Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • racskobalazs

    senior tag

    válasz vadpanda #28629 üzenetére

    Sziasztok!

    Kb egy hónapja csatlakoztam a Digimobilt használók táborához, eddigi tapasztalataim:

    Budapesten amerre jártam eddig kültéren, mindenhol volt jel, Nyugati - Rákospalota-Újpest között volt egyedül problémás a vétel.
    Beltéren, a legtöbb pláza/bolt amit próbáltam le volt fedve.. na de a Köki.. Ki oda belépsz hagyj fel minden (telefonálási és netezési) reményeddel. M2 és M3 metró vonalán is teljesen jó.

    Net sebesség nem jó, de nem is tragikus (elvileg nem is tervezik növelni januártól se, erre gondolom még várni kell, igazából ha az ember nem akar letöltögetni, semmi gond nincs vele).

    Külön tetszik a nem fogadott hívásos sms (telenornál valahogy nem kaptam...), de egy kis negatívum, hogy ha én nyomom ki, akkor is jön.

    Kíváncsian várom hogy fog javulni az idő folyamán a lefedettség/netsebesség. Egyelőre mindent összevetve elégedett vagyok vele. Egy kvázi ingyen szolgáltatással szemben nem is lehetnek az embernek hatalmas elvárásai.

    Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.

Új hozzászólás Aktív témák