Hirdetés

Aktív témák

• mave13

őstag

Sziasztok ismét.

HP lt4132 (Huawei ME906s) LTE modem van a gépemben.

Eljutottam addig, hogy bementem a Digi-hez, és előfizettem az 1000 Ft-os 50GB-os szolgáltatásukra, ha egyszer a tesztkártya nem működik a gépemben...
    A szívás, hogy nem tudnak sticket adni, mivel kb. fél éve nem elérhető nekik, és esélyt sem látnak rá, hogy valaha lesz. Szóval ez így eléggé érdekes szolgáltatás.

SIM aktivál, laptopba betesz, és ugyan az a hibajelenség, mint a teszt SIM esetében.
    "Nem lehet csatlakozni ehhez a hálózathoz, a mobiladat-forgalom nem működik megfelelően, később próbálja újból."
    Felvettek a hibalistára. Vissza is hívtak fél órán belül. A hölgy megpróbálta velem beállítatni a Digi androidos APN beállításait, neki is elmondtam, hogy a Windows 10 asztali verziójában nincs egy-két paraméter, amit Androidon be lehet állítani. Némi hümmögés után abban maradtunk, hogy ez nem fog menni, hogy melyikünk értette jobban miről beszél, abba ne is menjünk bele.
    A pont az i-re, hogy a beszélgetés után pár perccel katam egy SMS-t a telefonomra, hogy akkor a felmerülő problémát sikeresen elhárítottuk...

Próbáltam programot keresni Win 10 alá, amivel kicsit jobban konfigurálhatók a beállítások, de az első pár keresési oldalon nem jött szembe semmi használható.

Kértem, hogy akkor mondja meg milyen sticket vegyek hozzá, valamivel csak működik...
    Azt mondta, hogy egyik stick esetében sem tudja garantálni a működést, de amit szoktak adni az a ZTE MF833v, azzal szokott menni.
    Rászakadtam a netre, itthon ilyen stick nem elérhető, ebay, amazon van, 40-50 dollár körül. Na most ez a szokott vele mennihez elég drága.
    Úgyhogy, kérdésem a következő:
    tudnátok-e esetleg stick típust mondani, amivel nektek tuti működik a SIM kártya, elérhető itthoni boltban, és 20k alatt van? Ja, és nem digis, mert az ugye elvileg nem beszerezhető...

Ez így elég vicces... vagyis inkább siralmas.
    Gyanús, hogy bemegyek a Vodafonehoz, és megkérdezem mit tudnak ajánlani, mert ez kb. a röhej kategória. Pedig, én tényleg szerettem volna Digis szolgáltatást, mert alapvetően elégedett vagyok a meglévő előfizetésemmel, olcsó, és jó.

Aktív témák