Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Sziasztok ismét.
HP lt4132 (Huawei ME906s) LTE modem van a gépemben.
Eljutottam addig, hogy bementem a Digi-hez, és előfizettem az 1000 Ft-os 50GB-os szolgáltatásukra, ha egyszer a tesztkártya nem működik a gépemben...
A szívás, hogy nem tudnak sticket adni, mivel kb. fél éve nem elérhető nekik, és esélyt sem látnak rá, hogy valaha lesz. Szóval ez így eléggé érdekes szolgáltatás.SIM aktivál, laptopba betesz, és ugyan az a hibajelenség, mint a teszt SIM esetében.
"Nem lehet csatlakozni ehhez a hálózathoz, a mobiladat-forgalom nem működik megfelelően, később próbálja újból."
Felvettek a hibalistára. Vissza is hívtak fél órán belül. A hölgy megpróbálta velem beállítatni a Digi androidos APN beállításait, neki is elmondtam, hogy a Windows 10 asztali verziójában nincs egy-két paraméter, amit Androidon be lehet állítani. Némi hümmögés után abban maradtunk, hogy ez nem fog menni, hogy melyikünk értette jobban miről beszél, abba ne is menjünk bele.
A pont az i-re, hogy a beszélgetés után pár perccel katam egy SMS-t a telefonomra, hogy akkor a felmerülő problémát sikeresen elhárítottuk...Próbáltam programot keresni Win 10 alá, amivel kicsit jobban konfigurálhatók a beállítások, de az első pár keresési oldalon nem jött szembe semmi használható.
Kértem, hogy akkor mondja meg milyen sticket vegyek hozzá, valamivel csak működik...
Azt mondta, hogy egyik stick esetében sem tudja garantálni a működést, de amit szoktak adni az a ZTE MF833v, azzal szokott menni.
Rászakadtam a netre, itthon ilyen stick nem elérhető, ebay, amazon van, 40-50 dollár körül. Na most ez a szokott vele mennihez elég drága.
Úgyhogy, kérdésem a következő:
tudnátok-e esetleg stick típust mondani, amivel nektek tuti működik a SIM kártya, elérhető itthoni boltban, és 20k alatt van? Ja, és nem digis, mert az ugye elvileg nem beszerezhető...Ez így elég vicces... vagyis inkább siralmas.
Gyanús, hogy bemegyek a Vodafonehoz, és megkérdezem mit tudnak ajánlani, mert ez kb. a röhej kategória. Pedig, én tényleg szerettem volna Digis szolgáltatást, mert alapvetően elégedett vagyok a meglévő előfizetésemmel, olcsó, és jó.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fujifilm X
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Samsung Galaxy S26 Ultra 256GB Silver Shadow Karcmentes állapot 12GB RAM 2029.03.06. garancia
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest