Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Íme, a One UI 8
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
66zio
aktív tag
Van itt baj rendesen. Az egyik fél mindenben az igazát látja, a másik fél meg semmiben nem ad neki igazat.
Értem én, hogy szeretnénk ,hogy a Digi is labdába rúghasson, de attól még nem kell neki elnézni dolgokat. Az ingyenes csomag, hogy megmaradjon neki az szerintem is Phasság, de ez a számhordozásdi, meg nem válaszolás miatt, igen is lépjenek a Digi tyúkszemére.
Nagyon idegesítő, hogy van 30 napja egy szolgáltatónak válaszolni és DIREKT (ez nem Digi specifikus) 30 nap közelébe válaszolnak.
Ha én tehetném azt hoznám törvénybe, hogy max 30 nap van válaszolni, de az éves válaszolási átlag 15 nap alatt legyen. Tehát nyilván ami sok utánajárást igényel arra van idejük, de ne éljenek vissza a 30 napos lehetőséggel. Megoldással, tehát attól még, hogy kérdeznek stb ne induljon újra a 30 nap. Ha nem sikerül valamit megoldani ennyi idő alatt mehet a bünti.Kötbér pedig ne játékpénz legyen, hanem kárpótoljon. Minimum az órabérem * annyi óra amit rászántam. (Ha tényleg igazam van). Ha nincs munkahelyem stb, akkor a minimálbér órabére. Mert nagyon vicces az amikor a szolgáltató hülyesége miatt elmegy fél napod és cserébe kapsz egy Gyrosznyi forintot.
-
66zio
aktív tag
Volt nemrég téma itt, hogy miért ne lehetne mobilkészüléket venni előfizetés nélkül. Jelentem telefonos ügyfélszolgálatot és személyesen kérdezve is mondták, hogy csak előfizetőknek adhatnak el telefont.
-
66zio
aktív tag
Ez jó hír akkor, már csak az a bajom, hogy nem dual simes a telefonom.
-
66zio
aktív tag
Amikor elkezdődött a teszt akkor sokan azt vélték, hogy az akkori sebesség csak pár napig lesz elérhető, mert sokan rászabadulnak a hálózatra.
Ebből lett valami? Érezhetően lassabb a sávszél, vagy még mindig bőven használható?
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- elado 3060 12 gb tokéletes állapotba év végéig garis iá.90
- Félkonfig: X79 mini VG2 alaplap + Intel Xeon E5-2651 v2 processzor+ 16GB Samsung DDR3 memória
- TP-link EAP 113 kültéri wifi Poe táppal(injectorral)
- Sony Playstation 4 Slim 1TB Szép állapotban, kontrollerrel
- Ryzen 2400g (beépített videókártya)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest