- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Azért pontosítsunk egy kicsit, ha már szakmai fórumon vagyunk. Az tehát biztos, hogy nem maga a NAT-olás ténye okozza, ugyanakkor lehet, hogy azon hálózati eszközök valamelyikével van probléma, amik mögött a NAT-olt előfizetők vannak. De ha megtalálják a hiba okát és elhárítják azt, akkor már a NAT-olt előfizetőknél sem fog jelentkezni a hiba.
-
Lmh
őstag
nekem is hasonlóan össze-vissza mérnek. speedtest.net nekem sem jön be amikor nagyon rossz a net.
Nem véletlenül azt merik linkelni a diginél isHa bejön akkor jót mutat, ha szar a net, akkor inkább be se jön
Ez az optimisták netmérőjeAmúgy nekem tegnap este mikor lefeküdtem, még rossz volt kb éjfélkor és most reggel fél9kor is ugyanolyan rossz.
-
TeeJay
félisten
sima N-es wifi van benne és nem router hanem ONT ami tud max 2 portra meg wifire router módban is menni
persze mi azt tanácsoljuk hogy azonnal át kell rakatni bridge módra és venni saját normális routert rá
és azt használni
TP-Link ARcher C7, C8 vagy C9
Asus AC58U vagy AC66U-B1hidd el sok fejfájástól megkíméled magad ha saját routered van
-
mpo
veterán
Elmész ide és a kábeles okos csomagot vagy az optikai internetet választod.
[link]Csak úgy működik helyesen, ha a kitöltött mezőnél megvárod, hogy alatta fölajánlja amit akar és arra kattintasz.
Más módon nem, azt fogja üzenni, hogy ezen a címen nem lehet, holott van előfizetésem.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Creality Ender 3 Pro 3D nyomtató
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest