Hirdetés

Aktív témák

• Snipee

csendes tag

válasz rocket #4161 üzenetére

Az üfsz néha érdekes dolgokat produkál!
    Nekem nem volt hajlandó csatlakozni a PPPoE kapcsolat, a helyi kapcsolatnál volt link!
    a hiba bejelentése után 72 órával sem történt semmi, felhivom őket, hivatkozva hogy már 5. napja nincs net, azt mondták vegyek vissza, mert van egy bejegyzés a hibabejelnésemhez, miszerint rá két napra ők próbáltak engem hivni telefonon. Márpedig ilyen nem történt!
    De mivel részükről ott van ez a bejegyzés, igy nem él a 72 órás hibajavitás, csak a bejegyzés időpontjától.

Kb ezt mondta, hogy inkább a probléma megoldására koncentráljak, kár hogy nem vettem fel a beszélgetést! elmondtam hogy már mindent próbáltam, 2 géppel is, az ajtónál ahol bejön az utp, közvetlen az utp toldóból is próbáltam csatlakozni. Folyton csak azt erőltették hogy töröljem a kapcsolatot, majd hozzam létre újra, meg hogy nem értik mi lehet a baj, az ő eszközeik működnek.. 100% hogy nálam a hiba!
    Aztán fél óra terefere után felajánlotta hogy laptopos mérést kérhetek, de ha nálam van a hiba akkor 5E Pénz! Jó, mondom ennyit megér, mert ha tényleg én vagyok a balfék és egyik gépemmel sem tudok csatlakozni, akkor megérdemlem hogy perkáljak.
    Szerelők megjöttek, átdugták a kanócom a switch egy másik portjába és lám megjavult a net!
    Azt mondták el lett programozva az a port amin én voltam! Ennyi
    Szal rágni kell a fülüket, folyamatosan....

Aktív témák