Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

válasz adika4444 #81326 üzenetére

Először is, most hívtak egy ismeretlen számról - érdekes, hogy miközben a DIGI a tévében nyomatja, hogy még nem vagy 50-es?!, addig ők 70-esről tolják, jó a lefedettségük na :D -, mármint küldte a számot, csak nem ismertem. Felvettem.

Ugyanaz az ügyintéző volt, akivel hetek óta beszéltem. Feldolgozták az emailt, rákérdezett, hogy akkor törölje a 22-ei időpontot és nem kérem a szolgáltatást? Mondtam Neki, hogy köszönöm szépen, nekem elég volt ennyi, és kérem, hogy törölje. Ezután szépen törölte, és elköszöntünk egymástól. Rá nem haragszom, de ezzel a céggel - aki itt a topicban is visszakeresheti, hogy eléggé óvatos voltam kezdetben is - többet ebben a földi életben nem foglalkozom. Optimális esetben sem több mint szegény ember gyors internet szolgáltatója. Egyébként ez sem igaz, mert kell venni hozzá egy jó routert, vagy erős PC kell... mondjuk nekem mind a kettő megvan. A Routert mondjuk emiatt vettem, de nem volt hasztalan, mert a CB-nek ha a router modulja be van kapcsolva, akkor érdekes csomagvesztés és magas késleltetés jelenik meg például a Battlefield V-ben.
    Azért én a helyükben a jogtudós alvállalkozót kirúgnám... mert ha nem okoskodik, beköthette volna 27-én. Mondjuk a bekötési díjat így is, úgy is bukta. A DIGI meg alapból bukott évente 12x3100= 37200 Ft-ot ami ha annyi ideig vagyok DIGI ügyfél, mint amennyi ideje UPC, az mindjárt 186 000 Ft. Plusz a társasházat is benyalták. Mert még senkinek nincs bekötve :D

"Velem fél évig szórakoztak. Baromi bosszantó volt, de nem azért váltottam a Telekom koaxról, mert unatkoztam, hanem mert a pofátlan árai mellett még lassú és sokszor szar is volt. Nem is a szolgáltatás (bár arról is lenne mit mesélni), hanem a fantasztikus HGW-jük, ami még bridge módot sem tudott, és az évekig jól működő IP Passtrough funkciót is letiltották. Csak úgy. Mert baj nem volt vele két éven keresztül, csak egyszerűen jött egy frissítés, és vége lett."

Mindenkinek vannak egyéni pozitív vagy negatív érzései egy-egy szolgáltatóval kapcsolatban. Nálam a (UPC)Vodafone, és a Telekom az a két szolgáltató amelyeknél évek óta van előfizetésem, tapasztalatom, és az bizony masszívan pozitív, főleg a történtek fényében. Invitelnél voltam 10 évig összesen, még az ADSL-es időkben. Ami egyébként érdekes még, hogy az első Internetem 2002-ben VodaGPRS volt :)

Olyan olcsón kapom a három szolgáltatást, az én igényeimre szabva a Vodafone-nál, hogy tegnap nagy örömmel írtam be a Vodafone topicjába, hogy ilyen összeállítást még abban a topicban nem láttam ennyiért. Amikor kimondta az árat, szinte alig akartam elhinni, egyből beújítottam egy évre. Ha most a Telekom megjelenne 1000/1000-el sem nagyon mozgatna meg, mert kb annyi lenne csak az Internet, mint a Vodánál a három együtt :D A Youtube-ra meg felmennek a videók 22 mbps-mal is.

Mielőtt beköltöztem volna ide, teljes felújításon esett át a lakás, még az előző tulaj által. Ezért nekem semmi dolgom nem volt, csak átvenni ;)

Aktív témák