- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
eXodus
őstag
Szerintem inkább a router gyártók hanyagsága h nem adják meg ezt a fontos adatot...
Egyelőre még csak a DIGI elég gyors h probléma legyen, (de majd ha lesz több szolgáltató aki képes ilyen netet biztosítani...) ezért is csak a DIGI topikban válaszolgatok a kérdésekre. (Nem trollkodom a linksys topikban)
Mellesleg: Mi lesz itt ha adigi emel sávszélességet...hajjajjj... Routerek 90% kuka.
-
eXodus
őstag
"Tisztázzuk, milyen sebességről beszélünk fw szinten, mert nem világos mire gondolsz."
WAN port áteresztőképessége, átfolyási mennyiség, Throughput..
Ott van a link. smallnetbuilder a GL(1.1) -t tesztelte, letöltés: Feltöltés: 51Mbt/s, Letöltés: 53Mbit/s, Le és Fel egyszerre 36Mbit/s átlag.
Ha pl.: Torrentenezi akkar az ember akkor DIGInél egyszerre megyg a letöltés és feltöltés (nincs hatással a le a feltöltésre) pl.: nyugodtan megy 30Mbit/s le és 20Mbit/s fel. Ez 50Mbit/s "átfolyási mennyiség" a WAN porton. (Persze akinél többet megyannál mégnagyobb.)
Csak belinkeltem érdekességképpen az én tesztemet is(wrt54g) (LANra kötve 2gép+router és smallnetbuilder szerint beállítva. )
A több gép azért probléma mert ha sokan használják aktívan a felés letöltést akkor könnyebben elérik azt a "36Mbit/s"os határt.
-
eXodus
őstag
Próbáltan néhány fw-t . Tomató ami sebességben kb ugyan ott van vagy pár kb-al jobb.
(De te is bizonyíthatod, wan port sávszélességét nem sokan mérik.)WRT54GL 1.1: (Átlag 36Mbit/s... Torrentel 30/20as net 50Mbit/s-al megy...)
nagybanHa nem engedne képet linkelni [link]
PErsze ha csak letöltés megy v csak feltöltés akkor megy 50Mbit/s-t, de ezért is írtam h pl.
orrenthez ez nem jó...
Vagy amit én mértem a wrt54g-nek: [link]
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest