- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
GOTiBI #79902 üzenetére
Egyrészt a hűségért adott kedvezmény szvsz nem túl acélos. Mivel a telefon egyáltalán nem érdekel a rabláncért cserébe kapnék egyszeri 3000Ft-ot, majd havi 200Ft-ot; ez engem nem győz meg, inkább köttetem hűség nélkül. Mert cserébe legalább a listaár kedvező.
Mod. Jut eszembe: a bekötési díjakat (hűséggel és hűség nélkül), vagy azt hogy melyik apróbetűsben keressem tudja valaki?
Másrészt ahogy írtam "gyenge beugró" ajánlat. Mivel itt eddig kb. csak UPC volt (az Invitel ami tudott rézkábelen nyújtani az gyakorlatilag nem volt konkurencia) ezért jelenleg valószínűleg a legtöbb előfizetés vodás, tőlük kéne elcsábítani az ügyfeleket, így azt hittem most az elején, a rablás idejére ennél több kedvezményt adnak (1 évre) hogy minél többen átpártoljanak és aztán bele tudják írni a marketing statisztikába, hogy milyen sikeres volt a projekt.(#79905) trec12 és (#79906) nrg_52!
Félreértettétek: nem a vodáshoz képest értettem, hogy gyenge.Egyértelmű, hogy jobb a Digi ajánlata (gyorsabb net, a TV-hez nem kell külön eszköz, értelmesebb listaár), épp ezért köttetném a netet még akkor is ha jelenleg a Vodánál vagyok lekötve.
"Amúgy kíváncsi lennék milyen árat adnak ott felétek a Voda Tv-re?"
Én még a UPC-nél vállaltam a hűséget, így a Vodáról nem tudok nyilatkozni. Az elődnél ez úgy működött, hogy vagy olyan árad van amit adnak vagy olyan amit ki tudsz alkudni lemondással fenyegetőzve, így teljesen változó árak vannak területenként és címenként (lutri volt hogy épp mennyire meggyőző az ember, milyen lábbal kelt fel épp aznap az ügyfélszolgálatos stb. stb.). Nekem szerencsém volt, mert először (ha van ilyen) egy elég kedves üfsz.-ost fogtam ki, majd tavaly novemberben meglepő módon a webes felületemen megjelent egy még jobb ajánlat (gondolom valahonnan tudomást szereztek róla hogy jön erre a Digi a felújítással, vagy csak elromlott a robotvagy nem tudom mi volt, de) így most 4800Ft-ot fizetek (Internet 500 + TV Premium (a nagyobb csomag plusz extra csatornák nélkül) + valami telefon).
-
canniball
nagyúr
válasz
GOTiBI #79904 üzenetére
Akkor viszont kérdés, hogy az optikai kábel milyen vastag és mennyire sérülékeny/érzékeny? Jelenleg a vodás koax az utcai oszlopról a padlásra jön be, onnan pedig falba vésett csőben le a szobába ahol a modem van. Ebben a csőben jelenleg a koax és a hálókábel (ez megy fel a padlásra majd onnan a ház másik felében le) elég passzentosan fér el egymás mellett, vajon mellé lehet-e szuszakolni az optikait? Avagy mennyire időjárásálló/érzékeny az ONT, el lehet-e helyezni a (nyáron meleg, télen hideg) padláson? Tavaly lett felújítva az említett szoba azon elv mentén, hogy ne lógjanak és futkározzanak mindenfelé a kábelek, ezt nem szívesen rúgnám fel...
-
woodworm
veterán
válasz
GOTiBI #74634 üzenetére
Az egyoldalú szerződésmódosítás ügyében felesleges a parttalan vita. Meg kell várni, ha volt bejelentés az ügyben, az NMHH döntését.
Ha valaki emlékszik még rá, tavaly tv csatorna megszűnése miatt ment hasonló vita, és ott az volt a konklúzió, hogy a harmadik fél miatti szerződésmódosítás is fel lehet mondani, akár szerződési időn belül is, hiába nem a szolgáltató a módosítás oka. Ott is kettős volt az értelmezés. -
nonsen5e
veterán
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest