- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
dethroner #15081 üzenetére
Tisztelt XX XX!
Köszönettel vettük Társaságunkhoz érkezett megkeresését.
Hűségnyilatkozatos akciónk részletei:
"blablabla, akcio reszletei"
Rendszerünk információi szerint a ****** szerződésre vonatkozóan mindhárom szolgáltatás (Digi+, TopNet, Digifon) számlázásra kerül, ezáltal nem vehető igénybe meglévő ügyfeleink részére
az Okos csomag. Lehetőség van az egyik szolgáltatás felmondására és 3 hónap után ismételt megrendelés után szerződést kötni az akciós ajánlatra.
"blablabla, ennyi"
Megértését köszönjük! -
Flashget
félisten
válasz
dethroner #15081 üzenetére
Jó lenne nem hülyítenéd a topicot ezzel, mert én most jártam végig a dolgokat és nem adnak kedvezményt régi 1x éves múlttal sem (EMKTV/Digi), még másik szolgáltatóhoz való átszerződés fenyegetéssel sem, olyannak akinek mind3 szolgáltatása van a céghez és régi ügyfélnek számít.
telefon, személyes üfsz, mail játszott a történetben tehát 3 különböző módon próbáltam ki..
csak az a járható út ha valaki lemondja ilyen esetben a telefont és kivárja amíg a 90 nap elmúlik és aztán vagy lesz akció a karácsony miatt vagy nem.
vagy van valami digis ismerettsége és akkor fű alatt elintézik neki. -
Calogero
addikt
válasz
dethroner #11554 üzenetére
Csak már erre is rájött a digi
"
3. Új Előfizetőnek minősül, aki nem állt szerződéses kapcsolatban a Szolgáltatóval azonos néven vagy azonos címen a jelen nyilatkozat
aláírását megelőző 3 hónapban, a Szolgáltató által vásárolt hálózatok migrált ügyfelei, valamint a DIGI TV parabolás televízió kábeles
szolgáltatásra átemelt előfizetői.4. Nem vehet részt az akcióban az, aki bármely okból megszűnt előfizetését a megszűnéstől számított 3 hónapon belül azonos néven vagy
címen újraköti, vagy azt a vele egy háztartásban élő hozzátartozó igényli"Forrás: [link]
-
attiati
veterán
válasz
dethroner #10003 üzenetére
Kiderült, hogy egy kft értékesíti az adott lakóházban a digi internetet, és 3-4 évvel ezelőtt köttették be, és akkor még 4400 ft volt, de most lejjebb lehet hozni 2500-ra
Sajnos a tulaj nem találja a leírást, hogy mit hogy kell beállítani. Kelleni fog valami felhasználónév/ jelszó páros, vagy egy hálózati IP cím, amivel rácsatlakozok?
-
-
McLaca
őstag
válasz
dethroner #9655 üzenetére
Ingyen percek helyett digi hálózaton belül már korlátlanul ingyenes a beszélgetés, a percdíjak csökkentek digi hálón kívülre, és főleg a mobil díjak csökkentek... Tehát ebben sincs igazad.
600Ft tényleg a világ? Egy doboz cigi, 4 cent Jäger... Sokkal nagyobb baromságokra sokkal többet kihajítanak emberek, de itt meg megy a sz@rrágás...Üdv!
-
sittes79
addikt
válasz
dethroner #9663 üzenetére
De akár beszélhetünk a T-otthon cégről is...ott se 2 fillér a marketing gondolok itt
road showk-ra stb. ezeket szépen beleépítik az árakba, na meg a hűség nyilatkozat, nem
lehet tőlük szabadulni...az is nevetséges, hogy 2-3 év hűség után nem hogy kedvezményt
adnának, hanem még emelik az árakatSzóval lehet hogy a Diginél nincs olyan support stb. de ennyiért azért ne akarjunk mindent
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dethroner #9655 üzenetére
Túlzás az emelés mértéke, de gondolom lassan elérik a kellő számú előfizetőt és muszáj emelniük, mivel olyan áron szolgáltatnak ami nem éri meg nekik, buknak rajta, nem sajnálom őket és nyilván nekem is az a jó ha minél olcsóbban minél többet kapok. Egy ismerősöm mesélte aki hálózat építéssel is foglalkozik és sok szolgáltatóval van kapcsolatban hogy nekm értik hogyan tudja ennyiért adni a Digi a szolgáltatásait mert ennyiért nem rentábilis a dolog. Szeirntem szépen összeszednek sok ügyfelet aztán majd beállnak szépen kicsit magasabb árakra hogy profituk is legyen
-
szvl
tag
válasz
dethroner #9651 üzenetére
A Digi 2007 óta nem emelt árat.
A KSH szerint az infláció:
2007: 8%
2008: 6,1%
2009: 4,2%
2010: 4,9%
Összesen tehát: 1,08 * 1,061 * 1,042 * 1,049 = 1,25, azaz 25%Ha a Digi csak az inflációval emelte volna meg a net előfizetési díjak így alakultak volna:
StartNet: 3125 Ft
BaseNet: 4375
TopNet:5625 FtTovábbá a letöltési sebességek 10 - 15 -20 Mbit-ről 20 - 40 - 85, a feltöltési sebességek pedig 10 - 15 - 20 Mbit-től 10 - 20 - 25 Mbit-re emelkedtek.
Üzenet a múltból: [link]
-
Beri
addikt
válasz
dethroner #9178 üzenetére
Milyen szintre? Ha nem tetszik a szolgáltatás, nyugodtan hívhatod a fogyvédet, senki nem tart vissza. Csak teljesen fölösleges, míg a szolgáltató nem szegi meg a szerződésben foglaltakat. Olvasd el, mit írtál alá.
Ha lossol a kapcsolat, jelentsd, majd kiküldenek valakit, aki megnézi, aztán megoldják. Ha csak kevesebb a sávszélesség a maximálisnál, az benne van a pakliban, fogadd el. -
Beri
addikt
válasz
dethroner #9163 üzenetére
Csak tudnám hogy miért lovagolsz annyit azon hogy mi van a szerződésben?
Mert aláírtad, elfogadtad, ők meg nem hágják át az abban foglaltakat.Ilyet nem fogsz találni benne, mint ahogy egyik szolgálatóéban sem, mivel ezt nem az előfizetőkkel közlik, hanem ez egy szabályozás amit nem nagyon hangoztatnak, de kötelesek betartani.
Ahaaaaa, tehát van egy medzsiköl szabálygyűjtemény valahol, amiről senki nem tud, csak te, viszont nem osztod meg velünk, hogy okosodjunk? Ugyan már... -
válasz
dethroner #8862 üzenetére
nekem más szolgáltatók esetében - upc és t - böngésző alól is annyit mér(t), mint ftp letöltéssel! ja, és win 7 alatt!
ha digi-s hálózaton ügyködök, akkor többször tapasztaltam már - akár xp, de vista vagy win 7 alatt is -, hogy sokkal többet vagy kevesebbet mér, mint a valós sebesség, ez van...
persze más szolgáltatóknál is előfordul, csak ritkábban! volt idő, amikor bejött a 80/25 és a nagy sebességre fogták, de ha a upc 120/10 pontos mérést ad, akkor más lehet a gond...
amúgy sok tényező befolyásolhatja úgy hardveresen - router...stb -, mint szoftveresen! -
Ed Rush
csendes tag
válasz
dethroner #8781 üzenetére
Sztem laptopja van és a szomszéd wi-fi-s netjét használta.
A diginél a modemes területen max 8mbit/s sebesség van, az is Kiskunhalason és Debrecenben, ha jól emléxem. Azt is csak azért, mert ott egy idővel rengeteg gond volt a hálózattal.
Azon területeken a Ritmo és a Strada csomagok sebességét megduplázták...
Azért vetnék egy pillantást a képernyőmentésre, már csak az IP cím és a szolgáltató megtekintése miatt.
-
Márton
nagyúr
válasz
dethroner #8667 üzenetére
"Ha valóban csak az új előfizetők"
Miért nem nézel rá a hivatalos szövegezésre?
AZ AKCIÓT CSAK ÚJ ELŐFIZETŐINK VEHETIK IGÉNYBE.Még ha lehet is, nem akarom lemondani majd újrakötni, mert akkor megint minden igénylést kezdhetünk előlről (hívásrészletező, email cimek, tárhely stb)
annyit nem ér az egész. -
Ed Rush
csendes tag
válasz
dethroner #8634 üzenetére
Helló!
Ezt soha nem is fogják közzé tenni, a lényeg, hogy teljesítsék a 98%os minőségi mutatót. Naponta vannak meghibásodások, területi kimaradások, amiről az ügyfelek nem tudnak,csak akkor, ha felhívják a 1272őt.
Az hogy a szomszédnál van, nálad meg nincs telefon, az több okból is lehet.
- másik elosztó eszközön vagytok
- másik port nem hibásodott megModemes területnél minden eszköz külön "életet" él, attól függően, hogy milyen konfigurációt állítottak be rajta.
Hogy ezeket honnan tudom? Jókor voltam, jó helyen... Maradjunk ennyiben.
-
-
McLaca
őstag
válasz
dethroner #8431 üzenetére
Mert a proxy, ami beállítja a júzer sebességét, 80-ra van állítva (valójában fölé pár Mbittel). Ha torrenten is ennyit mérsz, akkor valami gebasz van, mert kizárólag valami hiba okozhatja azt, hogy éjjel nincs meg a max. Normális esetben az este 8 órai csúcsban is megvan a 80Mbites down.
Üdv!
-
Márton
nagyúr
válasz
dethroner #8417 üzenetére
Köszi a számolgatást, én is erre jutottam
Csak akkor érné meg nekem, ha mini tv csomaggal is menne az akció.
Vagy ha a most nem fogható TV csatornák nélkül rettentő nagy hiányt éreznék, és
emiatt fejlődésbeli rendellenességek jelentkeznének idővel
Igazából váltanék én szívesen basenet-re, ha ennek hatására a feltöltésem is emelkedne USA irányba, a jelenlegi 2-3mbit/s-ről. De nyilván ez változatlan marad, hiszen ha többet tudna, akkor most is jobban menne a 10-es upommal. -
Márton
nagyúr
válasz
dethroner #8402 üzenetére
Még mindig nem jól írod!
Nemcsak a legkisebbre nem vonatkozik, de a Digi Mini-re sem.
A legkisebb ugyanis a közszolgáli csomag..Úgy fél éve is volt ilyen akció, de akkor nem volt feltétel a nagyobb tv csomag, ha jól
emlékszem. Akkor kellett volna váltani
És a másik kérdésremre mi lenne a válasz? Egyáltalán szóba jöhetek én így, hogy van már 3 szolgáltatásom, vagy csak az vesz részt az akcióban, aki eddig csak 1-2-vel rendelkezett?
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest