Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
TommyGun
őstag
válasz
Varszegig
üzenetére
Az a helyzet hogy ez egy 3 generációs családi ház, KB 3 ház van egy telken, a két router az két külön házbe megy át 2db 30-40 méteres lengővel van áthúzva, tehát a digis nem fedi be a 3 kérót egymaga, illetve befedi de kegyetlen szar jelerőséggel ezért kell a másik 2 router.
-
Varszegig
veterán
válasz
TommyGun
üzenetére
Nem tudom,mekkora a lakás, de a legtisztább, ha 1 router lefedi, minden más esetben már kompromisszum van.
Én mondjuk a szolgáltatóiban átállítottam, hogy a tartomány elejét hagyja meg a fixeknek, nekem az kell, azaz 10-től oszhatja. Igaz nem oszt semmit, mert csak az én routerem van rajta
Szeretem, ha az elején vannak a fix ip-s dolgaim. -
TommyGun
őstag
válasz
Varszegig
üzenetére
A fix IPt adást úgy értettem hogy a range-n kívül adok de azonos tartományban természetesen.
Ha jól láttam 192.168.100.1-től kezdi el osztani az eszközöket, nem tudom meddig de olyan 100-at szoktak, majd lecsekkolom, de olyan rohadt buta a kezelőfeólete ennek a huaweinek....de feltételezem ha a végére rakom mégha a range-ben is van akkor nem lesz gebasz, mondjuk 192.168.100.99 vagy ilyesmi...
Az a baj hogy a netgear nem friss darab, ugyan N-es de nem találok benne olyan menüt/pontot hogy tudná hogy csak AP módban menjen így eddsig is külön SSIDk mentek. De utánanézek majd ennek a netgearnek azért. A Dlink egy vadi új csoda 3g stickes újdonság, ezt még tanulom nem birizgáltam eddig ez tuti tudja.
Ha router üzemmód marad mert mondjuk nem tudja az AP-t akkor a két saját routeremen a DHCPt érdemes kikapcsolni? vagy akkor szórni fog wifi jelet de nem ad IPt az eeszközöknek? -
Varszegig
veterán
válasz
TommyGun
üzenetére
Sok jó megoldás van, de nem az amit írsz

1) A két router AP módban megy, azaz csak wifi elérésre használod őket. Úgy kell őket bekonfigurálni. Az hogy wan vagy lan csatlakozásba kel dugni, azt a doksijából kéne kikeresni.
2) Lehetnek router üzemmódban is, de biztosan akarod te ezt? Ugyanis ez esetben lenne 3 wifi networkod, mindre lehet külön csatlakozni, de biztosan ez a jó megoldás?
3) Lehet olyat is, hogy kikapcsolod a wifit a digis eszközön, beállítod a saját routert, és ha elég a lakásra örülsz, ha nem, akkor a másik mehet AP módban.Egy dolgot ne csinálj: azt hogy kikeresed a dhcp tartományt, és abból adsz egy fix ip-t. Ebben az esetben garantáltan ip ütközésed lesz. Fix ip-t a dhcp tartományon kívül kell adni.
-
TommyGun
őstag
Sziasztok
Kérnék egy kis segítséget.
Bekötötték digit a hétvégén, kaptam egy HUAWEI optikai kábelt fogadó router szerűséget, ebből megy szerte szét a koaxon a TV. Amivel nincs is baj.
Kiérkező szerelő azt mondta csak 1db LANport használható és wifit sem szór a cucc pedig van rajta antenna. Ezzel szemben 3 LAN port működik, és wifije is megy.Namost kérdésem az lenne hogy mivel többgenerációs a családi ház van és mindenhova nem jut el a wifi jel így van 2db router még a házban. Az lenne a kérdésem hogy dugjam ezt össze?
Leírom mire gondoltam > szóval az 1-2es digis lanportokba dugnék egy dlink meg egy netgear routert, feltételezem a két routerbe a kábelt nem a wan portba kell dugnom hanem simán 1-1 lan portba(?)
Namost ha kiolvasom milyen DHCP tartományt oszt a digis router adok a két másik saját routernek fix IP-t abban a tartmoányban ahol a digis router van és voálá? DHCPt kapcsoljam ki a két saját routeremen?
Ha DHCPt kikapcsolom a két saját routeremben hogy fognak Ipt kapni a wifis cuccok amik arra akarnak csatlakozni?Most is össze vannak dugva és működnek de a két saját router webes felületét nem érem el, gondolom azért mert más tartományban vannak? És a DHCPk sincsenek lekapcsolva.
A digis routerba már bejutottam de elég puritán felülete van, alig lehet benne állítani bármit is, nem mintha piszkálni akarnám csak a wifi jelszót akartam megváltoztatni azt meg találtam de vhogy elég hülye a felület alig vannak menüpontok és ott sem lehet állítani szinte semmit...
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Flashget
üzenetére
Én az ilyen fejlesztéseket nem tartom szükségesnek de még versenyképesnek sem szolgáltatói oldalról.
Az a baj, hogy milliárdokat el lehet szórni olyan dolgokra amik jól hangzanak, de nem versenyképesek (lásd kormányzati beruházások) sajnos ez kezd nemzetközi dolog lenni az átgondolatlan pénz szórás. -
-
zsolt501
nagyúr
Szerintetek ezzel mit akar a Digi reklámozni a Facebook-on?
[link]Remélem nem felhő szolgáltatást akar indítani, mert van egyéb olyan terület amit rendbe lehetne tenni a szolgáltatásukban, pl. a Mobil hálózat fejlesztése.
-
Flashget
félisten
válasz
ubyegon2
üzenetére
Réginél ott van az A jelölés.
Amennyiben kaptál egy teljesen új 4 lapos szerződést akkor az nem módosítás.
Viszont jelen esetben tök mindegy régi vagy új szerződés A vagy nincs A a lista ár így is, úgyis 2700Ft a legkisebb csomagnál. Gond akkor lehet ha 1000-re akarsz váltani, mert ott a régi lista ár 6700Ft és nem 5000. -
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tgbrfv
üzenetére
Azok az árak vonatkoztak azokra akik korabban kotottek okos csomagot, annak az idopontjaban azok voltak a listaarak. A szerzodes szerint az okos csomag lejartakor a listaárak (ez esetbe a regiek) jarnak az elofizetoknek. Amennyiben uj szerzodes jon letre, abban az esetben ervenyesek az uj arak, ha bemegyek csomagot valtani akkor uj szerzodes jon letre, az uj listaárak vonatkoznak rá.
Igy mar csak megerti mindenki.

-
tgbrfv
tag
válasz
Flashget
üzenetére
A sebességnövelés új csomagot jelent, mivel egy adott csomaghoz egy adott sebesség tartozik. -A csomagot meg nem lehet már rendelni, így módosítani sem lehet arra.
"hogy miért nem autamatikusan kapja mindenki az új listaárat, mert ha bemegy és új szerződést köt megkapja."
A régi csomagban maradhat, de arra már nem lehet váltani.Ez pont olyan, mintha valaki új előfizetőként csomagot váltaná, és random módon az régi csomagokból kapna egyet.
-
Flashget
félisten
válasz
tgbrfv
üzenetére
Módosítja a szerződést pl. sebességet növel vagy csökkent és nem kap új árat.
Új szerződést köt és megkapja. Bele lehetne kötni abba is ennyi erővel, hogy miért nem autamatikusan kapja mindenki az új listaárat, mert ha bemegy és új szerződést köt megkapja.
Szavakkal jól tudnak játszadozni még egy NMHH vizsgálatnál is mert EMKTV korszakukban kaptak elég büntetést ilyenekért.
fb-n mást se írtak csak azt hangsúlyozták ÚJ szerződésnél... -
lnemes
csendes tag
válasz
Gejza1981
üzenetére
okos csomag = egyszeri 1 vagy 2 éves kedvező árú pakk, ha lejár utána automatikusan listaár
Nem egészen! Ha lejár akkor jönnek az "A" árak, amik magasabbak a listaárnál! De mivel ez nincs benne az ÁSZF-ben sem a meghírdedett kondíciókban, ha személyesen bemész akkor "na jó legyen" és megadják a listaárat!!! Én így jártam, 1.700 forinttal többért igazolták vissza, majd bementem és akkor javították listaárra.
-
Gejza1981
tag
válasz
csabi10
üzenetére
okos csomag = egyszeri 1 vagy 2 éves kedvező árú pakk, ha lejár utána automatikusan listaár
90+8 nap-ig lemondott internet vagy tv után újra lehet JELENLEG okos csomagot kötni
bizonyos szerencsés csillagállás esetén sikerülhet az ügyfélszolgálaton kisírni egy újabb okos csomagot és nem kell a lemondás, újrakötés történetet eljátszani
-
csabi10
senior tag
Jól értelmezem amit írtok? Ha okos csomagban rendeltem szolgálatatást és lejár a 2 év akkor listaáron kapom tovább, és nem köthetek újra hűséget csak ha lemondom és várok 3 hónapot?? Vagy bemegyek az ügyfélszolgálatra és újat kötök és továbbra is kapom az okos csomagos áron?
-
szoszo75
aktív tag
válasz
üzenetére
Nov. 7-én kötötték be, és dec.1 a határidő a befizetésre. Nem mellékesen a nem működő net és telefon szolgáltatásra ami bekötés óta szar, egyszer nem tudtam használni még. Én ezt a számlát biztos nem fizetem ki. Persze a legjobban az bosszant hogy olyanra számláz ami bekötés óta hibás. Egyébként meg a telenor számla se a köv. hónapra jön meg előre, tárgyhavit számlázzák/legalább is nálunk/ Direkt megnéztem a számlát.
-
törölt tag
válasz
szoszo75
üzenetére
Az elején ez így néz ki. (... mert, hóközben kötötték be a szolgáltatást és egy számlán van a tört-tárgyhó és a következő hónap.)
Aztán már az aktuális hónapra fizetsz. A számla kelte a tárgyhónap eleje vagy néha az előző hónap vége (attól függ hogy hogyan esik a hétvége.) A fizetési határidő pedig a következő hónap 10-e.
... legalább is nálam, így működik a dolog.
-
-
MadMancs
veterán
Ertem. Bár 2015.08.23 án kötöttem a szerződést okoscsomagban. Akkor Diginet 100, DigiTV (már nem volt ekkor több csomag csak ez ), ill. DigiTel 200. Ez igy 4700Ft együtt 24 hó hűséggel. Namost akkor meg nem volt tervben telon kivul más eszköz ezert lett diginet 100. Most laptophoz akarok 200 at. Igy lett ez a 200-A. Vagyis már szertődésem is ÁSZF Módosítás után jött létre .
-
törölt tag
Akkor bizony sanszos, hogy neked is a régi áron akarnak számlázni.

Az alapján a listaár alapján számláznak, ami majd az ügyfélkapun megjelenik, mert az alapján működik a számlázó rendszer. (Illetve ebből számolja le a számlázórendszer a kedvezményt.)
Ezt egyébként velem is eljátszották.

A papír alapú szerződésen - amit aláírtam - DIGINet 500 állt 4.500 Ft/hó listaáron.
A munkalapra már DIGINet 500-A-t írtak. (Erre ráírtam, hogy én nem erre szerződtem, hanem a DIGINet 500-ra.)
A bekötés után megjelent az Ügyfélkapun a DIGINet 500-A 5.700 Ft/hó listaáron. (Ezt megreklamáltam e-mailben és mielőtt kijött az első számla átírták DIGINet 500-ra, 4.500 Ft/hó listaáron. Ezt látható a beszúrt képen. Így helyreállt a rend.)
-
törölt tag
Lásd DIGI 2015. 06. 01-től érvényes ÁSZF. 14. oldal! (Ekkor lépett életbe a változás.)
-
Mate
nagyúr
Ebben egészen biztosak vagytok? Nem inkább pont fordítva?
-
-
MadMancs
veterán
Sziasztok, váltani fogok Diginet 100 rol 200 ra. Módosítási igény leadva, de visszaigazoló e-mail ben azt irja hogy Diginet 200-A . Mi a különbség a 200 és a 200-A között?
-
szabonagyur
félisten
válasz
Bogyi007
üzenetére
Ezen amugy felesleges ennyit beszelned, mivel nem a Digi az elso es nem is az utolso szolgaltato, melynel nem egyseges a halozat, van ahol ujabb, van ahol regebbi. Pl. anyameknak ED3 koaxon 120/30 van, rajuk meroleges utcan mar csak 30/3 van vezeteknelkuli halon ugyanazon szolgaltatoval. Az utca ugyanannyira surun lakott, de megsincs koax 30 meterrel arrebb.
-
Bogyi007
veterán
-
Gejza1981
tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
értjük, hogy kaki, de egyébként ahogy itt SZOKTÁK mondani, a garantálton belül van...
ami téged nem vigasztal, de majd a t-home jobb lesz...aztán ha egyszer talán a digi méltóztat elballagni arra is új drótot húzni akkor lesz valami változás, de optimista ne legyél mert 2500 fős község nem célközönség sajnos, főleg, hogy most pl egy megyei jogú várossal (érd) vannak elfoglalva ahol laza 60ezres tömeg van és van lakótelep is, ami még költséghatékonyabb, mint egy családi házas övezet... (és valószínűleg több a fiatal potenciális vevő is...)
Flash: ok, legyen ahogy te gondolod

-
Flashget
félisten
válasz
Gejza1981
üzenetére
discot decemberben dobták ki ha jól emlékszem én arra mondtam az miatt 5K mehetett el..
te meg 15-20K-t írtál.
volt egy cikk, hogy 2013-ban havonta 5K tányéros előfizetőt bukik a Digi (trehány volt a szolgáltatás minősége is) utána kezdték tavalyi évben fejleszteni a HD csatikkal..és azt is írták annyival nő a kábeles előfizetők száma (igaz nem tett különbséget net és tv között) a ényeg, hogy előfizetők számában nem volt változás.
De ezt anno kitárgyalták a kábeltv topicban. -
Gejza1981
tag
válasz
Flashget
üzenetére
2012. november -6736
2012. december -4135
2013. január -5153
2013. február -4735
2013. március -2008forrás: http://dtvnews.hu
azért nehogy azt gondold, hogy 1 hónapig volt érvényes az elvándorlás... én pl november hónapban mondtam le és azóta sincs digi tv-m...
a szeptember-január nyugodtan összadható (persze nem mindegyik a discovery miatt ballagott el, de akkor is igen botor azt mondani hogy 5k ment el a fenébe)
-
Bogyi007
veterán
Van baj...

És most direkt a központot választottam ki....
Hol van ez az ígért 8/2-höz képest?!
-
Flashget
félisten
válasz
Gejza1981
üzenetére
Tányérosról rendszeresen innen.
2015. szeptemberi DTH előfizetői számokAz összes Digi előfizetőról és a többi szolgáltatóról évente 1x szoktak megjelenni adatok a médiában.
Konkrétan a Discok kihajítása csak a fb oldalon okozott hiszti rohamot 1 hónapon át..emiatt talán ha 5K lemondta a Digit is sokat mondtam...én egyáltalán nem bántam meg a best of digik jobbak és HD. -
zarew
senior tag
Sziasztok! Az 1000/200 as digihez vettem egy TP-LINK Archer C5 routert. Swichet milyet vegyek hozzá? Árban elég nagy a szórás. 5 port elég (plusz a router 4 lika )
-
Bogyi007
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Hát nekem hiába akarnak ajánlani bármit is...
Egyébként a T màr szólt is hogy kedden jönnek. Nagyon pedáloznak. :-P
Külön smsben leírták hogy a szerelők ott helyben más előfizetést is tudnak kötni - Felesleges volt küldeniük. A telefont is csak azért kértem a net mellé mert így olcsóbb volt együtt az előfizetés mintha csak netet kértem volna. Tévé esélytelen tőlük...
-
Gejza1981
tag
válasz
Flashget
üzenetére
azért nem minden esetben van kapkodás a régi ügyfél iránt...
amikor volt anno a discovery-s történet simán elengedtek 15-20k embert csak emiatt, nem sokat foglalkoztak vele...
tehát szerencse kérdése is (vagy nem ismert üzleti logika), hogy jön-e az a telefonhívás vagy sem...
-
Flashget
félisten
válasz
Varszegig
üzenetére
Mindegyik nagyobb szolgáltató ilyen.
Mikor vettem a mobilt T-től nem járt az előfizetéshez akciós mobil, kénytelen voltam új számmal venni. Hétfőn lemondtam a régi számot, de előtte hirtelen találtak ahhoz az előfizetéshez akciós mobilt (ráadásul jobbat mint amit a honlap kiadott) és 20 percig győzködtek miért érné meg nekem ha megtartom az új előfizetés mellett a régit is.
Digi is ilyen lejár a hűség és vannak akik bemennek vagy telefonon lemondják miután közlik velük mostantól listaár szó sem lehet hűség akcióról. Ketyeg a 8 nap majd a 7. vagy 8. napon csörög a telefon, hogy akkor felajánlanak 2 év hűséget (igaz nem minden esetben)... -
Varszegig
veterán
válasz
nyilasmisi
üzenetére
A UPC ilyen. Mikor lemondtam, nekem is akart ajánlani fele áron, "kicsit kisebb csomaggal". Mondom, akkor kezdjük onnan az alkudozást, hogy a digi gyorsab nettel, olcsóbb telefonnal, és jobb tv csomaggal harmada se. Erre már nem volt ajánlata, letette

Meg megkérdeztem tőle, hogy miért csak akkor ajánlanak jobb árat, mikor menne az előfizető, amíg 8 évig maradtam, addig nem. Azt mondta, ezek "időszakos akciók", nem mindig állnak rendelkezésre. Persze, persze...
-
nyilasmisi
tag
válasz
nyilasmisi
üzenetére
A force reconnect volt a probléma forrása.
Kikapcsolás óta atomstabilan ugyan az az IP, semmi ppoe billegés nincs.
Ez megoldódott.MÁS:
Közben pénteken még a bekötés napján lemondtam az UPC FP120-at E-mail-ben, majd visszaírtak, hogy az ügyéntéző felveszi velem a kapcsolatot. Ezidáig SEMMI.
Ma mondom felhívom őket, hogy mi a helyzet, mert a 8 napos felmondási idő pénteken lejár.
Erre az ügyintéző manusz benyögi, hogy a 6490-es netet 3490-ért is tudnák adni.
Mondom nekik, hogy 1 hónapja beszéltem az ügyfélszolgálattal, és fel sem ajánlották, csak mondogatták, hogy örüljek a 6290-es árnak, mert mostmár 6490 az új ára. Pedig pont ebben a témában hívtam őket.
"Látom a log-ban hogy felajánlotta ezt az olcsóbb árat" mondja.
Mondom hogy NEM ajánlotta, erről szó sem volt, mostmár mind1 mert a digi már üzemel 1/2áron.Okulásképpen azoknak, hogy jóval olcsóbban is tudják ezek adni ha AKARJÁK!
-
Bogyi007
veterán
válasz
zsolt501
üzenetére
Sajnos felénk az utóbb lesz a jellemző...
De mint már fentebb is írtam már léptem: Telekom megrendelve - persze csak egy évre (négyszáz forinttal drágább mintha két évet írtam volna alá, annyit meg nem akartam)
Digi meg hiába adna újra Okos csomagot, inkább fizetnék is akár 1000-1500-al többet csak lenne legalább 100-as a letöltés...
-
Neo76
tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Köszönöm a választ! :-)
Szerinted van választásom ezt megadni (gondolom igen, mert én lennék az ügyfél), vagy sem?
Én mindenképpen jelzem az üzletkötő felé, és bele lesz írva a szerződésbe, hogy a routeres ONT kérem.
Az ONT-ben lévő router szerinted mennyire erős? Bírja az 1000-es csomagot? Feltételezem igen. -
zsolt501
nagyúr
Ez attól függ, hogy milyen eszközt kapsz, mert két verzió is van, az egyikben olyan ONT-t kapsz ami egyben router is ott nem kell a PPPoE kapcsolattal bajlódnod a számítógépen, a másik lehetőség, amikor csak ONT funkciós berendezést kapsz ott már kellhet saját eszköz és ott kell a PPPoE beállítás vagy a routerben vagy a számítógépen.
-
Neo76
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Digis FTTH-s bekötés esetén, amikor az ügyfélhez ONT kerül, akkor is PPPoE kapcsolaton keresztül kell belépni? Ez esetben ugyebár mindenképpen router kell az ONT mögé, ha meg van osztva házon belül a net. Router + PPPoE esetén 1000M csomagnál milyen sebességet mértetek?
Köszönöm!
-
Flashget
félisten
válasz
Bogyi007
üzenetére
Nálam már nem lenne kérdés mit válasszak net terén. Senki nem fog elitélni mert a lehető legjobbat akarod kihozni abból ami nálatok jelenleg van. Én sem használtam a modemes netüket, mert használhatatlan volt 2000-es évek elején inkább ADSL azzal legalább nem volt gond igaz olcsóbb se.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Bogyi007
üzenetére
Most neked velem vagy a digivel van a bajod, mert semmi olyat nem írtam, ami ellened szólna, de még a digit sem védtem, csak leírtam egy téves mérést ami megtévesztő tud lenni.
De még digis alkalmazott sem vagyok...De ha itt folyamatosan sírsz, hogy neked milyen gyenge Kábeltévés neted van attól az nem fog megoldódni, max magadat bosszantod itt feleslegesen, neked kell először is lépned, hogy neked jobb legyen.
A digi fejlesztéseibe sem lát itt bele szerintem sok ember (pl. én sem) de az biztos, hogy előbb vagy utóbb mindenhol meg fogja szüntetni a kábeltévés netet a szolgáltató, mert fenntartani is drága lesz egy ilyen hálózatot hosszútávon, már csak azért is mert az optikai kábel olcsóbb lesz mint a koax, illetve a koaxhoz tartozó berendezések is lassan drágábbak mint az optikai berendezések.De szerintem már most drágább a koax mint az optika a réz világpiaci ára miatt.
-
ferensz
senior tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
1. Miért lenne belső digis ember? Azért mert leírta a tényeket?
2. A diginél már csak vegetál a koaxos hálózat, azért nem is ígérnek semmit mert nem fognak csinálni vele semmit. Nem fognak a kardjukba dőlni, ha a netet lemondod náluk és te is jobban jársz, ha a netet átviszed a T-hez. Nem kell itt ilyen drámai előadást faragni a dologból, megkérdezted őket, elhajtottak, elmész máshová, pont.
-
Bogyi007
veterán
válasz
zsolt501
üzenetére
Tökmindegy...
Te valami belső Digis emberke vagy talán? Hiába véded itt a Digit. Akkor is TETŰLASSÚ nálunk a net. És mégcsak nem is ígéri a helyi területi ügyfélszolgálat hogy ez mostanság változni fog.
A Telekomnál voltam a Digi előtt már akkor is a Nettel voltam egyedül megelégedve s akkor volt nekik 5/2-es csomaguk - azota fejlesztettek, s itt talán még lehetséges hogy több is lesz még a sávszélesség mivel a Telekomos mérnök szerint maga a rendszerük 50 megát is elvisz (tőlem. 3 házszámmal is már 30 megát adna)
Inkább fizetek 400-al többet a netre de legalább megszabadulok ettől a minősíthetetlen vacaktól amit most kapok...
-
TeeJay
félisten
8 megabitnél édes mindegy hol mér, azt még kamcsatkára is tudja bármelyik szolgáltató nemzeköti vonala
úgyhogy nem azon fog múlni, bármelyik európai szerveren közel helyes értéket fog kapni
1000/200-nál viszont már van hogy budapesti szerverek közül sem mind tudja a rendes sebességet mérni, főleg csúcsidőben mert terhelve vannak
szerintem emiatt nem kell csesztetni
-
-
Bogyi007
veterán
válasz
DonMaster
üzenetére
Subotica az Szabadka - légvonalban kb 10 km tőlem...
Kedvelem a céget mert tévés és vezetékes telefon szinten ár/érték bajnokok, országosan netben is - de én ezzel személy szerint nem vagyok kisegítve.
Anno TvNetwork hálózat voltunk 2/1-es nettel ugyanezen coax hálózaton, ebből lett az említett 8/2 azaz ez már nem nagyon lesz bővítve, s mivel szószerint a határszélen vagyunk 2600 lakossal az optikai hálózat kiépítése sem nagyon várható...
Nekem viszont a nagyobb net szükséges, munka és a kikapcsolódás miatt is. Utóbbinál elég annyit megjegyeznem, hogy konzolom is van amin gyakoriak a 40-50 gigás programok s az akár 10-15 gigás patchek is. Azt meg 8 gigával (ami meg sincsen konzolok gyakran) nem egyhamar szedem le.
Szóval Tv, telefon marad, Net repül tőlük (Okos csomagom is mostanság járt le, így az sem érint)
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- nVidia tulajok OFF topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gran Turismo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szeretem, ha az elején vannak a fix ip-s dolgaim.