Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Mobil flották
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsigmond1122
friss újonc
válasz dajdaj #75304 üzenetére
Szintén Budapest XVIII. kerület, Pestszentimrei rész. Ugyanez a hiba, de évek óta. Minimum 2 éve. Naponta legalább egyszer elmegy a net fél perc - két perc közötti időszakra. Majd visszajön. Családi házas rész, ZTE ont. Közbe TV meg telefon működik. Többféle routert próbáltunk. Tplink 1043 gyári rendszerrel, OpenWRT-vel, Mikrotik - nem router hiba. Szerintem nem a ZTE ont a beteg. Régebben telefonálgattunk, de semmi. Eddig azt hittem, hogy csak nálunk van ilyen, de örömmel olvasom, hogy nem mi vagyunk egyedül ezzel Már megszoktuk. Beletörődtünk. Volt időszak hogy mindig reggel 8 óra környékén csinálta, de aztán ez is random lett. Arra is gondoltam régebben, hogy naponta frissítenek valamit a kütyükön, és utána mindig reeboot van. Pl van valami adatbázisuk (akár tiltott ip címek, ahonnan mindig kibertámadni szoktak, vagy tiltott oldalak IP címei...stb) amit időnkét frissítenek, vagy firmware vagy akármi. De naponta? Fene se tudja. Azért vannak nagyon kellemetlen pillanatok, pl amikor éppen skype megy, és akkor szakad meg. És ha valaki a munkájához használja, mert online cseverészik a megrendelőkkel, akkor se az igazi.
-
dajdaj
tag
válasz dajdaj #75596 üzenetére
A további fejlemények: pppoe kapcsolattal laptop-on kipróbálva (megy folyamatosan a net). Visszaállítják a router módot. Annyi változás lesz, hogy ne kössek rá csak laptopot, számítógépet és wifin telefonokat. Hagyjam ki a dvr rendszert... Tyű de kíváncsi vagyok, ha a dvr szarakodik nem lesz jó, hiszen nem online a felügyelet így.
-
dajdaj
tag
válasz dajdaj #75604 üzenetére
Sziasztok. Vettem egy Asus Rt-ac57u routert, (szerintük nem jó a router... aha-fejsze.) azért mert anno lefikázták a d-link dirr655-ös routert, ami most is jó szerintem. Cat6-os kábelek, Windows 10 újra telepítve, a net az továbbra is akadozik, meg-meg szakad, néha 80-100Mbps letöltés fel meg 300-400Mbps van. Néha 800Mbps, viszont nyoma nincs a Diginél, náluk minden rendben. (4 napja felcsatlakozva vagyok) Kapok még egy régebbi ont-ot, ÉS a toldott (jelveszteség mentessen javított) kábelt cserélik a kérésemre a jövőhéten... Amúgy meg elengedik a "dolgot" nincs ötletük... Ez ám a hozzáállás!
-
válasz dajdaj #75935 üzenetére
Én szoptam az Asus RT-AC57U-val pár hetet, custom firmware (padavan) lett a gyógyír.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
MODERÁTOR
válasz dajdaj #75941 üzenetére
Igen, a firmware topikjában.
-
MODERÁTOR
-
powerup2
addikt
válasz dajdaj #76027 üzenetére
Ami neked van router mennyire combos wifin mire képes pl egy családi háznál milyen értéketet hoz mert nekem is be kell szereznem valami normális routert csak nem tudom milyen lenne a jó.
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
powerup2
addikt
válasz dajdaj #76039 üzenetére
Akkor nem olyan rossz az amit néztem igazából az ez Asus RT-AC65P nem tudom milyen lehet amúgy használ valaki itt ilyet ?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest