- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
INGJOKE #101572 üzenetére
Az AX3600 egy belépő kategóriás cucc, egy csomó dolgot nem lehet állítani rajta. Nekem is az van, de ma már inkább egy valóban normálisat vennék helyette. Firmware frissítés fél éve nem volt, igazából egy abszolút kezdő felhasználóknak kitalált eszköz. Az emlegetett feature is ideig-óráig jó.
-
4Grider
félisten
válasz
INGJOKE #101513 üzenetére
Az ont bridge módja azt jelenti, hogy kell egy eszköz, ami rajta keresztül felépíti az internet kapcsolatot. Az pedig telekomnál és diginél is csak egy felhasználói név-jelszó párossal fog menni. Valószínűleg most a Telekom ont routol, a routered pedig csak AP módban működik. Ez a felállás működik diginél is, csak épp nem bridge módban.
-
CirrMee
addikt
válasz
INGJOKE #85977 üzenetére
Tudom jól, mit írtam le, én sem saját lakásban vagyok előfizető.
Ha belegebedsz is, én is ebben az országban élek. Azt mondjuk nem én felejtettem ki, hogy feketézős albérlet, legálishoz ugyanis hozzátartozik az említett lakcímre bejelentkezős história. Bejelentetten minden esetben elég volt a lakcímkártya, ők utasították vissza a felhatalmazós levelesdit, mondván egy (évekkel ezelőtti) jogszabályi változás miatt egyszerűen nem kérhetnek el ilyen esetben. -
válasz
INGJOKE #85982 üzenetére
Gondolom egy eredeti elég a DIGI-nek, magadnak meg ha szeretnél belőle, akkor fénymásolsz egyet.
Megjegyzem volt ismerős akinek az ingatlana a fia nevén van, megrendeléskor ezt korrektül közölte is telefonon az ügyfélszolgálattal, vele is kitöltették ezt a nyilatkozatot, és mondták, hogy majd a szerelő fogja kérni bekötéskor. Na azóta se kérte senki, kb. két éve DIGI előfizető.
-
válasz
INGJOKE #85980 üzenetére
Igen láttam, de csak ezt találtam, jó lesz ez is. Legfeljebb az alsó részében kihúzzátok a műholdas szót.
-
válasz
INGJOKE #85977 üzenetére
Tulajdonosi hozzájárulás kell hozzá, itt találsz letölthető példányt belőle.
-
sziszi-fuszi
senior tag
válasz
INGJOKE #85962 üzenetére
Úgy őszintén, ha a legjobb lehetőség előtted van, akkor miért nem használod ki? Van 2000/1000-es net (egy remek, vadonatúj ONT-vel, ami wifin még az ax-et is tudja) és van egy remek tévészolgáltatásra lehetőséged. Akkor miért nem csinálod vegyesen. A T-nél a telefonnal együtt kb. 5200 Ft a 2000/1000-es net, Ha elég az 1000-es akkor azt 4800-ból megúszod. Mi a kérdés? Én tuti nem gondolkodnék. (Megjegyzem nálam hasonlóan van, csak nem a digivel, hanem más szolgáltatóval). S tudom, hogy mocsok ebben a topikban ilyet írni, de atomstabil a T-s optika is.
-
4Grider
félisten
válasz
INGJOKE #85962 üzenetére
Mi mást csinálnának? Ha 500-ast rendelsz online ás 100-ast kötnek, az hibás teljesítés lenne.
Itt inkább az a kérdés, hogy eljut-e oda egy ember 15 napon belül. Mert olyan sok előfizető és olyan kevés 5000 Ft-ért egy bekötést elvállaló alvállalkozó van, hogy jó, ha 30 napon belül eljut oda valaki. A Telekom dupla ennyi pénzt tud adni, ők tehát jóval gyorsabbak... -
4Grider
félisten
válasz
INGJOKE #85960 üzenetére
Igényeld online az 500 Mbps-os csomagot.
Ott van az oldalon:
A csomag biztosításának technikai feltételei vannak, ezért kollégáink megvizsgálják, hogy az Ön által megadott lakcímen elérhető-e a kért csomag, melynek eredményéről és a további teendőkről legkésőbb 15 napon belül e-mail-es tájékoztatást küldenek Önnek. -
4Grider
félisten
válasz
INGJOKE #85957 üzenetére
Budapest körül két helyen is úgy kötött a Telekom belünk adsl szerződést, hogy nem tudta megmondani, hogy mennyi lesz az elérhető. Azonos csomaggal az egyik helyen 10/0.5, a másik helyen 70/1.5 Mbps érhető el. Mindkettő megfelel a garantáltnak...
A Diginél 100-asra tudsz fttb területen szerződést kötni. FTTH területen pedig 1000-re. FTTB területen ha kevés az előfizető és van kint szabad porttal rendelkező gigás switch, akkor lehet rá lehetőség, hogy 500 Mbps-re update-lj.
Ha nem tetszik, akkor lehet választani másik szolgáltatót (ha van).
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest