-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
maxima
tag
Szia!
> viszont a reverse nincs beallitva
Reverse nélkül nemcsak a Digi dobja vissza, ez a jobbik eset,
van olyan is aki mindenféle jelzés nélkül -> dev/nullPersze ettől még szerintem a Digi SMTP szervere nem jól van beállítva.
Én levélben próbáltam dűlőre jutni velük, azt válaszolták, hogy ha nem
digis IP-n lógok, használjam a webmail-t. Pfuj!> visszapattan 550-es hibaval, miszerint virus/malware van a levelben (nincs)
Ez a kód nem vírusra utal hanem "reject mail" mintha az adott postafiók
nem létezne.> amit meg ki kell majd probalni, hogy a korabban linkelt aszf-ben levo
> 30-as korlatot igy is fenntartjak-ePassz, én sem szoktam spammelni.
Üdv.
-
InfiniteReality
őstag
A P1-ben lévő 170Mhz nem ekvivalens a routerben lévő "könnyített", de 170Mhz-es procival. Adott esetben lehet hogy a P1-en linux megoldás sokkal nagyobb teljesitményt tud kipréselni magából, mint egy ugyanolyan órajelű CPU-jú router.
A Cisco/Linksys RVS4000-et nem nevezném olcsó és hulladék routernek. 300Mhz-es CPU-ja volt, 50/20 helyett, ~20/10-et bírt. Mostani MikroTik RB750G 680Mhz-es CPU-val átviszi a teljes sávot max 90%-os terhelés mellett. -
InfiniteReality
őstag
170MHz-el, szerintem nem fogja vinni a 80/25-öt... pláne torrentet, amikor nem csak a sávszélesség, hanem a kapcsolatok száma is magas.
Egyébként hálózati eszközök (főleg routerek) halála 3 dolog összetettje: sávszélesség, csomagok száma, aktiv párhuzamos kapcsolatok száma. -
A_ScHuLcZ
addikt
UNIX-ban nem vagyok szakértő, csak az egyszerűbb dolgok mennek, de korábban egy 1000-es cerka látta el ezt a megtiszteltető feladatot tűzfallal (iptables). Viszont most, hogy már kiköltöztem a koleszból és a rezsit keményen fizetjük, nem mind1 a fogyasztás sem, egy router lényegesen kevesebbet eszik sztem.
Hardver pedig lenne hozzá, több 775-ös cerka proci+lap páros is van a fiókban, idő már kevésbé. -
kabelmania27
félisten
Na király
Itt nincs szimmetrikus internet lehetőség, csak kábelmodemes és adsl, ebből adsl felejtős , de meg vagyok elégedve ezzel kábelmodemessel amire én használom bőven jó
56k-s hagyományos modemes netem volt párévig aztán 384kbit-512kbit-1megabit adsl, szóval tökéletes ez -
kabelmania27
félisten
-
sfdrakex
nagyúr
Hozzám házhoz jött az üzletkötő aki ismerős és azt írtuk a papírra én vagyok a tulaj, közben pedig nem is, bár unokatesómé a lakás, de elméletileg ilyesmihez meghatalmazás kell a tulajdonostól. Legjobb ha felhívod őket vagy bemész és megkérdezed, majd kiderül mennyire foglalkoznak vele.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged