Hirdetés
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Csak próbálkoztam. Ezt vártam.
Habár elnézvén a DIGI homepaget, nem sok FTTB maradt már. Ez jó jel arra, hogy hamarosan a volt Invitel-es területekre is lesz idejük.
-
-szabi-
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Akkor ezért nem sikerült.
Köszi. -
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Délre Vecsés, Gyál meg a többiek
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Debrecenben is rantjak a fenykabelt, mint allat. Nalunk is tavasz ota van, pedig messze a legkozelebbi lakotelep.

-
cof
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
WOW. Ezt azért nem hittem volna, hogy az élvonalban van. Mert csak lakótelepeken van jelen szinte. Ha ez valós ügyfél számláláson alapuló statisztika akkor good job.
-
Dikri
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megoldodott LAN4 nem müködik. LAN1 tökéletes.
Sebesség viszont érdekes. Letöltésre 166 Mbps-t ir a speedtest.net Feltöltésre 246 Mbps....
-
Sonja
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pontosan. Nagyon sok oldalt "szűr" szerintem a Cloudflare DNS. Több orosz oldal se ment (torrentek főleg) vele, én is ezért váltottam vissza Google DNS-re.

-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én is így jártam vele, volt, hogy nem ment miatta az internetbank elérhetőség, ahogy visszaírtam a google dns-t egyből ment, így inkább nem is próbálkoztam többet vele.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ok, majd figyelem, egyelőre Prohardver és Facebook megy vele.

-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A 4.4.4.4 nem elírás? 8.8.4.4-nek kellene lennie nem?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Csak az a fránya Google.
Cloudfare akkor már inkább.
Klown: az nem opció, mert a szolgáltatónak az az érdeke hogy az ő DNS szerverét használd (így tudja garantálni a szolgáltatását - vagy nem
) -
viktorhu
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Egyszer belinkeltem itt egy OLT dokumentációját, ami azt írta, hogy az ONT csatlakoztatásakor automatikusan telepíti a profilt az OLT az ONT-ra, amihez viszont kompatibilis eszköz kell. Gondolom a más típust manuálisan tudnák beállítani, de nyilván nem fogják.
-
berisz
újonc
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igen! Hasonló képpen gondolom.
-
cof
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem köszönöm. Szóval laikusan ami nálam van a lakásban az csak a fele a rendszernek, a másik fele az optika másik végén lóg, és így alkotnak egy egészet.

A felhasználóval és jelszóval akkor gondolom lehet variálni, de akkor annak nem sok értelme van. Esetleg csak az mondjuk ha a felhasználó névhez van párosítva a sebesség is.
Gondolom igen, mert UPC-nél is az az előfizetői .cfg jön le amire beregisztrálom a modemet.
@berisz Ki kell próbálni, hátha működne a módszer. Ezzel már meg tudod, hogy az eszközök között van-e a különbség, vagy csak a hálózatban.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi az infót
.
Megpróbálok ismeretségi körben a DIGI-hez kontaktot találni, hogy megkerüljem a bürokráciát.
Szinte biztos vagyok benne, hogy a sebesség profilom van elállítva.Esetleg valaki, ahol megvan a kínált sebesség közeli érték, vállalna olyat, hogy elmennék hozzá és az ő eszközén az én felhasználói adataimmal bejelentkeznék és mernénk egyet?
-
LoyalGuard
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Ezért kezdtem úgy ahogy a leírást.
Nem próbáltam még, de köszönöm a tanácsot, megpróbálom úgy is.
Köszönöm! -
asanci
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Még nem, talán az e havi számla melléklete lesz. Az új szerződésszámot is az ügyfélszolgálat árulta el.
-
asanci
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem! [link] [link] (csak 1-2 hivatkozás)
Miután a DIGI megvette az Invitel lakossági szolgáltatás egy részét (pld. Szeged Belváros kpl.), így ha tetszik, ha nem, innentől a DIGI a szolgáltató. Ez a folyamat már megy vagy 1 éve, most volt a "fizikai" átállás. Nem új előfizető vagyok, nem önszántamból kerültem a DIGI-hez. Az Invitelesek "maradéka" valami alvállalkozó jellegű kisebb csoporthoz került ill. maradt. -
viktorhu
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szerintem is ez lehetett, az új szerződésben kell lennie az új belépésnek is. Nekem annak idején telefonon is megmondták a pppoe jelszót.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Egészen pontosan az ONT kihelyezésekor belekerül a rendszerbe az új profil (telefonál a szerelő) ami éjfélkor aktiválódik és kell egy óra amíg atfut a rendszerben kb.
Onnan sejtem hogy amikor engem kötöttek át, éjfél előtt reconnect után is a régi sebesség volt majd éjfél után újra mérve még mindig, majd megpróbáltam ujracsatlakozni ami nem sikerült egészen 1-fel 2ig.
miután beadta, már az új csomag szerinti sebessegem volt.Egyébként ügyfélkapun szolgáltatások között is látszik azonnal amikor be van rögzítve.
-
cof
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ja, értem oké.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Persze, csak ott nem digi 1000 pppoe-vel van tapasztalatuk.
De ha ez ekkora probléma, hogy át kell irányítani, akkor ejtsük a témát. Nincs szükségem általánosított ajánlásra, arra a google-t választom. -
Hauptmann
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Beszéltem velük, sms-t küldenek, ha kész.
-
Sonofabyss
friss újonc
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az oké de mind a három a NetgearD7000 a Netduma R1 meg az Edgerouter X, ami tegnap jött meg, mind szár, ráadásul ugyanazzal a hibával?
-
Sonofabyss
friss újonc
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kicseréltem már, plusz még kipróbáltam az összeset úgy hogy a modemből a PCbe ment és úgy nem volt semmi gond.
-
pw12345
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nekem egy mezei újracsatlakozásra még soha nem adott újat.
Legalábbis az első tag ugyanaz maradt, ami a lényeg.
Nem tudom ez működik-e:
IP-cím eldobása: IPCONFIG RELEASE
IP-cím kérése: IPCONFIG RENEW -
dchard
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Be kellene már írni az összefoglalóba, hogy a Digi:
1. Nem ad "román" IP-t (jelentsen ez bármit is)
2. Nem viszi románián keresztül a magyar forgalmat.
3. Az IP címek nem pudvásak.Esetleg aki ezt az ostobaságot terjeszti (mostmár nem tudom hanyadjára), azt lehetne figyelmeztetésben részesíteni.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azon kívül, hogy életemben nem láttam még 81-es tartományt, meg piripócsra mutatott a geo semmi...
-
macikos
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem. Na és az ésszerű határok közt mit jelent? Jelenleg a digis kábel a bejárat melletti szobába van bevezetve, ott megy bele a routerbe, ez kb 5 méter.
-
MrCsiT
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Te miért vagy ilyen.. izé?? Korábban, volt arra megoldás, hogy ne legyen aktív eszközöm.Hol céloztam én szerződésbontásra, ha most nem lesz??
Feltettem egy kérdést: lesz-e rá megoldás. Te állítottad, hogy az olcsóbb lesz, holott nem tudtad, mennyit fizetek. Most meg.. nem is tudom..cinikus? vagy, holott semmi okot nem adtam rá.
Rossz napod volt? Sajnálom.. -
MrCsiT
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Havi br. 2935 Ft az FTTB 1000 net nekem jelenleg a számla szerint. Biztos vagy abban, hogy olcsóbb lesz az FTTH 1000? Publikus csomagban nem látom olcsóbbnak a br. 3100 Ft-al. Esetleg, szerződéskötéskor adnak még valami plusz kedvezményt, amit nem ír a weboldal?

-
AssAssynn
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem, csak mivel nincs semmi automata javítás a keresőben, ezért mondom mi van, ha nem pont úgy írom be a szavakat, ahogy nekik a táblázatban van, és amiatt nem találja meg.
Más: telefonon hívnám őket, de "előfizető nem kapcsolható". Ilyen lehet?
-
headhunter
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Gyűlnek a pro és kontra érvek, melyik legyen bekötve.
1. Internet: Telekom vagy Digi?
2. Tv: Digi?
.
.
.
Marad a jelenlegi: UPC?
(Kicsi olcsóbban, mint most...) -
mgTerminator
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az oké hogy dinamikus az IP, de ha nem babrálom akkor nem kellene változzon
-
mgTerminator
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hát nem tudom, de most megnézem akkor, itt lesz az előző hozzászólásom támpontnak
De miért van hetente bontás?
-
Foose
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére

-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
945/324 1,6 ms Digi server (mérés után bezáródik az ablaka...)
Mod:
Így is bezáródik, de mindegy is. Azért köszi!
Eddig máshol mértem. Digi, Szelessav.net, Speedtest alkalmazás.Most egyébként mindenhol hozza a 900 körülit.
-
allein
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Router újraindítás megoldotta a problémát
-
Foose
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jaaaa.... Hát,nálam éjszaka nem megy a net. Minek melegedjen a router meg az eszköz,ha úgyis alszok....
-
Foose
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Persze. Egyenlőre várok hogy kihozzák. Hááát,én hajnalban vagy a munkahelyen vagyok,épp munkába készülök,nem igazán lesz időm hajnali mérésekre.
-
Garold
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én is ma.kaptam a mailt, hogy futárral küldik majd a mérőhardvert. Mérési eredményekkel szintén jelentkezem majd és kíváncsi leszek mit mond majd rá a Digi.
-
Foose
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Közben megkaptam ma az emailt,elfogadták a kérelmet,megkapom az eszközt.
-
Lasersailing
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Egy acélszál van benne és két optikai, amiből csak az egyiket kötik be a másik nincs használatban. Acélszál a szélén van, középen egyik, másik szélén másik optikai. Nálunk mindkét végére a csatlakozót ott helyben szerelte.
Gurabli:
Szerelés után nem nagyon merném behúzni ezt sehova elég érzékenynek tűnt. Az acél a bekötésnél nem játszik szerepet, rövidebbre levágta a szerelő. De ez nem gond, mert már csak le kellett tenni a helyére az ONT-t -
Victorio
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nagy kár. Legalább 10G-s UTP van rajta, vagy egy későbbi sebességnövelés ONT cserével is jár majd?
Az optika amúgy LC csatis? Akkor olyan lyukat fúrok nekik, hogy átmenjen simán.
A mostani lyuk nagyon gányul lett megcsinálva, sréhen megy át 4 fal találkozásánál, meg éppcsak átfér a CAT5 rajta.
Előkészítem akkor nekik a terepet, csak tudni kéne minek kell átférni majd.
Gondolom nem helyben szerelik hanem patch kábelt hoznak. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A Digi Bridge módba állította az eszközt egyből, így a router végzi a PPPoE hitelesítést.
Elérem az admin felületet, viszont nem kap IP címet, csak miután újraindítottam a számítógépet...
Igen, vezetékes csatlakozásról van szó. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
látszik, hogy rég volt velük dolgom. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az rendben van hogy szar a Digi, de ennyire nem lehet szar. Nem már hogy Indiát mutassa? Most viccelsz.... Ott valami más lesz a gond...
-
tamás86
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia.Na az a helyzet hogy szabin voltam otthon magyarorszagon.Szerettem volna egy nast beállitani öcsem lakasan.Na beléptem a routerbe ahogy irtam.De nem talaltam dyndns beallitast ugyhogy semmit nem is allitottam.Ez volt multhet csütörtökön.Pénteken hazajöttem.Szombaton tesom irt hogy letiltottak a netet mert en beleptem a routerba es hogy hetfin be kell mennie emiatt a digihez ma meg azt irja hogy idezest kapot rendorsegtol e miatt.Vokt mar problema öcsemmel ezert kerdezem mert ezt en nem hiszem el amit mond.Csak gindoltam itt rakerdezek ki mit mond erre.
-
Mauzes
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
De én kötnék hűséget, csak nincs.
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azért kérdeztem hogy a garantált minimum alatti feltöltésre is ugranak-e mert akkor van értelme bohóckodni ilyen dobozzal. Persze még nem jöttek FTTH-t kötni de 2 ilyen előfizetőnél már láttam hogy napközben 30megabit feltöltés az még fele sincs a garantált minimumnak és ha a DIGI szerint ez így rendben lesz akkor páran összebeszélünk és folyamatosan be fogjuk jelenteni hibára, majd ha akkor sem történik semmi akkor NMHH
-
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezt feltöltés reklamációra is lehet használni?
-
Foose
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Várunk. Aztán majd lesz valami.. Már ahogy írod és linkeled, meg kellene kapnunk az ígért sebességet. De nálam max 5-600 mbit...
-
Garold
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm az ötletet, már igénylem.is, remélem jóvá is fogják hagyni.
attilav2: már létesítéskor és hibaelhárításkor is.jeleztem a szerelők felé, hogy karcsú a sebesség, a válasz mindkét esetben az volt hogy itt csak ennyit tud a hálózat.
-
Foose
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hát itt sajnos negyed 9 óta ilyen. Nem véleltenül vagyok ideges. Persze nem mindig ilyen jó,mert kétszer volt olyan is,hogy nem volt kapcsolat se.

attilav2 De jó már neked,nekem a büdös életbe nem volt 5-600 mbit/s-tól több. Igaz állítólag azért mert panelben lakok.
Garold pontosan,lassan minden héten van valami sz@r közben újra elment a net. Nulla -
Foose
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Persze, ezt én is tudom. Írtam is olyat..... Valószínűleg még nem jutott el a panasz hozzájuk mindenhonnan, amikor ezt válaszolták. Azóta sincs net. Egy órája
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nálunk is már problémás, a régi ügyfeleket kábeleit húzzák ki, hogy bekössék az új emberkéket. Van is belőle cirkusz mindig.

-
kapuczni
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Amit kaptunk az egy Fiberhome nevezetű GPON, két UTP porttal, 1 és 2 jelöléssel, ha atdugom a 2esbe akkor nincs net
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Befejeztem, csak nehéz megkerülni a témát, mert mindenhez kötődik...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm!
ISP CONNECTION TIMEOUT
Diszpécser nyaktat csatlakozzunk kézzel -> 691 ergo nem jó a kód... küld "szerelőt" mert tuti a hálózatunnkal van a gond.(nem, NAS gond nélkül megy)
ZTE nem hajlandó csatlakozni mintha PPPoE probléma lenne. Átkértem bridgebe de az Asus se hajlandó a megadott (tőlük kapott) kóddal és felhasznévvel.
Kellett vegyek 24 óra korlátlan Telekom mobilnetet, ironikus... 16:30-kor Hálózat vizsga.

-
estikornel
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem kellett semmit beállítanom, magától bekerült a név-jelszó páros, a szerződésen is a régi szerepel még. Kábel nem lehet gond, vagy azért vegyek holnap?
Ilyen a beállítás:
http://prntscr.com/sxfr8w
Itt 1000m-et ír kapcsolatnak, mérésnél nem igen látszik.http://prntscr.com/sxfnrl
Itt nem tudom állítani a route-ot bridgre ha kéne, de a felette lévőn sincs más opció. DHCP be van kapcsolva, ezt mondta is a fickó, volt is újraindítva azóta már a router többször.@qqcqqc Talán a hétvége miatt nem lett neked átállítva aznap, nem tudom milyen munkarendben dolgozhatnak.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nagyon zavart az az egy komment ?

-
inf3rno
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ott kezdődik, hogy már az elérhető városok listáján sem vagyunk rajta. :-) Itt csak Invitel meg UPC van. Így viszont, hogy a Digi megvette az Invitelt talán van esély rá, hogy egyszer elér ide is. Igazából amilyen sikeresen szoktam váltani, valszeg az utáni évben, hogy elköltöztem.

-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
és Laccoss köszi, akkor ez normál jelenség. Korábban nem tapasztaltam, mert 15-20 mp alatt helyreáll a kapcsolat, nem tűnik fel a dolog, csak most épp akkor hívtak volna IP telefonon, amikor újracsatlakozott, emiatt néztem át a logokat. Majd éjjel újracsatlakozok, hogy éjszakára essen a lejárat.
-
gabro0
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Érdemes vasárnap vagy hétfő hajnalra router újraindítást ütemezni, hogy ne éppen használat közben szakadjon meg.
Vagy piszmogósabb megoldás a scriptelés, ha valaki azt szereti

Na ugyanezt szerkesztetted be te is

-
Túzok22
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
viktorhu
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azért itt a nagy ftth építések idején sokan ódákat zengtek a román szakmunka gyöngyszemeiről, nemigen lehetett egyedi ez a hozzáállás.
-
viktorhu
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha csak azt megnézem itt a lépcsőházban, hogy milyen szépen van kiépítve a régi fttb egy szép függőleges csatornában, meg a telekom koax is rendesen van megcsinálva, miközben az új digis ftth osztó az optikai kábelen lóg rá a telekomos erősítőre, amit így bármilyen telekomos munkavégzéskor egy határozott ütéssel arrébb lök a telekomos szerelő, hogy ne legyen útban neki...
Ez így fog hintázni a beüzemelés után is, vagy azért legalább felfúrják majd a falra? Ha az egész hálózatot ilyen igényesen építik, nem tudom elképzelni, hogy ez tartósan és stabilan működni fog. Azért amíg úgy 10 évig fttb-n voltam, egyetlen egy számomra ismert kiesés volt, amikor a helyi switchet kellett újraindítani.
-
4Grider
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kb. két hete keresett meg az egyik szoftverszállítónk, hogy a vállalatirányítási rendszerünket immáron felhő alapon is tudnák szolgáltatni magas rendelkezésre állással. Mikor rákérdeztem a pontos értékre, 98.5%-ot mondott. Ez nagyjából évi 5 és fél nap lehetséges kiesést jelent. Jeleztem felé, hogy a vacak otthoni ftth netem, amiért a felé fizetendő havidíj közel ezrelékét fizetem, az ettől nagyobb rendelkezésre állású az elmúlt néhány év tapasztalata alapján.
-
CirrMee
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pontosan területfüggő, leginkább ZTE-t vagy Huawei-t.
Egy lépcsőházban van itt 1(+1), illetve 4 portos eszköz, tehát már nem feltétlenül igaz.
-
MDanny
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezt a 80-as porton való elérést megszüntették.
-
Staradder
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez bizalomra ad okot, mert azt gondoltam mivel alacsony a lehetséges előfizető a falu mérete miatt, majd a legkisebb elérhető sebességet hozzák be.
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
És úgy, ha nem a modemből, hanem jelenlegi routerből húzok egy újabb vezetéket amire kötöm a második routert?
-
PapG.
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jah ez igaz, lehet. Teszteltem én is, telekomos (vagy digi 4G mobil) nettel nálam sincs probléma. Csak az optikai ftth sz@rakszik. De még a bithusokkal is egyeztettem hogy nem-e látnak e valamit. Amíg nslookupra para response jön (és a szerver jó) addig az isp dns szervere a leggyanúsabb szerintem, de mindenképp a digi asztala lenne ha tisztességesen utána akarnának nézni a problémának. (egyébként reset+reconnect, router kiköt, flushdns, -> minden végponti oldalról elvégezhetőn nyavalyán túl vagyok már..)
-
nFlex
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Okés.Megpróbálom.Köszi
-
PapG.
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
De az nem megoldás. Fizetek nekik. Csinálják meg a fos DNS szerverüket.
-
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi! Közben "szerencsére" nekiállt vacakolni a routerem, úgyhogy mára marad így.
-
tudi13
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én is még 3 hónappal kaptam március elején. Utána vették le 1 hónapra sajnos.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Most nézem,hogy ilyen akció most is van első hó 3000ft ,és másodiktól kezdve 6000.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Rendben köszi az infot!Megnézem most mennyit fizetek és ahhoz képest mennyivel járnék jobban,ha lekötnék +1évet.
szerk Nem nagyon lenne értelme,mivel most is 6000-6200ft fizetek mindenre.
-
fucsaj
csendes tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia,
köszi a választ. Nem hiszem, mert próbáltam PC-n egy TP-link 300Mbit-es vevővel, és Iphone6s-el is, ugyanazt a szerény 30-as sebességet láttam mindkettőn.
De köszi a linket, írok a wifi-s csoportba. -
bobalazs
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jobb is hogy nincs remote access a routeremhez, biztonsági szempontból nekem jobb.
Szerk:
Heuréka!Egy percig nyomtam a reset gombot!
sikerült. Azt irta valahol egy user, azt kell megvárni mig a wlan visszajelző fény kialszik.
Na lópikulát, onnantól még várni kell min a PON is kialszik, meg még számolni rá bőven mp.-eket, hogy tuti legyen. Most már be tudtam lépni, és a wlan neve is alapra állt, tehát megtörtént a reset to gyári állapot. -
bobalazs
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Hívtam, nem tudnak factory defaultot, resetelni.
Üfsz. nem tudott segíteni.
Ilyet még sosem hallottam, hogy ne lehessen resetelni egy routert. Első! -
bobalazs
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Aha. Kösz a választ.
És akkor mi, az üfszos mit tud csinálni? Kijön? vagy Távolról? Kijönnie fölösleges is, mert ő se fog vele tudni csinálni semmit.
Cserélni ezért megint ezer százalék hogy nem fogják, meg amúgy sem.
Én már nyomtam egy percig is, áramtalanitva, áram alatt is, sőt, kábeleket kihuzva isna mindegy. -
TeeJay
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azért utóbbi hetekben csúcsidőben jó párszor volt hogy 100 megabitet alig tudtam mérni lefelé és a karantén előtt sosem volt ilyen. Lehet oka van hogy ennyi helyen és ilyen hosszú ideig karbantartanak. Nézni kell majd javul e csúcsidőben a helyzet
-
viktorhu
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Amit linkeltél, az a válasz volt a Flipre.
Előtte még drágább volt a Digi, én havi 7000 fölött fizettem a Diginek, mielőtt Flipre váltottam.
Szerintem egyszerűen rájött a Digi, hogy nem érdemes a végtelenségig tolni az árversenyt, mert ha rászáll a Telekom, úgyis ők a tőkeerősebbek, ezért visszatértek egy korrekt de üzletileg is fenntartható árra. Így DIGI FTTH területen rendben van, lehet 6000-ért gigabites pakk a digitől vagy 4000-ért 150-es vagy 5000-ért 300-as a Fliptől.
FTTB területen veszítették el az egyensúlyt, mert ott a 100-ast adják 6000-ért csomagban, ami árban már nem versenyképes.
Az a 3000 öngyilkos ár lehetett, talán azt hitték, hogy ezzel kihúzzák a Flip lába alól a talajt, de nem érdemes ilyennel hosszan játszani, csak nyilván a visszatérés egy normális árhoz egy ilyen durva akció után elég kemény áremelésnek hat.
-
Boxi88
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
!!!
Ott van a képen amit linkeltél! Ha tovább látnál a nagy piros betűn és elolvasnád az apróbetűs részt is, akkor látnád, hogy szerencséd volt egy akcióval egy bizonyos területen egy bizonyos időben! De nem ez az alapállapot!!!
Ha az alap esetet nézzük, akkor több csatornát kapsz kevesebbért és gyorsabb netet kevesebbért!
Példa:
Ha a Te szemszögedből néznénk akkor a mai TVk mind mocskosul drágák, mert nem jár melléjük ajándék autó ?!... -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
2017ben járt le a 2 év hűségem trió csomagra a diginél, ami 5500Ft vagy 5700Ft volt 100as nettel. Akkor lemondtam a tv+telefont és nettet emeltettem gigabitre, már akkor felszámolták a felhasznált eszközöket (kábel, toldó....), nálam csak toldó kellett. Később már lehetett hallani a bekötési díjat is. Így nem hiszem, hogy ezek a mobil rész miatt alakultak így.
(#80003) IntelliSense
Nálam eddig bármi hiba volt vagy központból orvosolták max 30 perc alatt vagy másnap kijöttek, mert 22 óra körül értem haza a melóból és akkor tudtam csak jelezni a hibát, vasárnap reggel is kijött a szerelő. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
canniball
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
"Amikor én kötöttem ~3 éve, akkor még egy évig 3000Ft-ot fizettem, aztán még egy évig 4500-at."
Na pont erről írtam múltkor ami miatt néhányan hülyének néztek, hogy ilyesmi rabló-árakra számítottam, ezek szerint mégsem lenne ez annyira ördögtől való...
És még mielőtt megint félreértés lenne: továbbra sem vitatom, hogy ár/érték arányban a jelenlegi árakon is a Digi viszi a prímet; kérdés hogy ez mennyire fogja meghatni Pista bácsit és Mari nénit*, akiknek jelenleg vodás előfizetésük van és akik (nyilván a Digi jelenlétének köszönhetően) a hűség lejárta után kapnak egy remek ajánlatot csak maradjanak újabb 1 évig.* Pista bácsi és Mari néni fiktív, rendkívül árérzékeny személyek, akiket nem érdekel a technológiai háttér, csupán a számlán szereplő összeg.
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
én is a számlán fizetendő összeget nézem.
Ami 3100-ról 2900-ra csökkent számomra.
Tehát pl. nálam nemhogy szinte teljesen eltűnt az árelőnyük, hanem talán még növekedett is.
Telekom szinte pontosan 2x ugyanennyiért, 5700-ért 150/5-ös netet ad, a Digi 1000/300-at.
Ez az előny, mind árban, mind a szolgáltatás minőségében évek óta fényévnyi távolságra van és ez a távolság cseppen sem csökkent."Ezt az egész mobil üzletágat jól megszívta minden előfizető"
én nem szívtam meg semmit, olcsóbb lett a havidíjam. Lehet tanácsosabb lenne nem megfogalmazni ilyen univerzális igazságokat. -
Multibit
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
a hatósággal karöltve
Sajnos ez a helyzet! Minden más, amit írhatnék, a PH cenzúra áldozatául esne. -
trec12
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én azt gondolom nem állt be semmilyen sorba még így is bőven versenyképes az egyik legkorszerűbb technikát adja ami létezik (FTTB/FTTH). Ráadásul a tv nem IPTV nincsen kötelező plusz eszköz. Adások kódolatlanok telefon percdíjai viccesek. Hosszú ideig nem emeltek semmit de ugye jött az Invitel és a mobil. Érthető, hogy azokat a nyomott árakat lehetetlen volt tartani....Ja és a Digi minden FTTB/FTTH területen ugyan annyiért adja nem mint a többi.

-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mutasd meg hol szaladtak meg a digi árai? A 100as csomag drágult kb 800FT-ot az 500as 3-400-at, az 1000res meg 200-at, tv is 2-300-at. Az, hogy Te a kedvezményekkel nézed az alapárat, az még nem lesz az. Így még mindig a nagy drágulás, amit emlegetsz az a kedvezmények megszűnése. Amit max a 2 év hűség idő mellé kapott az ember, itt meg Te nem gondolsz bele abba, hogy nem mindenki szeretne 2 évre leparkolni egy szolgáltatásnál.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Egyébként ja, 2 STB ha valakinek nincs napelem a lakásán önmagában havonta megeszik 2000 Ft-ot. SAGEM DS86 volt az amelyiket ha készenlétibe kapcsoltam is annyit fogyasztott mint ha ment
Plusz hozzájön még a Router, meg az ONT. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mármint az STB? Mert egyébként a Connect BOX-ot megmértem, 9-10 W még hálózati forgalom közben is.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen routert?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- OLED monitor topic
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)

Rossz napod volt? Sajnálom..