott volt még a NetLock és a Microsec embere is. És emberünk büszkén döngette a mellét, hogy ő bizony mindent megtesz a PKI-s aláírás bevezetése ellen, mert az korszerűtlen, és a user/password a korszerű. És ezt a NetLock és a Microsec szakemberének magyarázta valami egészen elképesztően lekezelő módon úgy, hogy saját bevallása szerint nem értett az informatikához. Aztán pár év múlva ugyanazon a fórumon ott vigyorgott, hogy milyen igaza lett, mert sikerül elérni, hogy az ügyfélkapu a hülye elektronikus aláírás helyett sima jelszóval működjön.
MaCS
UI: Olyan nagyon fiatal sajnos már nem vagyok. Sok ezer faxon vagyok túl, és a PC-s életemet még 5,25-ös floppy-val és Windows 3.0-val kezdtem...
Aktív témák
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest