- Telekom mobilszolgáltatások
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ksix
tag
válasz #29810560 #13386 üzenetére
Akármibe rakhatod:
„A Szolgáltató a mobilinternet szolgáltatás igénybevételéhez SIM kártyát bocsát az Előfizető rendelkezésére, illetve, az Előfizető kérésére mobil USB stick-et is.
A mobilinternet szolgáltatáshoz a Szolgáltató a SIM kártyát az Előfizető tulajdonába adja. A SIM kártya kizárólag az irányadó szabványok és jogszabályok szerinti megfelelőségi nyilatkozattal ellátott végberendezéssel használható.” -
anglergab
addikt
válasz #29810560 #13377 üzenetére
4G only módban mi történik?
Lehet az a gond, hogy az eszköz firmware-ébe beletettek APN-t a Digihez, erre utal hogy az eszköz feloldja a Digi szám azonosítóját, azaz ismeri a hálózatot - viszont tévesen. És ezt az APN-t valamiért nem írja felül amit kézzel megadsz, illetve kitörölni sem lehet.
-
anglergab
addikt
válasz #29810560 #13369 üzenetére
Sok eszköz kézi keresésnél nem mutatja meg az összes szolgáltatót, főleg ha sok van belőlük.
Illetve a hálózat megnevezése nem számít. Előfordulhat hogy MCC MNC-vel mutatja ha nincs bent a firmware-ében az adott hálózat vagy SIM/broadcast blokkból nem olvassa ki/nincs benne a hálózat neve.
[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz #29810560 #13348 üzenetére
Én biztosan megnézném a gyártó oldalát is, sok éves tapasztalatom (különösen Huawei esetén), hogy a modem menüjéből elérhető firmware frissítés szinte sosem talál frissítést még akkor sem, ha a gyártó oldalán már régen kint van.
A Huawei-nél az sem ritka, hogy még a honalpjukon sincs kint, úgy kell vadászni az interneten firmware-t a cuccaikhoz..
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
dchard
veterán
válasz #29810560 #13346 üzenetére
Firmware-t próbáltál frissíteni, amit már többen is írták? Nálunk TP-linken a dual PDN problémát egy FW frissítés oldotta meg. Érdekes, mert a 3-mas hardver verzióhoz nem adták ki, az ugyanolyan típusjelű de 4-es hardver verzióhoz viszont igen. Előbbi azóta is szar... Persze ez nem Digi-specifikus.
[ Szerkesztve ]
-
PBA
aktív tag
válasz #29810560 #13297 üzenetére
Segítenék szívesen, a gond az, hogy nekem mindig azonnal elindult, bármilyen kártyát is raktam bele, Telenor, USA Telekom, Verizon, stb. Szóval így hirtelen nincs tippem. Egy teljes factory reset és firmware frissítéssel indulnék el. Ha azután sem megy, akkor hibás az eszköz és küldd vissza. Maga a cucc iszonyat jó egyébként - persze ha működik, de nekem mindig működik.
-
dchard
veterán
válasz #29810560 #13328 üzenetére
Ha tiltottnak látja, akkor két dolog valószínű: hibásan roaming-nak érzékeli a szituációt (ilyenkor egyszerűen engedélyezni kell a roamingot). A másik lehetőség, hogy valamiért mégis kártyafüggő a készülék. A harmadik lehetőség (kevéssé valószínű) a dupla PDN aktiválás, ezt bizonyos hálózatok tűrik (megpróbálják core oldalon kezelni), de van amelyik elutasítja (bár ilyenkor sem írja azt a hálózatkeresés, hogy tiltott, egyszerűen csak nem tud PDN-t aktiválni).
-
z67
őstag
válasz #29810560 #13318 üzenetére
Nagyon nem érdemes rafeszulni, márkaszervizt ez a mocsok TMX viszi, és nem hajlandóak hozzányúlni garancian túli eszközhöz. A gyerekkel az 50 fokban elkocogtunk a József körúti márkaszervizbe, mert a 0680-as Huawei vonal oda irányított, de úgy hogy előtte levelezett is velük, ott persze ajtót mutattak.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #29810560 #13315 üzenetére
Digi esetén lehet a 3MHz sávszél a probléma, erről nem találtam semmit a dokumentációban, Huawei supportnak lehet érdemes lenne irni ezt is belevéve. Telenor esetén az online APN a normál, adatkártya esetén a net ami viszont ad normal IP cimet is.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
válasz #29810560 #13305 üzenetére
Folytatás.:
Amúgy kéziben ennyi hálózatot lát/mutat, amit felismer. Jelenleg a Telenor (feltöltőkártyás) SIM-je van benne a többi szolgáltató státusza azért 'forbidden'.
Amennyiben a DIGI teszt SIM van benne akkor a Telenor a 'forbidden' és a DIGI-t lehet kiválasztani.[ Szerkesztve ]
-
PBA
aktív tag
válasz #29810560 #13293 üzenetére
Nem igaz. Én ugyanezt használom Telenoros kártyával itthon, de megjártam vele az EU több országát, az USÁ-t, stb. Mindenhol pöcc-röff azonnal működött minden probléma nélkül, stabilan. Imádom. Szóval nálad valami egyéb para lehet!
Nem csak roamingban, hanem mindenhol helyi kártyával is fasza volt. AZ egyik legjobb eszköz, amit eddig használtam...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #29810560 #13214 üzenetére
Nos, a HUAWEI Mobile WiFi 2 Pro (E5885ls-93a) a Telenoros (feltöltőkártyás) SIM-el sem megy.
Állandóan azt írja ki "Connection failed. The profile is invalid. Please contact your service provider."
Pedig a profil mindössze ennyi:
APN: net
A különbség annyi, hogy ez esetben megmarad a térerő, 4G-n 3 zöld sáv. Tehát érzékeli a Telenor 4G hálózatát, csak profil hiba miatt nem tud kapcsolódni.
Mindjárt kardomba dőlök.
Úgyhogy ez a cucc, mivel SEM a DIGI Mobil-on, SEM a Telenor-on nem megy:
"Egy tetszetős, ámde silány termék."
[ Szerkesztve ]
-
tomee987
tag
válasz #29810560 #12814 üzenetére
Egy mobiltelefon szolgáltatás csomagnál általában van fordulónap, ami legtöbb esetben nem 1-je és mindenkinek más és más. Nekem pl. a privát Vodafone-os előfizetésemen minden hónap 25-én van a számlazárás napja, így az adatforgalom 26-án újul meg.
De pl. a céges SIM kártyámon ez a nap már 19-e, tehát 20-ától újul meg az adatforgalom is. Ez független attól, hogy mikor kötötted a szerződést. Az EESZ-be nálam bele van írva a számlazárás forduló napja. Lehet a Tiédben is benne van.
A telefon adatforgalom számlálójában pedig be tudod állítani a fordulónapot, hogy nagyjából reális képet kapj.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #29810560 #12800 üzenetére
Nos, a "Belassítják-e a DIGI Mobil(Net) sávszélességét 50 GB adatmennyiség elérése után (teszt SIM-e/előfizetéssel)?" kérdésre a válasz egyelőre: NEM
Jelenleg kb. 55 GB-nál tartok - ez kb. 10%-os adatmennyiség túllépés - persze az én mérőm szerint és lehet, hogy a DIGI máshogy mér. Én június 1-én 0 órától mértem a letöltési adatmennyiséget - és a natív 5.2 Mbit/s körüli DIGI TV SD stream változatlan lendülettel megy tovább és a TV kép/hang folyamatos.
Mértem sávszélességet is. A letöltési sávszél a megszokott - Bp. Kőbánya beltér - 6 - 7 Mbit/s körüli.Arra is gondoltam, hogy esetleg amíg folyamatos a kapcsolat/session addig nem érvényesít lassítást, ezért kapcsolatot bontottam és újra kapcsolódtam kb. 10 perc múlva, de így is megmarad a megszokott sávszél.
Amúgy ezt a letöltött adatmennyiséget 61ó 6' 39''-nyi DIGI Mobil(Net)kapcsolattal sikerült elérni.(Persze nem folyamatossal.)
Persze ettől még belassíthatják bármikor, de nálam jelenleg ez a helyzet.Mielőtt mindenki nekem esik, csak a teszt kedvéért húzom ilyen intenzíven az adatokat. A hétköznapokban sokkal lightosabban mobilnetezek - főleg, hogy a Telenornál csak 1 GB-nyi adatom van - vagyis nem nézek ennyit "TV"-t. Nekem is volt gyerekszobám. DE! Most ugyebár tesztelünk, mert mi vagyunk a pionírok
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #29810560 #12638 üzenetére
3,7V-on 10000mAh és te 5V-on mérted, ugyhogy stimmel minden.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
dethroner
veterán
válasz #29810560 #12458 üzenetére
Pécs nemcsak a Missina és Tubes (A hegy) miatt jól lefedett, hanem a Kertvárosnak csúfolt paneldzsumbuj szinte minden második tagjának a tetején ott figyelő antennaerdő miatt is. Azt nem tudni, hogy melyik háztetőn melyik szolgáltató antennái vannak, de mivel tényleg bőségesen ott díszelegnek a 10 emeletesek tetején, gondolom az összes szolgáltató kihasználja a lehetőséget. A mi házunkon pl pont Digi van, de ha kinézek a 4. emeleti ablakunkból, kb egy tucat olyan háztetőt látok minden irányban, amin antennák vannak.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Kuter
senior tag
válasz #29810560 #12442 üzenetére
Én úgy veszem észre hogy Tatabánya nagyon le van fedve. Olyan helyen is jó a digi ahol a másik szolgáltató nem. Lehet a hegyen van jó pár antenna onnan meg egész Tatabányára rálátni sőt még tovább.
Új teszt Tatabánya síkvölgy lovarda. Telefon megy ,net nem lett nézve, 2g telefon volt a havernál.Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
Kuter
senior tag
válasz #29810560 #12400 üzenetére
Na lemértem, Tatabánya Gyémánt fürdő parkoló full térerő a telefon szerint 11.3 le 3.95 fel. És ha már itt jártam az üzemi úton jöttem vissza az erdőbe. Itt is tökéletes volt végig youtube nem szakadt.
[ Szerkesztve ]
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
chikos
csendes tag
válasz #29810560 #12167 üzenetére
Koszonom en is az infot sokat segitettel mielott vegigvasaroltam volna a huawei termekpalettajat, sikerult szereznem egy E8372 es mifi-t, igaz kolcsonbe, de tokeletesen mukodik ameddig nem jon meg a sajatom ebayrol vagy nem sikerul valamit csinalni az E5785-el. Orulok, hogy a powerbankos megoldas bevalt neked.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #29810560 #12231 üzenetére
ÉS? Elérem a DIGI-s szerveremet barhonnan, digi mobilrol is. Semmit nem valtoztat amit mondasz, az a lenyeg hogy nyilvanos IP legyen a szervernek es ne NAT-olt. Ezt mondtam eloszor. Erre mi volt neki? NAT-olt. Errol ennyi.
V/: 512/512kbit ha eléred a limitet.
[ Szerkesztve ]
-
mezosystems
csendes tag
válasz #29810560 #12225 üzenetére
16,4 GBnel jarok.
- 10GB tether (Hetvegente olyan helyen vagyok ahol nincs vezetékes net, viszont szinte 100%, hogy csak én vagyok azon a cellán.)
- 1,4GB HBO GO
- 1,2GB Speedtest (Később biztos hogy nem fogom ennyit méregetni )
- 1,1GB Spotify
- Többi maps, fb, index, bongeszes -
orsib78
tag
válasz #29810560 #12190 üzenetére
Mr. Janó. Istencsaszar vagy
Nagyon sokat segitettel a hozzaszolasoddal...Ez volt a baj. Mivel minden Digi halozaton belul tortenik ezert a Router WAN portjara egy 100.x.x.x IP cim esik be, amit a pfSense alapbol eldob, mert a default WAN policy az, hogy kizarja a WAN-on a nem normal publikus IP cimeket. A telekom mivel a Digi halozatan kivuli ezert nem 10.x.x.x IPvel esik be a WAN-ra hanem egy normallal. Itt a Digis pingeles packet capture-je...
18:24:13.529587 IP 100.120.0.241 > 84.236.48.111: ICMP echo request, id 2029, seq 1, length 64
18:24:13.529643 IP 84.236.48.111 > 100.120.0.241: ICMP echo reply, id 2029, seq 1, length 64Szoval akinek hasonlo problemaja van ez lesz a baj.
-
Csikker
csendes tag
válasz #29810560 #12148 üzenetére
Koszonom szepen, ez mar elgondolkodtato mert lenyeg hogy mukodjon. Tapot meg lehet oldani akar egy nagyobb powerbankrol, es ebayen az altalad irt tipushoz ujonnan hozza lehet szinten jutni 10k forintert. Meg a diginel egyik kedves ismerosom aki ezen a teruleten dolgozik megnezi nekem, kirpobaljuk teszt kartyaval ami csak netes, esetleg majd az meg leirom.
Vagy epitek ra akkut, korom meretu modullal megoldhato a lipo akku toltese 1A el illetve beepitett UPS modullal 5V os step up converterrel, ami betap eseten toltesre kapcsol es 5v os betapot adja a keszuleknek tap levalasztas eseten pedig akksirol felhuzva taplalja tovabb a keszuleket. Tovabba meg akkuszint jelzes is megoldhato a vezerlesrol. De ez mar nagyon off...
-
Watt25
veterán
válasz #29810560 #11897 üzenetére
Arról valami nagyon hozzáértő tényleg írhatna már valami teljesen konkrét leírást, hogy mitől függ, hogy egy VoLTE képes telefonon működik-e a VoLTE hívás.
Tök nem értem. Galaxy S7, XEH ROM-mal működik, Galaxy S5, XEH ROM-mal nem működik a VoLTE. Mindkét telefon esetében a legfrissebb ROM is jóval a Digi mobil indulása előtt jött ki. Miért nem tudom mégsem rávenni az S5-öt, hogy használja a VoLTE hívást? (Hiszen az S5 is VoLTE kompatibilis!) Vagy megfordítva a kérdést: miért működik az S7-esen a Digi mobil VoLTE, ha az S7 is sokkal régebbi telefon, mint a magyar Digi mobil hálózat...
Talán összefügghet azzal is, hogy S7 esetében nem kell az APN-ekkel szórakozni, felismeri, S5 esetében kézzel kell az APN-t megcsinálni. De ez is... Miért?[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
anglergab
addikt
válasz #29810560 #11873 üzenetére
A Diginél kb. max. 300-400 előfizetőnek lehet aktív LTE adatkapcsolata egy cellában egyszerre, míg egy bázison, egy BBU kártyán kb. max. 1000 előfizetőnek. Egy bázison 4-6 cella van és kb. 2 BBU kártya van.
A többieknél cellánként max. 1000 felett, BBU-nként max. 3000 felett jóval.Ekkor persze csak ilyen alig 30-60 kbps-ek jutnak egy előfizetőre, ami az analóg/ISDN modem sebessége. Ekkor mondják, hogy betelt a cella, kb. nem lehet használni chatelésen kívül másra, az üzenetek is lassan mennek el.
[ Szerkesztve ]
-
válasz #29810560 #11023 üzenetére
Gratulálok, hogy megemlítetted. Végül is csak fillérekért adja. Szerintem írjunk petíciót, hogy legyen 5000 Ft, és így csak lesz belőle pénz, hogy időben kitegyék az információkat mindenhova.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
-
snowdog
veterán
válasz #29810560 #10645 üzenetére
Notebook-kal NEM osztod az internetet, hanem egyedül használod, ez a különbség!
u.i. Gondoltam hogy ez elő fog jönni, ezért írtam, hogy a telefon hotspot képességét most mellőzzük. A mai technikák mellet már borzasztó nehéz egy konkrét eszközcsoportot meghatározni. Sokkal egyszerűbb lenne, ha belehetne írni az ÁSZF-be, hogy a mobilnetet csak és kizárólag Nokia 8110 4G telefonnal, és kikapcsolt hotspottal lehet legálisan használni!
Továbbra is azt gondolom, ha valaki elmegy nyaralni, és ott a mobiltelefonján bekapcsolja a hotspot funkciót, hogy azon keresztül használja az internetet, akkor a kutya sem fog vele foglalkozni, mert nem sérül az alapelv, hogy egy időben egy SIM kártyán keresztül egy felhasználó fér hozzá a mobilnethez. Ez a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz #29810560 #10625 üzenetére
Akkor próbálom máshonnan megközelíteni.
Van ugyebár egy maroktelefon, abba beteszel egy SIM kártyát, és telefonálsz, vagy internetezel. Ezt hívják most mobilnet teszt-nek. Ettől még a kártyát jól körülírt telefonba kell tenni (képernyő, billentyű, stb.). Ilyenkor egy felhasználó egy eszközt használ (most tekintsük el a telefon esetleges hotspot támogatásától).
És van az olyan eszközbe való SIM kártya, amivel mobil internetet szeretnél használni, de az eszköz ehhez nem rendelkezik SIM kártya slottal Ez tipikusan egy laptop. Hogy a laptopon tudjál mobil internetezni, az USB portján keresztül csatlakoztatni kell hozzá egy olyan modemet, amibe betehető a SIM kártya. De itt szó nincs WI-FI-ről, és egyéb megosztásról.
Ebben az esetben a SIM kártyán keresztül egyetlen felhasználó, egyetlen gépen tud az internethez hozzáférni (most mellőzzük a mókolásokat). Tehát megint csak egy felhasználó egy eszközt használ.Ami neked van, az más. Az egy olyan egység, amit kimondottan abból a célból gyártottak, hogy egy időben egyszerre több felhasználó egy SIM kártyán keresztül WI-FI használatával hozzáférjen az internethez. Ez egy harmadik kategória, amiről az ÁSZ-ben én még nem találtam konkrét hivatkozást. Legfeljebb körülírva kizárták a használatát.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz #29810560 #10610 üzenetére
Azt hiszem ebben most tévedsz.
Az a pontos idézet, amire reagáltál. Én annak az alján az olvasható, hogy csak számítógép USB portjához csatlakoztatható. És az ebből a szempontból lényegtelen, hogy a saját USB modemedbe teszed a SIM kártyát, vagy a DIGI-től vásároltba. Csak annyi a különbség, ha a sajátodba teszed, akkor semmiféle garanciát nem vállalnak a működésre, míg a sajátjukra nyilván vállalnak. De mindkét esetben számítógéphez csatlakoztatott USB modemről van szó!
Mert amiről a DIGI ír az egy "mobil USB stick", amit csak egy darab eszközhöz, pl. laptophoz tudsz csatlakoztatni.
Amiről meg írtál (USB-s WiFi sticket) az egy nyilvános megosztó. Erre nincs utalás az ÁSZF-ben.
Mondanám hogy meg kell kérdezni egy DIGI ponton, de gyanítom csak nagyot néznének. Az ügyfélszolgálat meg majd felolvassa a szabályzatot.
[ Szerkesztve ]
-
nikos21
aktív tag
válasz #29810560 #10479 üzenetére
Üdv! én ma voltam a Camponában az ügyfélszolgálaton és rá is kérdeztem erre ( a nem túl kedves -szimpatikus papagáj hajú pi@sa mondta) de legalább 2 hét csuszásra lehet számítani a csak DIGI Net Aktív 50 csomagra és csak Digi ügyfelek vehetik igénybe majd egyenlőre.
-
WaterWave
veterán
-
MODERÁTOR
válasz #29810560 #10548 üzenetére
Nálunk Kaposváron mikor kihoztuk a SIM-eket kollégámmal (az ő nevére) a csajszi tudott az 1.000 Ft-os mobilnetről is. Nekem csak a Telenoros, régi előfizetésem van (semmi más mellette), és azt mondta, hogy gond nélkül meg fogom kapni. Viszont ne siessem el, mert egyelőre ehhez még nem kaptam SIM kártyákat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Külpolitika
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós kamerák
- Politika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest