- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
sobak
friss újonc
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz TommyGun #71422 üzenetére
A kábel miből megy a routeredbe? Van előtte egy Digis eszköz, akkor az tárcsáz be, vagy ha nincs akor a routerre kötött géped, de ezt nem hiszem, akkor nem lenne 192. ... ip-d. Egyébként ha a routert mindenféle beállítás nélkül, csak beraktad a géped elé, annak úgy mi értelme van? Nem csinál semmit, csak ott van. Mire akarod használni?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
-
TeeJay
félisten
válasz TommyGun #46128 üzenetére
HDD nem bírja az egyidejű le és feltöltést 10K RPM-es Velociraptornak meg biztos van hangja
nem tudom honnan vetted ezt a 2-3év alatt ki lehet nyírni az SSD-t de ez marhaságegy Samsung 850EVO 3000P/E ciklust lazán kibír így egy 500gigás is legalább 1,5PB írást el kell hogy viseljen márpedig ha te havonta 30TB-ot lekapsz ami napi 1TB (kizártnak tartom hogy ennyit töltenél)
akkor is legalább 50hónap mire ki tudod nyírni az meg 4év és gyakorlatban jó ha 2TB letöltésed lesz(feltöltés nem gyilkolja az SSD-t...) szóval szorozd meg bátran ezt az évek számát vagy 5-el 20év múlva meg már hol lesznek ilyen SSD-k
ha meg nem a NAND döglik meg hanem a vezérlő arra úgyis van 5év garanciád szóval 5év múlva meg már ismét hol vannak ilyen SSD-knyugodtan lehet tolni rá nem kell betojni a HDD úgysem fogja bírni
hiába lineáris 150-200MB a sebessége az újabb 1TB-os tányéros példányoknak torrent alatt össze vissza ugrál a fej így az a sebesség a tizede is lehet ami máris csak 20-30megabájtMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
zsolt501
nagyúr
válasz TommyGun #46128 üzenetére
Nem nem elég, max 1-2 szálon, de pl torrent esetén 1 HDD elfekszik elég gyorsan még az 500-as net is kifektet egy HDD-t a torrent ha több szálon megy.
500-as és 1000-es nethez többlemezes RAID tömb kell pláne ha több szálon tölt le vagy fel az illető, vagy SSD, de az meg az ára miatt nem versenyképes, na meg az élettartam sem mindegy.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz TommyGun #45875 üzenetére
Natoltak, írj/hivj ügyfélszolgálatot hogy nyilvános IP-d kéred vissza.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Varszegig
veterán
válasz TommyGun #37797 üzenetére
Nem tudom,mekkora a lakás, de a legtisztább, ha 1 router lefedi, minden más esetben már kompromisszum van.
Én mondjuk a szolgáltatóiban átállítottam, hogy a tartomány elejét hagyja meg a fixeknek, nekem az kell, azaz 10-től oszhatja. Igaz nem oszt semmit, mert csak az én routerem van rajta Szeretem, ha az elején vannak a fix ip-s dolgaim. -
Varszegig
veterán
válasz TommyGun #37795 üzenetére
Sok jó megoldás van, de nem az amit írsz
1) A két router AP módban megy, azaz csak wifi elérésre használod őket. Úgy kell őket bekonfigurálni. Az hogy wan vagy lan csatlakozásba kel dugni, azt a doksijából kéne kikeresni.
2) Lehetnek router üzemmódban is, de biztosan akarod te ezt? Ugyanis ez esetben lenne 3 wifi networkod, mindre lehet külön csatlakozni, de biztosan ez a jó megoldás?
3) Lehet olyat is, hogy kikapcsolod a wifit a digis eszközön, beállítod a saját routert, és ha elég a lakásra örülsz, ha nem, akkor a másik mehet AP módban.Egy dolgot ne csinálj: azt hogy kikeresed a dhcp tartományt, és abból adsz egy fix ip-t. Ebben az esetben garantáltan ip ütközésed lesz. Fix ip-t a dhcp tartományon kívül kell adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Interactive Brokers társalgó
- Nők, nőügyek (18+)
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Parfüm topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest