Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
gg72
veterán
Megpiszkáltam a kábeleket és szerintem nem ebben van a hiba (teljesen randomszerűen gyengül, majd visszaerősödik a jel a közszolgálati csatornákon), de a biztonság kedvéért kicserélném azt az 5 méteres részt, ami az elosztótól jön a TV-ig. Milyen jó minőségű koax kábelt ajánlanátok + egy 2 kimenetes elosztó is kellene.
-
szili.tamas1
senior tag
Nincs ebben semmi trukk, az alacsonyabb frekiken levo muxok nalam mindig gyengebben jottek. Egy ideje mar sdben tudtam csak nezni az m1et meg a tobbit, aztan megcsinaltattam. Hozz ki egy boxot (mert ha a tvn szar akkor azon is szar lesz) csinaltasd meg ingyen, aztan vidd vissza a boxot.
-
unravel
őstag
"olyan létezik, hogy az összes adó jelerőssége kiváló (90 körül mozog), csak a közszolgálatik erőssége alig éri el a 10-et?"
Mitől ilyen hihetetlen ez? Analógnál is volt olyan, hogy néhány adás képe rossz a többi kíváló."Ezek szerint most ezzel trükköznek, hogy a VB alatt csökkentik a közszolgálatik jelerősségét, hogy 2500 Ft-ért kijöhessenek megnézni?"
Lol, micsoda elmélet. Bőven elég nekik a nem várt hibákat kijavítani, biztos vagyok benne, hogy nem rontják le sehol a jelerősséget.
Ha DIGI boxon nézed a digitális adókat akkor segítenek, kapsz támogatást. Egyéb esetben 2500, ami szerintem tök jogos. Én nem várnám el a segítséget ha saját eszközön valami hiba lenne, amihez a DIGInek semmi köze.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Yettel topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest