- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
sky8304
csendes tag
válasz
Trailbreaker #114954 üzenetére
Hmm jól néz ki
Akkor már csak egy megfelelő router kell meg megkérdezni tőlük hogy megcsinálják-eDe gondolom ne nagyon mondjam nekik hogy torrentezésre meg plexre kéne a nagyobb sávszélesség nem?
-
4Grider
félisten
válasz
Trailbreaker #114954 üzenetére
El nem tudom képzelni, hogy ilyesmit mostanában megcsinálnak.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
Trailbreaker #114281 üzenetére
Köszi! Kipróbálom majd.
-
holex91
csendes tag
válasz
Trailbreaker #113036 üzenetére
Ezzel sem jó...
-
cof
veterán
válasz
Trailbreaker #110520 üzenetére
Annyiért mondjuk tartsa is meg. Inkább marad az ezres net 5900-ért.
Biztos olvassák a fórumot és kisakkozták, hogy önmagában ne legyen rendelhető mert sokan átállnának...
-
válasz
Trailbreaker #108332 üzenetére
Nekem sem, és fapad ONT-m van
Csak olvastam itt, hogy sokaknak ez van beírva tanácsnak, és mivel valószínűleg ez egy működő metódus, jegyeztem meg, hogy döbbenet 2023-ban
Amúgy most a napokba trécseltem az ONT-n rendesen, én indítottam a hívásokat és nem recsegett, szóval nem jelentettem le hibára... Mert egyébként véletlenszerűen jön elő, és ugye ez VoIP vonal, szóval lehetne Internet hiba is, de packet loss sincs, aztán ha kijönnek és nem cserélik, aztán még ki is számlázzák a kiszállást, annyira nem éri meg... és szerintem sem hibás, mert akkor a netnél is lenne gond... inkább központilag lehet valami, mert már megkötéskor alig bírták beaktiválni
Szóval a dolog úgy néz ki, hogy a kis ONT - mivel nem valószínű, hogy a DIGI mint szolgáltató jó sok évig feljebb váltana (legalább az RT-AX86S is időtálló), Gbps-ról (és egyébként felesleges is lenne, ezt sem bírom kihasználni, esetleg 1000/500 vagy 1000/1000 lenne a reális fejlesztés téren) addig működik itt ameddig magától meg nem makkan
Csak az zavar, hogy nem tudom a korát, mert nem akkortól indult a számlálója amikortól beszerelték
-
válasz
Trailbreaker #108326 üzenetére
Azért ez olyan olcsó, bóvli dolog, hogy ilyeneket kell csinálni ... 2010-ben is az lett volna... de most 2023-van...
#108314Qtya123: Akkor ez a gagyibb eszközt jobbra cserélünk dolog sem működik mindig, Nálad is részleges megoldás volt. Az oké, hogy szereléssel megoldották, de ilyenkor már sok szerelő reflex szerűen cseréli le a régi eszközt is. Nálam anno cserélgették xDSL esetében a modemeket.
-
bounty123
őstag
válasz
Trailbreaker #108236 üzenetére
Kipróbáltam a Huawei ONT eszköz resetet (10sec+ nyomva), legalább 5x reseteltem, de sajnos így se tudok belépni a webes felületre a root és a készülék alján levő jelszó párossal, nagyon fura. Marad a szolgáltató megkeresése gondolom.
-
bounty123
őstag
válasz
Trailbreaker #108236 üzenetére
Köszi, ki fogom ezt próbálni.
-
Attis7
tag
válasz
Trailbreaker #108181 üzenetére
Szuper, köszi, műxik!
-
cof
veterán
válasz
Trailbreaker #107691 üzenetére
Tényleg. Amúgy ez már akkor Digi szoftveres mert a gyári piros-szürke.
Gondolom a Digi logó miatt is lett kék.
És ugye itt is az van mint a régebbieknél, hogy valakinél korlátlanul resetelhető mint nálad, másnál meg nem működik.
-
cof
veterán
válasz
Trailbreaker #107686 üzenetére
Még nem láttam ezt a felületet. Akkor ezen gyári szoftver lehet. Gondolom annyira új, hogy még nem írtak rá digiset.
Viszont biztos nem teljes értékű a reset mert gondolom a PPPoE adatokat nem kell újra beírni, szóval ezen csak picit módosítottak.
-
tegze90
csendes tag
válasz
Trailbreaker #107613 üzenetére
Na erről van szó!
Pont ezt szeretném én is!
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest