- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
e.vid
senior tag
válasz
PhoenixSzG #25379 üzenetére
Hívd fel az Invitel pontot, hogy tudnak-e adni.
Én pont tegnap jártam úgy, hogy váci lévén elautóztam Dunakeszire (digi pont) ahonnan szépen visszaküldtek a váci Invitel pontra (ami nem szerepel a listájukban), hogy ott kell Invitelesként kártyát igényelnem. -
mzso
veterán
válasz
Dark Archon #25375 üzenetére
Jó, de nem érdeklődted meg, hogy milyen feltételekkel tudod megvenni a Digis mobilt?
-
4Grider
félisten
válasz
PhoenixSzG #25379 üzenetére
Az alábbi Digi pontok közül ott kapsz sim-et, ami meg van jelölve DigiMobil értékesítési helyként:
http://digi.hu/ugyintezes/elerhetosegek/ertekesitesi-pontok?province=BU -
PhoenixSzG
tag
Invitel ponton tudnak adni Digi SIM-et (csak Invitel előfizetésen van)?
-
mzso
veterán
Helló!
Kb milyen a megítéltsége a Digi C2/R2 (Oukitel) telefonoknak? Mennyire érdemes ezeket venni?
Manapság szab valami feltételt a Digi ezekhez? Vagy csak bemegyek és megveszem?
-
napey
tag
Sziasztok!
Van 2 digis sim kártyám, egyik egy Samsung s10-ben másik egy s6-ban
Bp-en mindkettővel megy a mobilnet de vidéken (Dunaújváros melletti falu, Kulcs) az s6-os csak telefonálásra alkalmas, net nincs. (Apámnak kéne a telekre mobil hotspotnak a laptopjához)
Vmi frekvenciát nem tudhat ez a régi készülék? Illetve ha vennék egy samsung A10-est azzal menne vidéken is? Az S10-essel is elég gyengén működik vidéken, lassú és néha meg is szakad, akkor egy olcsó mobillal milyen lenne a mobilnet? Vagy ez független a teló árától? -
DevKiller
senior tag
válasz
csacsi67 #25358 üzenetére
Nem azért van így a helyzet mert a DIGI nem akar előfizetőket.
Egyszerűen az a helyzet, hogy könnyen bedönthető a hálózat.
1800 van, amivel építkezni nehéz van ahol akár lehetetlen is. Ha meg van lefedettség, sokra nem mennek vele, ha túl sok felhasználó rá szabadul. Mindenki elkönyveli majd a "legszarabb" mobilszolgáltatásnak, mert lassú nem működik rendesen és stb.
Fog a DIGI nyitni, mikor lesz freki véleményem szerint. Addig nem hiszem, hogy változás fog beállni. -
Dave1984
őstag
Az is elég morbid helyzet, hogy ahol lakom tökéletes Digi lefedettség van,csak épp semmilyen szolgáltatással nincsenek jelen, és a panelben pedig nincs rálátás a műholdra! Tehát megvagyok lőve
-
csacsi67
addikt
válasz
qnadam #25357 üzenetére
Ezt megértem látod de igy meg ez nem sokáig mehet a mai világban. Pl a mai nap olvasom hogy a hiteligémyléseket teljesen online modon lehet majd intézni a bankoknál. Tudom ez nem ide való de a XXI. században élünk digitális világ az emberek kényelmesek szeretnek mindent otthohonrol elintézni. Én drukolok a Diginek hogy fent tudják tartani a mobil üzlet águkat is mert talán igy a másik 3 is észbe kap. Pl vezetélesröl bármely mobilt kivitel a Digi mivel az ingyenes 6 ft hivhatok.
-
csacsi67
addikt
válasz
qnadam #25354 üzenetére
Akkor erre válaszolj jelen pillanatba a másik 3 szolgáltatómál tudsz online vásárolni? Ugye tudsz. Pedig még olyan feltétel sincs hogy csak akkor vásárolhatsz online ha már van náluk valamilyen szolgáltatásod. Vissza lehet vele élni .Vissza. De a Digi itt is helyzeti elönyben lenne mivel csak annak ad kártyát aki már valamilyen szolgáltatással rendelkezik náluk. Érthetö voltam.
-
válasz
csacsi67 #25340 üzenetére
azért van korlátozva, hogy ki kaphat kártyát, mert nem cél, hogy még többszázezren rászabadulva összedöntsék a szolgáltatást, bevétel meg ne legyen belőle.
egyébként nem tudom, most hogy van, de pár éve t-nél mobilügyintézéshez közjegyző által hitelesített meghatalmazást kértek, nem a digi találmánya. -
törölt tag
válasz
csacsi67 #25340 üzenetére
"Az sem értem miért csak az kaphat kártyát ahol van lefedetség "
A megfejtés az lesz, hogy a "digi teszt" sim-mel össze lehet hozni mínusz 700 Ft-ot havi szinten (matelcsi adó). Ha van más szolgáltatásod, akkor az azokon keletkezett profitból viszi el a mobil a mínuszt. Ha nincs más szolgáltatásod, akkor az nettó ráfizetés a szolgáltatónak. -
csacsi67
addikt
Másik érdekesség közeli rokon most halt meg májusban egyedül élt Digi Invitel én intésztem neki a mult év novemberében egy olyan csomagot ami 5000 ft a csomog bekapcsolását 90 napra vállalták a csomagváltás idöpontja 2020 május lett. Közben a rokonom korházba került a májusi számla nem volt befizetve .Felhivtam Öket hogy a rokon meghalt az elöfizetést szeretném átirtani. Erre az ügyintözö hölgy közli ,hogy a májusi számla még nincs befizetve.Én meg közlöm velük ,hogy majd amikor jóváirják a 2019 nov-2020 májusig terjedö havi 3000 ft akkor hajlandó leszek fizetni. Egyböl kus lett erre ök tettek igértetett ha 90 napn nem valosul meg akkor ök majd utolog vagy nem küldenek számlát vagy olyan összegröl fognak küldeni a mi jogos.Persze természetesen ez 2020 májusában érkezett az 5000 ft számla az elött mindig 7900 ft volt.
-
csacsi67
addikt
Nem értek vele egyett igaz nekem adtak /de azt ne várja el a Digi hogy 82 éves apámat X km utaztassak akinek egyik lába hiányzik a meg egyik szemére nem lát .Ennyit erröl a meghatalmazásos dologról.Azért nem fogom az én nevemre átiratni a Digi régi elöfizetést hogy 4 db mobil simet kihozzak.Rossz üzlet politika mint sok más a Diginél. Az sem értem miért csak az kaphat kártyát ahol van lefedetség oké az rendebn van ,hogy Digi Invitel elöfizetők kapnak de ez is necces. Bene van ,hogy mobil szolgáltatás nem biztos hogy azon személy aki ki hozza a kártyát állandoan a lakohelyén tartozkodik na meg ott a Wofi. Anno emlékszem amikor a Westel 900 be indult mind1 volt hol lakom adtak kártyát pedig csak Bp,Kecskeméten volt lefedetség.
-
etrop01
tag
Sziasztok!
Anyumnak van digi előfizetése, a lakcímünk egyezik így én kérhetek saját névre szóló előfizetést vagy csak az ő nevére lehet kihozni kártyát? -
Biztos van köztetek olyan, aki a havi számlát elektronikus úton kapja meg. Mit jelent ez? E-mail-ben küldik a számlát (az email maga a számla), az e-mail-hez csatolnak egy pdf-et (ha igen, jelszóval védett), vagy csak egy linket kap az ember az e-mail-ben, és a digi honlapjáról kell letölteni (gondolom bejelentkezés után) magát a számlát.
Köszi!
-
Tomikaa.
tag
válasz
Tomikaa. #25238 üzenetére
Megpróbáltam, nem sikerült (tudom, csak személyesen lehet a mobilt intézni, de próba szerencse). Viszont az üzletben láttam egy hirdetést, hogy lehet ügyfélkapun is igényelni SIM-et. Ez vonatkozik az ingyenes teszt SIM-ekre is? Csak az eddigi Digi előfizetés címére kérhető? A szerződés elfogadása hogy megy?
-
petir
senior tag
Sziasztok,
DiGi R2-es készülékbe telenoros kártyát téve csak 3G hálózat van pedig 4G-re van van állítva... Tapasztalt valaki hasonlót? SIM1-es slot nem tudom számít e...
Kieg: van 4G mert mellette két készüléken is elérhető még 4G+ is.Másik kérdésem :
Bejövő hívásnál csak 1 sorban jelzi a hívást nem teljes képernyőn. Ha lehúzom megjeleníti teljesbe de következő hívásnál újra visszaáll ilyen 1 sorosba és mivel a készülék használója idős a kicsit nem látja. Sehol nem találtam rá beállítást esetleg valaki tudja hol lehet beállítani? -
csiki52
tag
válasz
bksgbr #25290 üzenetére
Harkány, Siklós, Villány vonalon és amugy a déli részen egyáltalán nincs Digi /a dunántult jobban hanyagolják mint az alföldi részt/ az M6 -on többnyire van csak Szekszárdtol délre Bátaszék fele nincs, Pécs jó de az 58 ason már nincs.
Ha Harkányba mégy készülj fel Telekom vagy Telenor kártyával, én nem rég voltam 3 hetet utókezelésen Harkányban, amugy is sokat járok Siklósra , szoval a Digire egyáltalán nem lehet "hagyatkozni " nem szabad hogy főkártya legyen ha stabil netet akarsz /ez persze csak az én véleményem/ -
ggabor02
aktív tag
Ha már Dél-Dunántúl...
A múltkor úgy láttam, hogy ezen az állomáson is lesz Digi. Már ott van az áramfejlesztő is.
(Nagykónyi mellett, 61-es út, Tolna megye)
[link] -
trooper44
csendes tag
A térképen Martonvásár is körbe van lőve már 1 éve, simán tudom használni a digis kártyát, de mégse kékül be, így előfizut nem tudok kötni.
Még jó, hogy van családtag, ahonnan tudtunk szerezni SIM-et... Pedig 2. kártyának, hivatalosan nem lenne rossz végre áthordozni a telekomos számokat.
-
DevKiller
senior tag
válasz
son007 #25281 üzenetére
Szerintem nézd meg, hogy milyen típusú hálózatra csatlakozik.
Beállítások-> a telefonról-> Állapot-> SIM kártya információ
Itt a hálózat módot, ha 4G akkor lehetőséged van az adatforgalomra, vagy SIM hiba, vagy APN hiba lehet.
Ha 2G, akkor esélyed sincs a mobilnetre, mivel GSM-en a DIGI nem szolgáltat mobilnetet. -
son007
tag
Sziasztok,
Lenovo Vibe Shot Z90 (nem B20-as) telefon digi sim kezelésével kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
A sim-et felismeri, hívás indítás és fogadás működik, azonban adatforgalom nincs.
Az APN megfelelően lett beállítva. -
f.attila8715
csendes tag
Szia!
Most próbálom megcsinálni a Telenoros E5785Lh-22C-t ,hogy Digi-s kártyával működjön. Meg is csinálnám ha még elérhető lenne az a firmware amit az utolsó lépésként linkeltél be. Eltudod ezt nekem küldeni?
Előre is köszönöm!
Attila
-
n00n
őstag
"Szuper hírünk van! Mától újabb 32 település élvezheti a DIGIMobil nyújtotta előnyöket. Mobil hálózatunkat folyamatosan fejlesztjük. Lefedettséggel kapcsolatos további információk http://digi.hu/mobil/lefedettseg"
Forrás: Digi Facebook oldala
Sajnos nincs lista, hogy mi ez a 32 új település. -
Donát2020
friss újonc
Szia!
AZ ingyenes digimobil sim kártya müködik szerinted ha laptop sim foglalatába teszem(dell vostro 131)?
Üdv Donát
-
M.Ildiko
tag
válasz
M.Ildiko #24846 üzenetére
Nem tudom érdekel-e bárkit, de sikerült egy kicsi és volte vowifi képes telefont vennem. 4.2"-os, és a digivel kompatibilis. A volte részt kipróbáltam, működik, és automatikusan tudta. Ez egy Allview P4 Pro telefon, kicsit alsókategóriás, de normális a beszédhang, felém és túlra is.
Nem szerepel a Digis kínálatban (nálunk), de utánnanéztem, és a román Diginél ott van. -
eclipse19
senior tag
Üdv!
Látom az összefoglalóban, hogy csak telefonba lehet rakni elvileg a SIM-et, ugyanakkor látom a sok router konfigurációs eszmecserét is.Akkor tulajdonképpen nem foglalkozik vele a Digi, ha valaki mégis routerbe teszi a kártyát? Volt már valakinek problémája ebből?
Köszönöm.
-
so_ha
senior tag
válasz
Dark Archon #25236 üzenetére
Digi K2 = OUKITEL Y4800 => amire válaszoltál, abban is írtam + az összefoglalóban is benne van.
-
8
senior tag
Balatonfüreden milyen a digi lefedettség és a minőség mostanában hétvégenként?
-
-
DevKiller
senior tag
válasz
domper2015 #25213 üzenetére
Én mindig mondogatom, hogy ezért is jó a DIGI mert nem a többiekkel egy tornyon csövel
-
domper2015
senior tag
Voltam Erdélyben, a Jád-völgyében. Nem volt a nagyoknak térereje a völgyből Biharfüredre vezető úton, csak a Digi RO-nak ( 2G és 4G).Kicsit meglepő volt, mert a Vodafone és az Orange folyamatosan bizonygatja a saját kiváló lefedettségét.
-
MDanny
senior tag
válasz
wwenigma #25112 üzenetére
Sajnos ilyen menüpont nincs a CIT hardvertesztben a Redmi Note 8-ban és a 9-ben sem. A sima Redmi Note 8 a jelek szerint PDC Tool-lal sem állítható be, mert a setprop parancs nem működik az ADB-ben, nem sikerül diag módba kapcsolni. Úgyhogy sajnos nekem sincs digis VoWiFi a Redmi Note 8-on.
-
törölt tag
válasz
anglergab #25208 üzenetére
Végül a kint hagyott tv-m úgyis csak 720p, bentről a nagy fhd-set és boxot nincs kedvem ki-becipelni. Annyi a lényeg, hogy a laptopról hdmi-n rátegyem a meccseket, vagy a youtube-ot, és ezek ne akadjanak. Filmet úgyis letöltöm Pesten, vagy digi 500-on, vagy upc 500-on (már amennyit nézek, max havi 1-et),.
Amire ki akartam lyukadni, és gondolom közérdekű, hogy a Digi, 15.85 km távolságból vidéken ennyit tud, megfelelő eszközzel, és korántsem mindegy, hogy milyen eszközt használ az ember.
A másik tanulság, hogy az adott Huawei B593-mal a külső antenna nem emel annyit a jelminőségen, mintha beltéren a prizma effektet kihasználom.
Valamint a direkt és akadálymentes torony, alacsony kihasználtsággal jobb, mint a direkt rálátásos, terheltebb 7 km-ről; a szikla árnyékban lévő, 3 km.-ről csak akkor kapcsolódik, ha a másik 3 kiesik. Arra még nincs magyarázatom, hogy 2 egymás melletti eszköz esetén a telefon, vagy a mifi miért a gyengébb, de közelebbi tornyot választja, a Dell beépített modemje és a B593 miért a távolabbit, pedig a távolság alaphangon a duplája. Talán azért, mert ennyivel jobb a Dell belső és Huawei belső antenna? A dellét kivettem, az gyakorlatilag egy ~5x3 cm.-es alufólia, a routeré két rézlemez, MIMO állásban. Fizikailag ezek sem telefonba, sem mifibe nem férnek bele. -
törölt tag
Mivel sehol sem találtam valós összehasonlítást a különböző modemek érzékenységéről, ugyanott, ugyanakkor kipróbáltam 3 félét, ugyanazzal a digi aktívnet kártyával. Tanulságos....
A Huawei B593s-22-nek van diagnosztikája, ott vannak a jel adatok, hozzáértőknek. Úton van egy Huawei B535-222, majd azt is tesztelem, ha megjön. -
-
Jester01
veterán
Van valami jó app ami átteszi az adatforgalmat a másik SIMre ha a digi elmegy? Találtam egy párat, de van ami bevált? Mondjuk nem értem az android miért nem tudja ezt magától.
-
Franky2Ster
senior tag
2 napja fuLL DIGI-s vagyok Vodafonos számhordozással.Fő kártyaként használva. Nyílván mindenhol nincs lefedetség de nekem ez nem számít max. visszahívom aki keresett. Egyenlőre imádom, hogy korlátlan a net.
-
törölt tag
-
törölt tag
2007-től 2014-ig kizárólag saját hálózaton működtek.
2014-ben nyertek 2*5MHz-et a 900-as frekvencián, és a román NMHH (ancom) kötelezte a vodafone-t, hogy 2 évig biztosítson nemzeti roamingot a diginek.
Orange-dzsal soha nem volt együttműködés. -
wwhy
veterán
válasz
DevKiller #25180 üzenetére
Saját hálózatuk van, saját tornyokkal vagy antennatartókkal
Egy (jó) ideje. Az elején sokáig a Vodafone-nal közösködtek, aztán kicsit az Orange-al, és kb. 4-5 éve csak független a hálózat. Gyakorlatilag ahol nem volt Digi térerő, ott belföldi roaminggal (Vodafone) oldotta meg a lefödést. -
DevKiller
senior tag
válasz
sifarr #25170 üzenetére
Szerintem sosem lesz kooperáció a DIGI és más piaci szereplő között.
A DIGI még a társak tornyaira sem költözik, jellemzően sajátokat épít helyette mindenhova.
Megint csak a Román példát hozom:Ott sem közösködnek senkivel sem semmin. Saját hálózatuk van, saját tornyokkal vagy antennatartókkal kinek, hogy tetszik. Ha valaha is freki lesz árverésen kívül, azt a kiszorult Telekom felvásárlása jelentheti számukra.
De az már miért érné meg bárkinek is, hogy adja a frekiét és ezzel teret adjon a DIGI-nek az előre törésre? Ilyen nincs, és nem is lesz soha sem. Már csak az árak letörése miatt sem fogják adni. Belföldi roaming is már nagyon régóta lehetne, de nyílván nincsen mert semelyik nagy sem vesztette el az eszét.
-
Diák66
őstag
válasz
sifarr #25170 üzenetére
Nem gondolom, hogy a Telenor nagyon rá lenne szorulva a Digi vezetékes hálózatára, hiszen van elég frekvenciájuk, hogy FWA hálózattal helyettesítsék, ha nagyon fontosnak tartják. Plusz, ha a Telenor elkezdene vezetékes netet árulni a Digi hálózatán, háát... a Digi húzná a rövidebbet. A mobiljuk egyelőre jelentéktelen, azt se tudjuk valóban mennyit akarnak majd érte kérni. Most azért keresik, mert olcsó.... ez egy összeborulásnál tuti nem maradhat így.
-
sifarr
senior tag
válasz
4Grider #25173 üzenetére
A hármas pontnak nagyon örülne a GVH, mert jó néhány milliárd Ft versenyhivatali bírságot lehetne érte kiosztani.
két hármas pont van, de feltételezem, te erre gondolsz:
3. Beengedi a hálójára a DIGI-t, az pedig a kooperációban a vezetékes szegmensére a Telenort. Így a Telenor is kínálhat komplex csomagokat.
Melyik területen korlátozná, borátaná egy ilyen kooperáció a versenyt?
Vezetékes fronton? A hálózat a DIGI-nél adott. A DIGI most sem veszélyezteti a versenyt. A hálójára "beengedett" Telenor legfeljebb az ő konkurense lehet.
Mobil fronton? A DIGI boldog lenne egy 10 %-os részesedéssel. Add ezt hozzá a Telenor 27 százalékához. Megsem közelíti a Telekom 45 százalékát.Mit kifogásolna a versenyhivatal?
Egyébként is ... A Telekom és Telenor összeállása 800-on versenyelőnyhöz juttatta őket a Vodával szemben. Ezzel sem tudott máig mit kezdeni a hivatal.
-
sifarr
senior tag
válasz
Kronos3000 #25158 üzenetére
Én voltam az egyik tippelő,. Például két éve is, pl. itt.
A tippemet most is fenntartom, az utóbbi évek folyamatai alapján még inkább.
Érveim:
1. Az 5G kiépítése - főleg a magasabb frekvenciákon - együttműködésre kényszeríti a szolgáltatókat. Nem települhet minden lámpaoszlopra 4 szolgáltató eszközrendszere, gazdasági okoból sem. Az NMHH is pártolja ezt.
2. Ilyen együttműködés már működik a két T között 800-on, ez is jel.
3. A Voda és UPC egyesülési megtörtént. Már 2 szolgáltató nyújt komplex (vezetékes + mobil) szolgáltatást. Kopog a 3. is a DIGI személyében.
4. A Telenor részesedése csökken, a Voda már lényegében utolérte. A 3-as pont miatt az "egylábas" Telenort lehagyná.A változás a Telenor számára előnyös lehet a következő területeken.
1. Szervezetileg és kész a többiekkel az együttműködésre, átláthatóbb pénzügyi feltételekkel is.
2. Megtisztíthatja az ügyfélbázisát a rengeteg szürke, továbbszámlázós flottától. Beengedhet igazi virtuális szolgáltatókat a hálózatára. Ez kompenzálhatja a részaránycsökkenést.3. (És ez lényeges.) Beengedi a hálójára a DIGI-t, az pedig a kooperációban a vezetékes szegmensére a Telenort. Így a Telenor is kínálhat komplex csomagokat.
Ha a Telenor nem lát lehetőséget a DIGI felvásárlására, akkor csak a kooperáció neki a megoldás. A DIGI-nek pedig ha nem tud jelentős frekikészletet venni, akkor neki is csak a kooperáció a megoldás mobilfronton. -
DevKiller
senior tag
válasz
Kronos3000 #25166 üzenetére
Adjunk a DIGI-nek frekit, hogy elveszítsük az ügyfeleinket.
Teljesen nyílvánvaló, hogy mindenki nyitott lesz rá. -
Kronos3000
senior tag
válasz
Lackooo84 #25165 üzenetére
Ez innentől nem segítség. Tiszta üzlet. A Digi-n kívül mondjon bárki egy céget akinek ilyen , ekkora infrastruktúrára van szüksége hogy azt bérelhesse, akár csak részben is ?
Ugyan már.
A régen is tagadott Telenor-Digi összeborulás újabb szelete, amit az idő igazol majd.
Ebbe még beleillik a Telenor feljelentés is. Ők szerezték meg hogy bérbe tudják adni.
Részemről befejeztem, az idő majd eldönti, eddig még minden információ, és a Digi szükséges hálózati hiányosságai, ennek mihamarabbi megszüntetése ezt valószínűsíti. -
Diák66
őstag
válasz
Ebben a cikkben hol látsz te DIGI szövegrészt? Ennyi erőből a Vodafone-t is említhetted volna, hiszen ott is ugyan ez zajlik éppen, csak anyavállalati szinten. (vagyis a világ összes Vodafone tornya egy cég alá kerül.)
A Digi ma is, meg tegnap is leszerződhetett volna valamelyikkel, semmi akadálya nem volt.
-
viharhozo
addikt
válasz
Azt nem tudom, mit fognak hasznalni, de vmi hasznalhatnanak, mert az azert ciki, h Budapest frekventalt reszen, a Dunatol legvonalban 2000 meterre semmi nincs.
Tudom, h egyelore ingyen van, itt nincs vezetekes Digi, meg a terkep szerint is vannak erre feher foltok, de azert egy ev alatt legalabb a fovarost le kellett volna fedni.
-
Kronos3000
senior tag
[Lám-lám.]Mégiscsak a Telenor hálózatát fogja a Digi használni.Csak idő kérdése.Szerintem rég tudták már,itt is többen tippelték,le lettek huhogva...
-
Miska0330
tag
válasz
TalánImre #25107 üzenetére
Szia!
Látom nálad is az a gond, ami nálam. Szintén TP-Link Archer C7 router és nem működik rajta a VoWi-Fi. Sőt nem csak a Digi -nél, hanem a Telekom VoWi-Fi sem megy rajta. Itt valami szoftveres gond lehet. Érdekes mód az Invitel -től kapott ZTE Routerrel szépen megy a VoWi-Fi.
-
Per Me
tag
válasz
Boxi88 #25134 üzenetére
Nekem sem volt egyértelmű, így bementem megkérdezni. Fogalmuk sem volt, így kipróbáltam. DIGI vezetékest nem felel esetén DIGI teszt mobilra. Működik 4-5 csörgés után. Volt azóta pár hívásom így az előző számlázási időszakokban, de nem számláztak. Két hónap telt el, tehát már volt azóta részletező is. Mondjuk nem sok hívásom van, 4 forinttal is ki lehet bírni, ha majd valamikor kiszámlázzák esetleg.
-
Boxi88
őstag
Üdv
Olyan kérdésem van, hogy ha egyik digis számomról a másik digis számomra irányítom a hívást, az mennyibe kerül nekem?
Olvasgattam az ASZF-et, de nem teljesen világos...
"Hívásátirányítás:
A hívásátirányítás végrehajtása miatt képződő forgalom díját az átirányítást kezdeményező fél fizeti.
Az átirányítás díja:
− Belföldi, nem emelt díjas irányokba történő átirányítás esetén nettó 3,15 Ft/perc, bruttó 4
Ft/perc (a számlázás 1 perces egységekben történik).
− Nemzetközi barangolás (roaming) ideje alatt a nemzetközi számra történő hívásátirányítás nem
elérhető.
− Emelt díjas irányokra történő hívásátirányítás nem értelmezett."Eszerint 4Ft/perc... De akkor is ha digi-digi között történik ami elvileg teljesen ingyenes?!
Előre is
-
törölt tag
válasz
DevKiller #25125 üzenetére
Megnéztem a digiromania.ro oldalon a mobil szolgáltatásokra vonatkozó ászf-et.
2020.01.
"Retele de telefonie fixa in care sunt disponibile minutele incluse....Ungaria (Magyar Telekom, Invitel, UPC)
Retele de telefonie mobila in care sunt disponibile minutele incluse.... Ungaria (T-Mobile, Telenor, Vodafone)"
A havi díjban foglalt percek érvényesek: Magyarország vezetékes (Magyar Telekom, Invitel, UPC), és Magyarország mobil (T-Mobile, Telenor, Vodafone) irányba.2020.05
"Retele de telefonie fixa in care sunt disponibile minutele incluse....Ungaria (Magyar Telekom, Invitel, UPC)
Retele de telefonie mobila in care sunt disponibile minutele incluse.... Ungaria (Digi Mobil Ungaria)"
A havi díjban foglalt percek érvényesek: Magyarország vezetékes (Magyar Telekom, Invitel, UPC), és Magyarország mobil (Digi Mobil Magyarország) irányba.Szóval be lett idejében jelentve a változás.
Azt írják az oldalon, hogy a leforgalmazható 200 perc a "legtöbb" EU-s mobil irányba felhasználható.
Aki megszokkásból hív magyar mobilt (mert eddig benne volt a 200 percben ez az irány is), azt persze érheti meglepetés, ha nem olvassa el az ászf-et, de biztosan voltak tájékoztatva az előfizetők a havi számla mellékletében. -
törölt tag
válasz
DevKiller #25125 üzenetére
Nem a helyesírási hibákról van szó: ha 200 perc ingyenes, akkor hogyan számlázza ki a Digi? Ha a Digi Ro- Digi Hu hívás ingyenes, akkor mit számláznak?
Elvégra azért Románia egy uniós ország, és jogállam; mégha nálunk történne, megérteném a NER működését ismerve. Az nem mutyizás, ha egy szolgáltató a szolgáltatásáért pénzt kér; a mutyizás az olyan, mint például elkobozzuk Ferihegyen a megvásárolt védőeszközöket, és kivisszük a Balkánra, vagy Romániába, vagy a F@szbukon áruljuk. -
DevKiller
senior tag
válasz
#04535040 #25124 üzenetére
Egy részről sajnálom, hogy helyesírási hibákat mertem ejteni a fogalmazásomban, másrészről meg szerintem ez elfogadható akkor, hogyha annyit vagyok itthon mint kint.
Nyelvtant 8. óta nem tanított senki, az irodalom mindig is fontosabb volt.
Ezt a kis történetet azért írtam be, hogy legyen hasonlítási alap. Most, hogy ott is van 900-as 4G és nem csak 2100-ra építkezik a DIGI 4G-n, szorítanák meg az embereket, hogy használjanak mobilnetet. Nagyimnak is azt mondták, hogy skype viber stb az ingyen van. Az erdélyi magyarok nagyon nagy része intéz kis hazánkba hívást, amit gondolom nem is kell írnom, hogy miért.Eddig ha nem kapott a DIGI-n, mert VoWIFI nélkül nálam használhatatlan, nincs probléma hívott a vodán.
UI: Sokszor megfogalmaztam, hogy ne bántsak meg senkit
-
törölt tag
válasz
#72755712 #25123 üzenetére
Azért nem érted, mert újmagyarul van: lefordítom neked ómagyarra.
Romániában(ba/ban) Erdélyben lakó nagymamámat a DIGI figyelmeztette, hogy a nemzetközi irányba indított hívásokra figyeljen, mert most már a csomagja nem tartalmaz minden szolgáltató irányába díjmentes nemzetközi perceket, a jövőben ezek díjkötelesek lesznek. Bár most még nem vontak le semmit (lévén, hogy az e havi számla a múlt hónap leforgalmazott perceit tartalmazza), a következő havi számlán már elvileg ki lesznek számlázva a felénk (vodafone/telekom/telenor....vagyis nem digi irányba) indított percek.
Ugyanakkor egy román DIGI előfizetéssel a magyar DIGI előfizetőket díjmentesen lehet hívni, és remélem ez így is marad, mert akkor ez a változtatás minket (nagymamámat, szüleimet és engem) annyira nem érint, de elkezdtek mutyizni a percekkel, pedig a DIGI weboldalán most is fent van az a csomag, amit nagymamám használ, és továbbra is úgy szerepeltetik, hogy a 200 nemzetközi perc bármilyen magyarországi számra érvényes.Kikódoltam.
Dávid, egy pár tanács:
- nemzetek nevét kisbetűvel írjuk:Magyarmagyar DIGI.
- ha az igekötő közvetlenül az előtt az ige (vagy igenév) előtt áll, amelyikhez tartozik, egybeírjuk vele (pl. visszaszorítani).
- idegen szavakat ha lehet mellőzük, amennyiben arra van magyar szavunkinternational percek(nemzetközi percek)
- értelmetlen szavak kerülése (kövi)
- a legfontosabbat a végére hagytam: értelmesen megírt összetett mondatokat használj. -
DevKiller
senior tag
Nem feltétlen ide való, de gondoltam érdekesség miatt megosztom:
Romániába Nagyimat figyelmeztették, hogy az international percekkel vigyázzon, mert fizetni kell mostmár érte. Bár még nem vontak le most semmit, a kövi számlán már elvileg rajta leszünk.
Ugyanakkor a Magyar DIGI is ingyenes neki, szóval minket annyira nem érint, de elkezdtek mutyizni a percekkel, pedig a weboldalon most is fent van a 200 international perces csomag.
Próbálják vissza szorítani az embereket, és rá kényszeríteni a mobilnetre.
Kíváncsi vagyok, hogy itt mi lesz a teszt utáni csomagokban.. -
Kuter
senior tag
válasz
TalánImre #25111 üzenetére
Szia. Írj a Diginek hibabejelentést a VoWifiről , írd meg hogy a telefonod támogatja de még sem aktív ,és szeretnéd ha engedélyeznék a kártyán. Pont 2 napja futottam bele ebbe. Apámnak vettem egy új telefont Xiaomi A7. Digi kártya be , ami a sajátja engedélyek beállítása ,és VoWifi nem megy. Na akkor próba az én telefonomban ugyan az a kártya és nem ment. Xiaomi A2 Lite az én telefonom. Most várjuk hogy mit csinálnak sikerül e megoldani mert tuti kártya hiba. Ja az én telefonomba és az apáméba tökéletesen megy az én kártyámon a VoWifi.
-
törölt tag
Sziasztok!
A DIGI saját márkás telefonjaival a másik szolgáltatóknál is megy a VoLTE/VoWifi vagy csak a DIGInél?
Egyébként a VoWifin csak a hanghívás működik vagy az SMS-ek is megjönnek? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
TalánImre #25111 üzenetére
MI 9T esetén működik, kis kagylos wifi jelnek kell megjelennie fent allapotsávban. Telefon topikjat - ha van neki - kellene felkeresni, nem ismerem milyen mókák vannak ott de lehet VoLTE profilt is állítani kell.
Beállítások - Telefonról - Összes jellemző - kernel verzióra 5x ranyomni ez a CIT hardverteszt és itt jobb fent 3 pötty, additional tools - modem test tools - MBN config loading and activation tool.
SUB0 a digis kártya, Greece profillal megy. All sub gombbal tudsz váltani, kitorlod ami ottvan, elkezded beírni hogy Greece és kiválasztod majd Activate.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
TalánImre #25109 üzenetére
Mi 9t. Dual simes.
Egyébként volte és vowifi ikon ugyan van, de jellemzően ha én tárcsázok, de akkor is ha engem hivnak, a telekom vowifit használ, a digi volte-t, pedig itt mindkettőnek van stabil 4g.
Probald ki, hogy kikapcsolod a volte használatot, ugy mit csinal. Illetve probald ki ugyis, hogy kikapcsolod a bluetooth-t, mintha olvastam volna hogy az néha osszeakad xiaomikon a vowifivel. -
TalánImre
friss újonc
válasz
rothfb #25104 üzenetére
Ha bekapcsolom a híváskezdeményezés Wifi használatával, akkor azt mondja, hogy kacsolódjak Wifi-hez, ha kikapcsolom a VoWifi funkciót akkor csak azt hogy nincs hálózat.
Amikor van térerő minden működik, de otthon nincs. Ellenben van Wifi DIGI net, de nem akar a VoWifi menni.
-
snooze
veterán
olyan jo ez a digi,hogy a digipontokat nem lehet elérni telefonon?vagy rosszul tudom?
-
benzol
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem amire nem találok egyértelmű választ.
Egy ismerős Huawei P30lite-ot szeretne venni.
Az itt vásárolt készülékekhez tartozik valami "hűségidő" ami esetleg a próbaidőszakhoz kapcsolódik vagy ez olyan mintha és független helyen vettem volna a készüléket?
Gondolom a készülék független ha dual-SIM es?
Garancia idő ha jól gondolom ehhez a típushoz a gyári 12+12hónap? Mert erről sem találok semmi infót.
Ugyanis az én Samu A50-eshez egy évet kaptam, illetve a vírus miatt megtoldotta a Samu még egy hónappal erről kaptam e-mailt, viszont szervízben 2 évről beszélt a srác.
A 1272 szerint a Digi intézi a garanciáztatást amikor személyesen bevittem a telót ők csak csóválták a fejüket.Egy kicsit zavaros számomra az egész.
-
cadj92
csendes tag
válasz
fradi81 #25089 üzenetére
Meg.
Kedves Ügyfelünk!
Hàlàsak vagyunk azért, hogy megtiszteltél minket a bizalmaddal, 2020. december 31-ig meghosszabbìtjuk a tarifacsomagunk feltételeit. Élvezd tovàbbra is a korlàtlan mobilnetet, a kedvezö percdìjas telefonbeszélgetéseket különleges feltételek mellett!
Ünnepeld velünk az 1 éves DIGIMobil-t!
Jàtssz, és nyerj egy DIGI K2 okostelefont! Részletek a digi.hu-n.
Köszönjük, hogy màr Te is 50-es vagy! -
fradi81
veterán
Hali
Ez a digimobil sim úgy volt július 31-ig érhető el ingyen mobilnettel, itt fent december 31-et látok, meghosszabbították? -
4Grider
félisten
válasz
nagyfejü #25086 üzenetére
A hotspot funkciót nem a kártyán, hanem a telefonon hozod létre. Minden digis sim natolt, de előfordulhat hogy egy adott sim olyan belső ip-t kap, amin már elfogytak a szabad portok. Egy adatforgalom ki és bekapcsolás általában megoldja ezt a problémát, mivel ilyenkor új belső ip-t kap.
-
4Grider
félisten
válasz
paolinho #25074 üzenetére
Bármilyen olyan független modemben, telefonban, routerben, azaz összefoglalva bármilyen olyan 4G eszközben működik a Digi sim, ami tudja az LTE B3-at (LTE 1800 MHz-et) és van olyan beállítási felülete, ahol az sim-hez tartozó beállítások (elsősorban az APN neve és a bejelentkezési protokollok) állíthatóak és a beállítások elmenthetőek.
-
paolinho
őstag
Biztos agyon tárgyalt kérdés már amire kíváncsi lennék, de sem az összefoglalóban, sem a konkrét tartalomra rákeresve nem találtam rá választ itt.
Szóval van egy kis öreg cimbim, aki éjjeli őrködik, de közben zenéket hallgat, alkalmanként filmeket is nézeget. ha talál valami szabad netet a környéken. Én ajánlottam neki a Diginet Aktív 50-et, de a Digi irodában arról tájékoztattak, hogy nincs stick hozzá (mondjuk más kérdés, hogy akkor minek hirdetik azzal a szolgáltatást).Szóval a kérdés, hogy van már esetleg olyan preferált stick, amiben megy ez a fajta sim? Megköszönném, ha segítenétek, mert szeretném megoldani a gondját a kisöregnek.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Escape from Tarkov
- Béta iOS-t használók topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- alza vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Dell Latitude 5414 RUGGED Core i5-6300 Touch "katonai" kivitel 6 Hónap garancia, áfás számla
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest