- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
foka791 #115082 üzenetére
Régen rendszeressen lezárták a hibát 72 óra elteltével, hogy javítva, akkor is, amikor nem csináltak semmit. Csak ezeket mindenki elfelejtette és minden csak a felvásárlás után lett szar....
Azt is sokan elfelejtették, hogy mindegyik szolgáltatónak van szar és jó területe, de ez a diginél a felvásárlás óta valahogy minden az új tulajdonos hibája... -
Syl
nagyúr
válasz
Múlt hónapban volt kimaradásom, itt érdeklődtem is. (Mint kiderült én voltam a ludas) Bejelentettem a hibát, átkötöttem a netet a másodlagos (telekom) előfizetésemre és elvoltam azzal a gondolattal, hogy 72 óra... Másfél-két óra múlva hívtak, hogy jönnének megnézni. Hmmm..
Három-négy évente ennyi kényelmetlenség belefér, mert más bajom nincs velük.A telekomot csak tartaléknak tartom mert ahogy 4Grider is írta, egy csomó oldallal gond van. Viszont a munkám végett kell tartalék.
-
4Grider
félisten
válasz
Én már több éve a Telekomnál vagyok, és hónapok óta probléma, hogy egy csomó oldal tetű lassan érhető el (konkrétan lassú nemzetközi kapcsolaton keresztül). Az ok, hogy a Telekom is jóárasította magának a netet, szóval javulás nem igazán várható, ha egyszer ezt az átterhelést meglépték. Szóval közel sem biztos, hogy jobban jársz. Egy próbát persze megérhet, de ne csodálkozz, ha pofára esel...
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
foka791 #115068 üzenetére
Ez akár lehet youtube és a reklám blokkoló harca is. Nekem gond nélkül betölt a youtube.
Illetve ma játszottam pár órát warzone-nal és nem volt gond a pinggel, a legrosszabb is 39ms volt, tegnap másik játékkal játszottam, az legalább tízszer kidobott, mert el vesztette a kapcsolatott a szerverrel...
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- The Crew sorozat
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- iPad topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest