- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MIUI / HyperOS topik
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 7 béta program
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secundoom
friss újonc
válasz LuckyL #76769 üzenetére
Szia!
Pontosan ugyanez megy 2 hete velem is Szegeden. 1000MB-s net, soha nem volt vele gond, de az említett időpont óta minden nap lag és packet loss megy. Már beszéltem velük 2-szer telefonon, küldtem nekik két e-mailt screen shot-okkal, amin rajta van, hogy 2400 - 2600ms-re felugrik a válaszidő kb 5-10 percenként. Mindkét e-mailemre ugyanazt a választ kaptam: Központi probléma van, tudnak róla, dolgoznak a megoldáson. -
Irolas
csendes tag
én is nagyjából ~2-3 hete sz.pok ezzel... online játék, pár percig jó minden aztán egyre nagyobb a ping, ding* megszakad a játék és a net, majd újra feláll. mérésnél minden jó vele. eddig nagyjából másfél órás számlát kreált nekem a digi az ügyfélszolgálat miatt... másfél hete már ott tartottam, hogy jöjjenek akkor ki... aztán rá fél órára hívott a városi ügyintéző, hogy tudnak a hibáról és nem igényel szerelőt, ők megcsinálják pár nap és valószínűleg megoldódik... így is lett.(2 nap után jó is lett). Ezután nagyjából 2 napig jó volt, majd azóta megint használhatatlan. Pont ma jár le az általuk kért újbóli 72 óra, így kénytelen vagyok újra b*szogatni őket mert továbbra sem jó.
Dunaújváros- Fejér megye[ Szerkesztve ]
-
sutyerák007
senior tag
Szia!
Nálam(Békés) múlt héten pénteken kezdte ezt csinálni. Voltak kint de nem találtak semmi hibát. Kérdeztem csávótól, hogy akkor most mi van? Erre azt mondja nekem hogy a legtöbb csabai ügyfél is ezzel küzd 2 hete és fogalmuk sincs hogy mi okozza. Másnap csak azért is telefonáltam nekik még egyszer. Feljegyezték, hogy a hiba továbbra is jelen van és mondta a nő, hogy majd keresnek. Másnap reggel hívtak telefonon és közölték, hogy valószínűleg ugyanaz a probléma nálam is mint Békéscsabán szóval tovább küldik a dolgot a központba és a türelmemet kérik.... zseniális. -
herdsman12
őstag
válasz LuckyL #76809 üzenetére
Nekem inkább csak jó tapasztalataim vannak a Digi Online alkalmazással. Digi vezetékes, de leginkább Digi Mobil Net-en, TV-re csatlakoztatott Androidos (4.4) box-al és iOS-en is ritkán van vele zavar.
Van egy Atom procis dual boot-os tabletem, azzal ritkán használható.[ Szerkesztve ]
-
BullZeye
veterán
válasz LuckyL #76809 üzenetére
HBO GO, Netflix és a többi mellett feleségem szokott zenét hallgatni néha (hetente 1-2 órát megy a háttérben), semmi másra nem használtuk a TV adást az elmúlt 2 évben, egyszerűbb letölteni és úgy nézni Kodiban bármit mint a TV adást, csak jó volt a tudat, hogy azért van, ha néha kell, Digi online erre elég nekünk.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
kishaziz
csendes tag
Üdv!
Szegeden optikával nekem is pont ez a problémám, úgy tűnik országos, csúcsidőben használhatatlan online játékra a net, nem bufferelt live streamek is akadoznak. 14-én volt egy üzemszünetük, azóta megy ez. Hívtam többször ügyfélszolgálatot, össze-vissza hadoválnak, egyik azt mondja helyi a probléma, másik azt mondja országos, van amelyik le is tagadja, hogy probléma lenne, nem értem. Kíváncsi vagyok meddig megy ez és ilyen esetben mit tehet a fogyasztó. A megélhetésemet veszélyezteti ez az egész
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz LuckyL #41316 üzenetére
annyit kipróbálhatsz még - ha van rá lehetőséged a szolgáltatós eszköz esetén -, hogy teszteled a sebességet más/minden csatornán, hátha jobb lesz valamelyiken, mert bizonyos esetekben az is befolyásolhatja valamennyire.
amelyik eszköz dual band képes és 2.4 GHz sávon lomhább, annál megoldást jelenthet az 5 GHz, azon gyorsabb, legalábbis ideális esetben.
nincs mit![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz LuckyL #41313 üzenetére
szia,
eltérő wifi képességekkel rendelkeznek az eszközök, az iphone 6s és 6s plus már 2.4 GHz sávon is 40 MHz, illetve 5 GHz sávon 2*2 mimo képes, de az előd típusok nem, így azok lomhább wifi sebességet tudnak, de igaz ez sok más mobiltelefonra és eszközre is.
arányában nem sok mobiltelefon van még, ami 2.4 GHz sávon 40 MHz és 5 GHz sávon 2*2 mimo képes, a samsung kezdte a note 4-gyel és azóta minden csúcskategóriás készüléke tudja, aztán jött az iphone 6s és 6s plus, de sok gyártónál a mai napig nem tudják az eszközök, így pláne 2.4 GHz esetén látványos a bő 40 Mbps korlátjuk, szórja számukra a netet bármilyen jó szolgáltatós vagy saját hgw/router - igaz, a szolgáltatós eszközök nem a jó/gyors wifi képességükről híresek.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
titán
válasz LuckyL #41300 üzenetére
Egy helyen ezt olvastam: The iPhone5 maxes out at around 92Mbps (the rest of the 150Mbps is error correction) with a 5ghz router.
I had old tp link router and within i have only reached max 40Mbps,
Úgy néz ki, hogy 2,4 Ghz amit mérsz az szokott lenni
PS4-re egy beállítás videó, de az még így is lassú lesz, 4'36".től teszt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest