- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
A fax nyilván nagy segítség volt, sőt, nélkülözhetetlen eszköz. De az email egy pillanat alatt tette okafogyottá, de értelmetlenül sokáig élte túl a reménytelen elavultságát.
És ez számtalan más műszaki megoldásra is igaz. Én közel húsz éve folytattam elég reménytelen vitát egy kormánytanácsadóval az elektronikus/digitális azonosításról, hitelesítésről. Négyen voltunk: ott volt még a NetLock és a Microsec embere is. És emberünk büszkén döngette a mellét, hogy ő bizony mindent megtesz a PKI-s aláírás bevezetése ellen, mert az korszerűtlen, és a user/password a korszerű. És ezt a NetLock és a Microsec szakemberének magyarázta valami egészen elképesztően lekezelő módon úgy, hogy saját bevallása szerint nem értett az informatikához. Aztán pár év múlva ugyanazon a fórumon ott vigyorgott, hogy milyen igaza lett, mert sikerül elérni, hogy az ügyfélkapu a hülye elektronikus aláírás helyett sima jelszóval működjön.
MaCS
UI: Olyan nagyon fiatal sajnos már nem vagyok. Sok ezer faxon vagyok túl, és a PC-s életemet még 5,25-ös floppy-val és Windows 3.0-val kezdtem...
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- nVidia tulajok OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xbox Series X|S
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- LENOVO YOGA 9 Pro 14 83BU004BHV
- iPhone 13 - Pink - 128GB - kártyafüggetlen - Akku 90%
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 5500 / 32GB RAM / ASUS 4060 8GB / 1TB SSD
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest