Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Akciófigyelő: Robotporszívó jár a Xiaomi TV mellé
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
adika4444 #81326 üzenetére
Először is, most hívtak egy ismeretlen számról - érdekes, hogy miközben a DIGI a tévében nyomatja, hogy még nem vagy 50-es?!, addig ők 70-esről tolják, jó a lefedettségük na
-, mármint küldte a számot, csak nem ismertem. Felvettem.
Ugyanaz az ügyintéző volt, akivel hetek óta beszéltem. Feldolgozták az emailt, rákérdezett, hogy akkor törölje a 22-ei időpontot és nem kérem a szolgáltatást? Mondtam Neki, hogy köszönöm szépen, nekem elég volt ennyi, és kérem, hogy törölje. Ezután szépen törölte, és elköszöntünk egymástól. Rá nem haragszom, de ezzel a céggel - aki itt a topicban is visszakeresheti, hogy eléggé óvatos voltam kezdetben is - többet ebben a földi életben nem foglalkozom. Optimális esetben sem több mint szegény ember gyors internet szolgáltatója. Egyébként ez sem igaz, mert kell venni hozzá egy jó routert, vagy erős PC kell... mondjuk nekem mind a kettő megvan. A Routert mondjuk emiatt vettem, de nem volt hasztalan, mert a CB-nek ha a router modulja be van kapcsolva, akkor érdekes csomagvesztés és magas késleltetés jelenik meg például a Battlefield V-ben.
Azért én a helyükben a jogtudós alvállalkozót kirúgnám... mert ha nem okoskodik, beköthette volna 27-én. Mondjuk a bekötési díjat így is, úgy is bukta. A DIGI meg alapból bukott évente 12x3100= 37200 Ft-ot ami ha annyi ideig vagyok DIGI ügyfél, mint amennyi ideje UPC, az mindjárt 186 000 Ft. Plusz a társasházat is benyalták. Mert még senkinek nincs bekötve"Velem fél évig szórakoztak. Baromi bosszantó volt, de nem azért váltottam a Telekom koaxról, mert unatkoztam, hanem mert a pofátlan árai mellett még lassú és sokszor szar is volt. Nem is a szolgáltatás (bár arról is lenne mit mesélni), hanem a fantasztikus HGW-jük, ami még bridge módot sem tudott, és az évekig jól működő IP Passtrough funkciót is letiltották. Csak úgy. Mert baj nem volt vele két éven keresztül, csak egyszerűen jött egy frissítés, és vége lett."
Mindenkinek vannak egyéni pozitív vagy negatív érzései egy-egy szolgáltatóval kapcsolatban. Nálam a (UPC)Vodafone, és a Telekom az a két szolgáltató amelyeknél évek óta van előfizetésem, tapasztalatom, és az bizony masszívan pozitív, főleg a történtek fényében. Invitelnél voltam 10 évig összesen, még az ADSL-es időkben. Ami egyébként érdekes még, hogy az első Internetem 2002-ben VodaGPRS volt
Olyan olcsón kapom a három szolgáltatást, az én igényeimre szabva a Vodafone-nál, hogy tegnap nagy örömmel írtam be a Vodafone topicjába, hogy ilyen összeállítást még abban a topicban nem láttam ennyiért. Amikor kimondta az árat, szinte alig akartam elhinni, egyből beújítottam egy évre. Ha most a Telekom megjelenne 1000/1000-el sem nagyon mozgatna meg, mert kb annyi lenne csak az Internet, mint a Vodánál a három együtt
A Youtube-ra meg felmennek a videók 22 mbps-mal is.
Mielőtt beköltöztem volna ide, teljes felújításon esett át a lakás, még az előző tulaj által. Ezért nekem semmi dolgom nem volt, csak átvenni
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm több szíjjal- bontatlan, 1 év Apple garancia
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm Milanaise - bontatlan, 1 év Apple garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest