- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
eastsider #41740 üzenetére
kéne menjen, bár anno amikro kábelmodemes voltam , akkor a 8/2-es strada-ban voltam elejétöl kezdve
volt néha anomália, igaz akro még a lanos ent 40/-es volt csak a max , bár vicces votl modemessel jöt 56/40mbitstöbb mint 1 honapon keresztül, nem is emrtem ujra inditani kihuzni stb .
hivd fel öket és meg kell oldják. -
ToBeY
nagyúr
válasz
eastsider #41737 üzenetére
Szerintem hívd fel őket hogy ilyenkor mi van?!Mondjuk érdekes mert ha megvolt a router újíndítás akkor általában (nem mindig) új IP is szokott adni a digi.
Nekem mondjuk nem kellett semmit újraindítani.Jött egy mail hogy aktív a 200mbit to 500mbit upgrade megnéztem a fiókomban és tényleg.Ment is szépen ahogy illik.
-
DonMaster
addikt
válasz
eastsider #41715 üzenetére
optika?
bár ha holnapot mondtak akrko holnap megemelt lesz, nézd meg 0:00után 1-2percel indisd urja az ont-t és akkro mérj akkro már az uj speed kell legyen érvénybenAti007
mért is baj ez? valkinek ebböl hátránya van?
uj hely akcioval tudják az embereket bevonni a buliba ennyi, kispest meg már régi digis hely, itt csak akinek nincski a 4 kereke az nem digit vesz (kivéve ahol enm elérhetö ott a szügség nagy ur.)más:
jövöév elején lesz megint árcsökentés, a mostani csomagoknál olcsobban fogják adni,
bár lehet az ott már az elöszele, de az akciot max az uj elöfizetök fogják meg tpasztalni többiek meg a listaáras csökenést fogják, mert az is fog csökenni.
Márlátom lelki szemeim elött, amikor kikerüla digi uj lista és akcios ára és akik okoscsomagban vannak nem tudnak az uj csomagra átváltani ami oclsobb az övéknél. mekkora szájkaraték lesznek itt jövö év elején 2017-ben . -
Con Troll
senior tag
válasz
eastsider #40856 üzenetére
A napokban kerül kiállításra az első havi (=februári) számla, az is meglehet, hogy majd a márciusival együtt megy ki egy csekken, hogy a digis ügyfelek számlázási ciklusához felzárkózzanak az átvett ügyfelek. Utóbbiban nem vagyok biztos, de a gyakorlat ez szokott lenni. Konkrét kiállított, aktív1-től átvett ügyfél számlát ma még nem láttam a rendszerben.
-
Sasos
senior tag
válasz
eastsider #40404 üzenetére
Elvileg az administration fül alatt választható ki a working mode (router mode vagy bridged only). Ha neked ott DHCP szerepel - mert találtam ilyen képet is - akkor a szolgáltató egy kiherélt FW-t használt, hogy ne tudd bridge módba rakni.
Szerk: Szerkesztésre nyomtam, de dupla lett, az előző törölhető.
-
Varszegig
veterán
-
-
InfiniteReality
őstag
válasz
eastsider #10949 üzenetére
Ha ügyesen váltasz lehet semennyi. Felhivod őket, megkérdezed mennyi idő a bekötés (bár egy LAN-t bekötni nem sok idő, elindítani még kevesebb) aztán ha hónap vége elött mondod le a UPC-t akkor azt a hónapot még kifizeted és c'est la vie. Addig meg két neted is van, de nyilván a jobb Digit fogod használni már
-
McLaca
őstag
válasz
eastsider #10949 üzenetére
Épp addig, amennyivel előbb lemondod a UPC-t, mint ahogy a DIGI-t bekötik. Ergo csak azután mondd le, ha már ott a kábel a DIGI-től a lakásban, és van is rajta net.
Én is és sokan mások is így csinálják, épp a dolog folyamatossága miatt. Az, hogy lesz kb. 2 hét átfedés esetleg - mert emélkeim szerint a UPC-nél nem lehet adott napon, csak időszakonként, kb. 10 naponként megszüntetni szerződést határozatlan idő közepén -, az nem hiszem, hogy számítana.Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest