- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
-
Hegyirabló
veterán
válasz
nonsen5e #74627 üzenetére
Szia!
Nálam gyakorlatilag ugyanez van, mint Nálad, tegnap óta, de ma is csinálja. Rányomok a böngészőben egy oldalra, elkezdi betölteni, tölti-tölti, és kell neki 20-30 másodperc, mire egy egyszerű híroldalt betölt, vagy akár a Prohardvert. Aztán jó lesz. Eltelik 5-10-15 perc, és megint ez van. Bejelentettem, nem látnak szakadozást a routeren. Ja, azt nem írtam, asztali gépen (kábel), telefonon és noteszgépen is csinálja (wifi). XII. kerület.
-
kevinium
aktív tag
válasz
nonsen5e #59403 üzenetére
ügyfelek 99.97%-a, akinek ezekről ötlete sincs.
És ha költeni sem akar rá, vagy szakembert megbízni, hogy hálózatot tervezzen nekik és/vagy mert úgy gondolják, hogy nekik felesleges, akkor megérdemlik. Azt kapják amiért fizettek, amit kértek.
De én onnan indultam, hogy szakmai portál ne írjon már olyat, hogy "nincs internet", meg mellé azt, hogy "a felhasználók nem tehetnek semmit, csak türelmesen várhatnak"... A hvg meg a pc-world a cikkeiben is megírhatta volna, hogy hogy kell kézzel dns-szervert megadni, hogy azok akiknek kell, tudják ezt az információt használni.
-
kevinium
aktív tag
válasz
nonsen5e #59391 üzenetére
Tudod mi a kritika? Hogy felháborító, hogy a két digis dns ugyanott van hosztolva, hálózati topológiailag egymás mellett...
Te csak olyan dolgok miatt panaszkodtál, amiken tudnál változtatni. Vagy pénzzel, vagy idővel...
És továbbra is fenntartom, hogy az, hogy elesett két dns szerver az nem egyenlő azzal, hogy "nincs internet" a digi hálózatában.
-
-
-
poli27
veterán
válasz
nonsen5e #29370 üzenetére
Kicsit utánna olvasnál rájönnél, hogy a gigabit az a lan részére vonatkozik, amit teljesít is.Itt a natolásról van szó azaz hálózati címfordítás Wan-Lan részre itt már nem bírja.... Azért mert nem olvasol utánna nem a gyártó a hibás, ugyanis nem terem minden bokorba jelenleg gigabites internet... Amúgy a legolcsóbb gigabitképes router a 1043V2 és a wdr3600 ! De sztem ez is benne van az összefoglalóban csak kicsit olvasni kéne!
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Konzol Screenshot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged