- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 7 Pro - hétpróba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- DIGI Mobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
Azt nem tudom az én tv-m ilyet nem kér tőlem csak a kezdő frekit és meg is találta még tegnap kora délután amikor kézzel lekerestettem vele.Esetleg kapcsold be a samuban az automatikus csatorna frissítést ha van ilyen opció benne-kéne lennie- utána kapcsold ki a tv-t pár percre és megoldja magától te meg berakod az általad kívánt program helyre.
szerk:
Látom közben már dolgozol rajta.Valószínűleg lehet a lakhelyednél lévő alközpontban még dolgoznak rajta akárcsak néhány vidéki városban ahogy más fórumokon olvasom.[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Visszaolvastam a forum elejétől! Azt már vágom hogy Budapesten 6000kS/s, és elvileg 256, de voltak korábban a fórumban más adatok is. A végfrekvenciának mit adjak meg a keresési beállításoknál? 128500-at? Jól gondolom? Most lefuttattam egy keresést, talált is M1 HD-t meg M2 HD-t is, de akadozik szétesik a kép, és az SD közszolgálatiakon is..
[ Szerkesztve ]
-
-
dh66e
veterán
No a diginél is fontos a tájékoztatás igaz kissé megkésve. [Újrahangolás]
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Digikábelen eltűntek az M1 HD és az M2 HD csatornák, azt mondták 121500kHz-en kell bekeresni, a Samsung TV-nken meg is lehet adni a keresés elejét, de a többi adathoz nem tudom mit kéne választani?
Frekvencia vég?
Modulation QAM? 16-32-64-128-256
Jelátviteli sebesség? ----kS/sHa valaki tudna segiteni megköszönném!
(Digi Telefonos ügyfélszolgálat nem volt tul segítőkész, nincs is kedvem nagyon visszahívni...)
-
dh66e
veterán
válasz Misi 007 #9891 üzenetére
Igazad van,gyanúsan sokan rajonganak a közszolgálati adókért. Jelzem is az MTVA felé biztos örülni fognak neki.Ettől függetlenül ezt egy éjszaka alatt simán le lehetett volna zavarni.
Gondoljatok bele ha diginél valami elvetemült vicces kedvű gonosz szaki ezt a hercehurcát benyomja egy vasárnapi napon F1 idejére.Fagyhalált szenvednének a szerverek.
Azért az mégis fincsibb dolog volt amit ide is belinkelt az érintett a "T"-s mizériáról ahol HBO előfizetéssel sem tudta nézni a TH 2.évadját. -
GuruZone
őstag
válasz Bogyi007 #9892 üzenetére
Istenem, mit tudtok ríni a közszolgálati csatik miatt... Őszintén, az F1-en és a Maradj talpon!-on kívül, van rajta értelmes műsor???
Digi a király akkor is ha szar az analóg jeltovábbítás,
Digi a király akkor is, ha néha egy napig nincs m1 HD,
Digi a király akkor is ha véletlenül kihúznak a lépcsőházi elosztószekrényből,
Digi a király akkor is, ha véletlenül 86 Mbit-et ad 80 helyett...
Így is jóval többet kapunk, mint amennyit fizetünk. e-számla, netes fizetés, kódolatlan adások, HD adások, nyolcvan-valahány csatorna, gyors ügyintézés
Ősszel költöztünk, előző nap a régi lakáson, másnap már az új lakásban voltak a saját szolgáltatásaim.
Ennyiért én nem várok mást.
#9894 Misi007: azesetben meg ott az ORF1 meg az RTL.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Bogyi007
veterán
válasz Kwisatzh #9887 üzenetére
Védjed már őket! Itt bizony a Digi volt a ludas! Hétfőn estefele amikor már rég le kellett volna mennie az egész átállásosdinak bekapcsoltam a tv-met üres csatihelyeim voltak és sehol nem voltak a közszolgálati adók. megnéztem a digi honlapot és ott a mellékelt linken levő pdf file szerint elkezdtem keresni az új csatikat. Egy sem volt ott persze. A digiseket felhívva én is várakoztam bő 5 percet aztán az okos ügyiszolis el akarta velem hitetni hogy egy teljes újrahangolás majd mindent meg fog oldani - nem tettem meg mivel van annyi tapasztalatom már a Digivel hogy ilyen egyszerűen nem oldódik meg a dolog, s a Samsung tv-m újrahangolása s a csatornák sorrendjének átállítgatása sem éppen pár perces móka.
Később a 121.5-ön jöttek be csatik de nem HD-ban hanem SD-ban csak.Mint kiderült ezzel nem voltam egyedül s elég szépen gyülekeztünk a fórumokon a panaszainkkal. Gondolom ebből a Digi is kapisgálhatta a dolgokat s tegnapra szépen helyreállt a téma.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Misi 007
őstag
-
riki
senior tag
Amikor saját boxuk,nem találja meg a változást ,csak teljes kereséssel, az már szerintem elég gáz. Gondolj bele ,aki csak használja és a szerelő állította be neki a csatorna listát, az most finoman fogalmazva " nem boldog" ,és ez bizony fogyasztó bizalom vesztéssel jár.
-
klaczi
aktív tag
Az sr váltást itt a fórumban tudtam meg. Utána símán ment minden két kütyüvel. Most sem tudom hol közölték. Ezt súlyos hibának tartom!
Azt, hogy a tévénket hogyan kell behangolni az egyéni szoc. probléma.
Még a végén elunják és kötelező lesz az általuk adott box mint a többi genyónál. -
M_AND_Ms
veterán
"A DIGI - t meg ne "okoljátok", abban igazuk van, ha van akár egy készülék is aminek nem okoz gondot az új felállás, akkor ők már nem felelnek. Márpedig nem egy van...."
Csakhogy ebben a hétfői ámokfutásban nagyon hamar kiderült, hogy nem a vevőkészülékek és a felhasználóik a szarok, hanem egyszerűen nem azt és nem úgy módosított a Digi, mint azt előre jelezte. És miután többen is felhívtuk az ügyfélszolgálatot, nem azt mondták, hogy elnézést még bénáznak a kollégák az ügyön, hanem, hogy eleve ha nincs tőlük boxom, akkor maradjak csendben(!), ha meg van, akkor meg hangolgassak jó nagy lendülettel és értsem már meg, hogy az SD m1 márpedig az HD és én látom rosszul az ott bizony 121,5 és nem 121 MHz. És még azt is elmagyarázták, hogy én értelmezem félre, hisz hát ott vannak az analóg csatornák. (ehhez külön percekig értekezett a kis hölgy valakivel a háttérben - biztos az volt a Kábelbarát)
Ha történetesen én hétfőn nem vagyok otthon és csak kedd reggel veszem elő a tájékoztatójukat, akkor az alapján minden csont nélkülinek tűnik: automata frissítés és lám, máris megvannak az új adók, az új helyeken. De sajnos én már hétfőn készpénznek vettem mindent és elhittem minden úgy lett, ahogy előre ígérték. Hát nem! Elkúrtam két órát és eltelefonálgattam egy órát (ebből húsz perc zenehallgatás) az ő hülyeségük miatt.
Szóval, én az egészért a Digi-t okolom. Jöjjön rájuk a hígfosás!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Kwisatzh
senior tag
válasz Kwisatzh #9871 üzenetére
Na úgy látom talán egyedül nekem nem volt semmi gondom a széthackelt LG-mel.
Semmi keresés, bekapcsoltam, és minden a "helyén" volt. Igaz nálam a symbol, stb ótómatán van. Ha nem tűnik fel a listában a 3 "mpeg4" rádió, meg nem nézek be a fórumra, észre sem vettem volna semmit.Az LG-k egyébként a "gyors" opcióval néha több adót találnak mint a "teljessel", de úgy látom nemcsak az LG-k. Érdemes tehát mindenféle keresést végigpróbálnia annak aki még szenved valamin.
A DIGI - t meg ne "okoljátok", abban igazuk van, ha van akár egy készülék is aminek nem okoz gondot az új felállás, akkor ők már nem felelnek. Márpedig nem egy van....
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
shun
csendes tag
válasz zsolti73 #9833 üzenetére
"Aki nem találja a közszolgálati csatornákat az megtalálja az új frekvenciákon:121.5 MHz. és 128.5 MHz.A jelsebesség nem 6900 hanem 6000!!"
Fehérváron ugyan ez a helyzet. Az első ilyedtséget az okozta, hogy a DIGI elfelejtette kommunikálni a symbol ráta változást. Nagyon amatőr módon intézték ezt a frekiváltozást, még a saját ügyfélszolgálatosaik sem mondták (tudták?) a sr. váltást. Igazából nem is értem miért kellett megváltoztatni, saját magukat szivatták meg vele. Ráadásul rombolták rendesen
az ügyfelek bizalmát és elégedettségét. Az idegrendszerünkről nem is beszélve.
A DIGI brand és 'imídzs' értéke igencsak visszaesett!!![ Szerkesztve ]
-
Palmer.Jass
csendes tag
válasz zhagyma #9730 üzenetére
Nekem LG 42LE4500 van és ez megoldotta a problémát!
Nagy köszönöet ZHAGYMÁNAK!
Már két napja téptem a hajam emiatt. A #&@đä!%/ -ott helpdesk meg ...-szott segíteni. "Nézzem meg a készülék kézikönyvét vagy keressem meg a gyártót!" Na ja, azok meg kapásból vágják, hogy a DIGI mire állította a frekvenciamodulációt (256 qam) meg a Symbol rate-et (6000 kS/s)...
Még egyszer köszi zhagyma! -
-
eketomy
senior tag
Értem, mármint azt eddig is tudtam hogy box kell hozzá, csak az a box ami most alapból van (amibe a 2db kártya van) ha azt rákötöm a tv-re akkor u.úgy azok a csatornák amik a digi kábelnél HD-ba jönnek (pl. m1,m2, digisport) azok a műholdas verziónál is úgy fognak jönni?
az hogy most mpeg2 vagy mpeg akármi ill. hogy kell -e hozzá box vagy nem az mind1, nekem csak a végeredmény a lényeg
szerk:
most olvastam előrébb
a TV-mben van DVB-T ill. DVB-C!!! DVB-S nincs, az nagyon a felső kategória szerintem!magyarul nem fogom tudni nézni a hd adásokat, hát ez remek, erre nincs valami megoldás? esetleg valami hd-s box vagy tudom is én???
legvégső esetben más szolgáltatóval kell megoldanom, bár ez sem lenne egy jó megoldás mert digisport csak a diginél van!
[ Szerkesztve ]
Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
M_AND_Ms
veterán
"A mai tévékbe már többnyire van DVB-S"
Azért ez annyira nem jellemző, pláne nem a nekünk szánt modellekre.
Pl. az én Pana G20-am brit kiadásában van DVB-S, a kontinensre szánt modellekben viszont nincs[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
PPeti1
csendes tag
Én ma reggel futtattam újra minden TV-n a teljes csatorna keresést, de semmi közszolgálatit nem talált... Bp. 18. kerület. Akkor mégsincs megoldva a probléma? Kezdek ideges lenni
-
Morris
veterán
Igazad van.
A műholdas tévénél nincs HD csatorna, sem HDMI. Azt vágom, hogy mehet a tévékbe is kártya, csak a párosítás a probléma.
Kábel tévénél párosítanak, de tányérosnál??? nem tudom.
A mai tévékbe már többnyire van DVB-S is, de ugye kérdés megint, hogy a kártyát tudja e olvasni.
Tehát ahogy Kwisatzh koma is mondja, ha a két feltétel teljesül, akkor ööm é bódottá[ Szerkesztve ]
-
Kwisatzh
senior tag
Pontosan!
Kieg.: Ez itt a reklám helye : Az új LG -kben már mindhárom tuner benne van, CI slottal, és én úgy tudom a digi műholdas nem "pároztat" (lehet rosszul tudom!) ezért azokkal simán lehet box nélkül, csak kártyával is fogni a műholdas digit.
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Kwisatzh
senior tag
Off:
Letölthető már magyar felirattal a trónok harca 720p - ben, igaz csak sztereó hanggal. Minden héten hétfőn jelenik meg tudjátok hol 1080I ből konvertálják, de qqqvajól néz ki 720p ben is! (Jobban mondva nekem felkonvertált 1080p a kimenő jel már, de a forrás az 720p)
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Watt25
veterán
Nostehát.
1. Nem az a kérdés, hogy digitálisan sugároz-e? Az egyértelmű, hogy igen. Hanem az, hogy kiadja-e magából a box a digitális jelet. Magyarán van-e HDMI kimenete? A válasz valószínűleg valóban az, hogy nincs.
2. Lehet, most újdonságot mondok, de a TV-kbe is lehet rakni kártyát. (CA modullal.) A gond inkább az, hogy nem jellemző, hogy DVB-S tuner lenne a tévékben (csak nagyon a felső kategóriában), illetve nem tudom, hogy menne-e a műholdas Digi TV-be dugott kártyával. (Valszeg nem.)
Tehát bár, a végkövetkeztetésed nagyjából jó, rossz úton jutottál el oda.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Kwisatzh
senior tag
Nálam mindössze a következő a változás:
"Eltűnt" a listából az SD M1, M2
Megjelent 3 "mpeg4" rádió, amiket rögvest ki is irtottam.
Minden más a helyén a csatornalistában, 121 MHz-t ír a jelinfó változatlanul, de 6000 a symbol. (Bp.)
A három rádió kiirtásán kívül nem kellett hozzányúlnom. Ritkán írok ilyent: Respect LG..
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
wlantal
tag
válasz wlantal #9829 üzenetére
Nos a HD4 CX-et nem kellett buherálni, megtalálta magától a csatikat.A TV-t meg azért kellet manuálisan kerestetni,mert van egy nagyon hülye szokása ha be van kapcsolva az automatikus csatorna frissítés.Miszerint teljesen "random" módon újra indulgat és ez, miatt már hónapok óta ki kapcsoltam ezt a funkciót.Még jó hogy felnéztem ide a topicba(jó pár hónap után ) ,mert várhattam volna,hogy helyre álljon a közszolgálati mux.
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
Szeged, közszolgálati csatornák újrakeresése Sony TV esetén (nem kellett mindent újraraknom):
Beállítások > digitális beállítások > digitális hangolás > digitális kézi hangolás > frekvencia: itt megadtam, hogy 121 és megtalált néhány adót. Megkérdezte berakja -e őket, igennel válaszoltam, és be is rakta őket az eredeti első három helyre (nekem eredetileg is ott volt a M1 M2 meg a Duna) -
eketomy
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, műholdas tv-vel kapcsolatban tudom, hogy ez nem az a topic, de nem találtam kimondottan olyat sajnos, így itt kérdezem meg hátha jártas valaki a témában!Na szal, van egy Sharp full hd tv-m és úgy néz ki, hogy haza költözöm muterékhoz vidékre pár hónap múlva ergo viszem a tv-met is és nekik digi műholdas szolgáltatásuk van (nekem meg most ugye panelban digi kábel)!
Itt jön a kérdés:
Otthon ugye sima régi képcsöves tv-k vannak aminek fölös a komoly beltéri egység ill. a digitális jel.Ha hazaköltözök akkor kell kérnem egy olyan beltéri egységet amivel digitálisan tudom fogni a digitális jelet ill. amivel bejönnek hd-ban azok az adók amik a digi kábelen (m1,m2, duna, digisport stb...) vagy erre abszolut nincs lehetőség a digi műholdas szolgáltatásánál? mert gondolom a sima mezei beltéri egység az nem is digitálisan hanem analógba adja az adásokat!
szal lehet egyáltalán ilyet kérni, vagy felejtős? jó lenne mert már nagyon megszoktam a jó minőségű képet! köszi előre is a válaszokatPeace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
Sonja
nagyúr
válasz Snapshot #9862 üzenetére
Találtam egy ilyet a sat.hu fórumán, talán segít.
"A Sony menüjében van a hiba.
A "Digitális automatikus hangolás" pontba lépve kéri, hogy földi v. kábel a tévé vételi módja. A következő pontban jelenik meg az a lehetőség, hogy "Keresés jellege"
Itt hibás a menü, mert fel van cserélve a "Teljes keresés" és a "Gyorskeresés" pont.
Ha a teljes keresést futtatom, semmilyen állítási lehetőség nincs, míg a gyorskeresés esetében frekvenciát, hálózati azonosítót, jelsebességet is állítani lehet.
Bár én ebben a pontban is mindent automatikus állásban hagytam, s láss csodát, az összes csatorna "megkerült"!
(S az adatok is a helyükön vannak: a 121,5 MHz-en és a 128,5 MHz-en.)
Bocs, ha hosszú voltam, de hátha tudtam segíteni néhány Sony tévés fórumtársnak."Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
NoOne1976
őstag
Valaki meg tudja mondani nekem, hogy mi a különbség az alábbi két stb között?
KAON KCF-S660HDCO vs. KAON KCF-S660HD
Vagy semmi sincs, csak van ahol így, van ahol úgy tüntetik fel?
-
-
Békéscsabán nincs semmi se a 121-en, se a 121,5-ön, se a 128-on. Lefuttattam egy teljes csatorna frissítést, de nincs egyik közszolgálati hd adó se.
Hol van a csatorna kiosztás? Én sose találom.[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
Snapshot
csendes tag
Sziasztok!
Jó ideje küzdök a Digi ügyfélszolgálatával, s eddig nem jutottam dűlőre velük. Lelkem rajta, próbáltam nélkülük megoldást keresni a hibára, benneteket is olvastalak, s most kicsit elbizonytalanodtam.
A jelenség - az itt olvasottak alapján - a szokásos, a közszolgálati és más egyéb adók néhány napja/hete nem foghatók. Amennyire ki tudtam deríteni, ezek a 121.50, 128.50 és 378.00 frekvencián helyezkednek el. Boxom nincs, a tv-n (sony z4500) nincs lehetőség a frekvencia, moduláció és symbol rate állítására. (Használtam a google-t, de a keresőszavaimra nem kaptam olyan eredményt, ami megoldást nyújtott volna.)
A kérdésem az lenne, hogy a fentiek alapján szerintetek nálam (a tv-nél) van-e a hiba, vagy erőlködjek az ügyfélszolgálattal, hogy valami megoldást találjak?
-
JoeB74
csendes tag
Megvannak Miskolcon az adások
121.5 és 6000
128.5 és 6000ha Németországon van!!!
Csak a Diósgyőr!!! ♥
-
Bogyi007
veterán
-
JoeB74
csendes tag
Miskolcon van-e már valakinél a közszolgálati adások?
M1 stb... -
br.rak
őstag
Nem mintha nagyon zavarna, de más is tapasztalt olyat Debrecenben , hogy az mpeg4 -es rádiók nem szólnak?
-
Bogyi007
veterán
válasz M_AND_Ms #9849 üzenetére
Nem vagyok kárörvendõ.
Egyébként imént szólt mutter hogy nála is gubanc van az m2-vel (Digi Sd box - Techwood) Pár kattintás után nála is a 128.5-ös freki és a 256-os qam valamint a 6000-es jelátvitel beállítása után helyreállt a rend és tudta is nézni a sorozatát az m2-ön 19.30-tól.
Én meg hamarosan ülök le a bodzás söricilinemmel a Barca-Milan meccshez a Pro4-en.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Ahab77
tag
A hd csatik most bejöttek bár mindent ugyanúgy csináltam mint eddig, úgyhogy nem tudom miért. Ami miatt aggódok az az hogy a tv szerint ez 121 és nem 121.5 valamint hogy újbóli kereséssel megint nem találja a tv, most még nem gond mert az előző keresést elmentettem, tehát most van hd adás de, hogy mitől és hogy holnap bekapcsoláskor is megmarad-e azt nem tudom. 128.5 és környékén hullaszag van. Tényleg kiszúrás ez a feles frekvencia.
Elnézést ez dupla lett
[ Szerkesztve ]
-
Ahab77
tag
A hd csatik most bejöttek bár mindent ugyanúgy csináltam mint eddig, úgyhogy nem tudom miért. Ami miatt aggódok az az hogy a tv szerint ez 121 és nem 121.5 valamint hogy újbóli kereséssel megint nem találja a tv, most még nem gond mert az előző keresést elmentettem, tehát most van hd adás de, hogy mitől és hogy holnap bekapcsoláskor is megmarad-e azt nem tudom. 128.5 és környékén hullaszag van. Tényleg kiszúrás egy a feles frekvencia.
-
zhagyma
őstag
válasz zhagyma #9730 üzenetére
Sziasztok!
Korábban jeleztem hogy PC-s tunerem nem volt képes befogni a 121,5 / 128,5 MHz-es frekvenciákat ( jelszint: 0%, jelminőség: 0% ) miközben a Samsung LE40B530-as TV kapásból megbírkozott a feladattal. A jelenség alapján driver problémára gyanakodtam. VIsszatettem egy régebbi drivert és "lőn világosság": a tuner befogta a kérdédeses frekvenciákat.
Tuner: Hauppauge WinTV HVR 930C
Operációs rendszer: WIndows 7 Enterprise x64 SP1
A kérdéses frekvenciákat behangolni képtelen driver verzíó: 5.10.0325.28153
A kérdéses frekvenciákat nálam behangolni képes driver verzíó: 5.8.925.26269 (telepítő cd)Vélhetően előfordulhat másnál is hasonló hiba ami firmware / driver / stb telepítéssel (downgrade) talán szintén orvosolható.
[ Szerkesztve ]
-
Zlin50
senior tag
Megoldhatták volna igazán hogy a páksz tévét nem ékelik be a magyar és dunák közé inkább a feléjük rakják, a korábbi SD, HD sorrend megtartásról már nem beszélve.
Legközelebb mikor kavarnak be egy új frekvenciát és rátát?
Első nekifutásra aszittem a saját HD box megadta magát, csak amikor bekötöttem az SD Humáxot próbából és talált adást akkor már kezdett gyanús lenni."HA-SIA, HA-SIB, HA-SIC ... AEROTRIGA forever"
-
Bogyi007
veterán
Nem kedvelem annyira a Bundesligát.
Ellenben az Olimpián a női műugrást és egyéb vízi sportokat igen! Az meg az Eurosport 1-en szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
QAM 256-on van?
Azért szép most már 10 HD csatink van már, bár én még egy Eurosport HD-t el tudnék viselni....
(m1 HD, m2 HD, Duna TV HD, Duna World HD, Nat Geo HD, Nat Geo Wild HD, SuperOne HD, DigiSport HD, DigiSport Plus HD, Music Channel HD)[ Szerkesztve ]
-
ronson
őstag
Miskolc:
Egy darab közszolgálati sincs, a feles frekvenciákon se.
Techwood STB
-
Ahab77
tag
Hát nekem teljes KO semmi sincs se 121.5-en se 128.5-en pedig 6000-re tettem a Sr-t. Na jól kitolt velem a DIGI. Szeged-ről vagyok OK. OLE 321-B D4 tévével. Tippek? Mert ahogy olvasgatom a az ÜSZ-el nem sokra megyek. Eddig minden jól ment, minden csatorna akadásmentesen.
-
Bogyi007
veterán
Humax HD Boxhoz egy kis segítség:
Nyom egy menü gombot, majd beállítások, Üzembe helyezés, (0000 kód) Gyári beállítások, itt mindent beállítani gyárira.
Kis idő múlva leokézni mindent úgy ahogy szeretnéd (felbontás, időzóna) majd az automatikus keresést megszakítani s utána egyedül a hálózati keresést BE-re állítani a többit változatlanul hagyni s utána újraindítani a keresést. Így elvileg mindent meg fogtok találni.ha mégsem akkor meg be kell menni a Beállítások - Üzembe helyezésnél a manuális keresésbe és ott a Frekvenciánál beírni először a 121500-at a jelátvitelnél meg a Felhasználó megnevezésénél beírni hogy 6000-et s utána a Keresésre menni, ha megvan utána a 128500-ra is ugyanezt megcsinálni.
Ennyi!
-
ronson
őstag
Azért akinek nagyon fog, hiányozni a közszolgálati HD, mert nem tudja majd fogni a TV-je, annak, még ott van alternatívaként, a DVB-T-n a Mindigtv, ami sok helyen egy kis bot antennával is bejön. Pláne hacsak valaki ezért bérelne STB-ot.
-
sagem
addikt
válasz zsolti73 #9833 üzenetére
most így sikerült beállítanom végül, külön öröm, hogy a hivatalos digis HD box manuális keresésénél nem lehet 6000-re tenni a jelsebességet, csak egy külön menüpont alatt lehet így keresni, az ügyfélszolgálat meg véletlenül sem tett említést a 6000-ről, csak a 121.5-öt hajtogatták. De így bejöttek a közszolgálati adók+rádiók. Viszont ami furcsa, a kavarodás óta az automatikus keresés csak 49 csatornát talál, bármit is teszek.. (eddig ment rendben). Manuálisan kellett befogni a hiányzó csatornákat.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Bogyi007
veterán
válasz M_AND_Ms #9834 üzenetére
Így van ahogy mondod nekem csak 15 perc+5 perc várakozás jutott az ügyfélszoliból, de bőven elég volt. Még jó hogy semmiképpen sem akartam azt tenni amit javasoltak volna - akkor most pakolhatnám többek között újra a csatornalistámat is.
Hihetetlen hogy egy ilyen elvileg egyszerű és már hetek óta bejelentett frekvenciaváltoztatás ennyi kavarodást tudott okozni. De legalább már vége van. Igaz probléma még mindig van - A Music Channel HD és a SuperOne HD még mindig kockásodik elég gyakran a tv alatt, persze a Humax STB alatt nem - de ettől még valszeg megválok tőle. Franc akar havi 1000 forintot adni érte amikor nélküle is boldogulok.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz leslieke #9827 üzenetére
Tényleg?
Ezen turbóztunk tegnap.
Lemaradtál a lényegről ugyanis a valóságban egész másképp és csak félig hajtották végre a változtatást: nem éltek az új frekvenciák, hanem csak a régi, de onnét eltűntek a HD adók, stb,stb. Mindezt digi stílusban.
Ha kimaradtál belőle, jobb ha örülsz neki. Én csak bő egy órát veszekedtem velük a telefonban.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
zsolti73
csendes tag
Sziasztok! Aki nem találja a közszolgálati csatornákat az megtalálja az új frekvenciákon:121.5 mhrz. és 128.5 mhrz.A jelsebesség nem 6900 hanem 6000!!
-
Bogyi007
veterán
Na végre! Nálam is oké a Samsung Tv-n. Meglepődtem hogy HD csatikból +1 is lett mivel nálam mindkét Duna (Duna tv és Duna World) is megy HD-ban és Sd-ben egyaránt.
Külön öröm számomra hogy mivel tegnap nem hallgattam a Dilis khmm Digis Ügyfélszolgálatra s így a tvmen nem kell újra sorolnom a csatikat mivel én nem csináltam teljes csatikeresést csak a frekiket írogattam be és most így csak egy kis minimális csatirendezést kell csinálnom.Még megnézem a Humax HD boxot is hogy ott is okés-e minden.
-
sagem
addikt
Nálam baromira nem megy (BP III ker), Digis HD box-al próbálom, zero eredmény. Automatikus hangolással nem találja meg a közszolgálati csatornákat, manuális kereséssel szintén semmi. Ügyfélszolgálat gyári állapotra visszaállíttatott mindent, semmit nem ért (csak annyit, hogy állíthatom újra be a csatornakiosztást). Szerintem egyértelműen náluk van a probléma, és megfeszülhet akinek nem jó, amíg ők nem csinálnak valamit, nem is lesz jó..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
wlantal
tag
Üdv.
Na végre itt is meg lett minden BP 8.ker.
Philips 42PFL7656H-12-ön.
HD4 CX-en még nem hangoltam be. -
leslieke
Jómunkásember
Változtak a csatornakiosztások, ezért van a kavarodás: [link]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Golyo69
senior tag
Nekem minden megjelent ahogy azt irtam delelott! es nem csak boxon hanem van itthon egy lg tv es az is gond nelkul megtalalta a csatikat!(lw4500)
(bocsi az ekezett miatt telorol irok! )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
leslieke
Jómunkásember
Egy jó óra múlva otthon leszek, remélem nálam is rendben lesz minden.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Sonja
nagyúr
Na, most már nálam is megvan minden.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Misi 007
őstag
Végre nálam is bejöttek a Samsung 32C6500-on.
-
br.rak
őstag
Itt Debrecenben most már úgy nézz ki rendben van minden, a HD és SD-s adók is rendben jönnek. Humax PR-HD1000C és PR-FOX C.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Mr.Foreigner #9818 üzenetére
Köszi! Új keresés nem gond, nincsenek rendezve a csatornák azon kívül, hogy a sportcsatornákat bedobtam egy Kedvencek menübe.
(#9817) lrobi Szintén köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Foreigner
csendes tag
És ami még érdekes, nálam eddig is 121,5MHz-en jöttek az m1 és társai, de csak kézi kereséssel találta meg. Most meg lazán megtalálta automatikusan is, igaz 6000KS/s, ahogy az ÁSZF-ben is szerepel, míg korábban 121,5MHz-en is 6900KS/s volt.
A lényeg, hogy végre rend van. -
ToBeY
nagyúr
Ha még senki sem írta volna,akkor BP-en így kell megkeresni az m1hd,m2hd,dunatv hd.
121500 Hz
Symbol 6000
256 QAM -
riki
senior tag
válasz Golyo69 #9805 üzenetére
Jó neked,hogy digis HD box esetén ,jelzi és megtalálja a változásokat. Hát az sd humax az nem. Ez egy hulladék. És még szidtam a műholdas duál hunyadit. Az mindig magától megtalálta a csatorna változásokat,pedig ott sűrűben voltak.Hiába állítom be a dinamikus csatorna keresést, nem történik semmi. Teljes kereséssel megtalálta a változásokat, de az ember nem ezt várná. Nem igaz,hogy nem tudnak íratni a digisek ,egy normális frimware-t rá.
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Megpróbáltam újra hangolni az LG tv-t. Elsőre 86 másodikra 64 harmadikra 93 csatornát talált.
Ez most a tv hibája vagy a szolgáltató szórakozik?(#9807) leslieke
Nálam van ez is az is mind kettőn jön most már minden.[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
leslieke
Jómunkásember
Akiknél visszajöttek csatornák, mindenkinek van HD-box is?
-
Misi 007
őstag
válasz akoska60 #9796 üzenetére
Földim én ma hangoltam újra a Samsung 32C6500-t de fingja nincs a feles frekvenciáról viszont a Seltekával simán jönnek a közszolgálatik.
Pár tesztfelvétel ha valakit érdekel:
Duna TV HD
Duna World HD
m1 HD
m2 HDA Duna World HD egyedül ami 1920×1080-as a többi mind 1440×1080.
-
Golyo69
senior tag
Most ahogy bekapcsoltam a tv-ét nekem is egyből írta hogy új csatorna meg rádió meg minden
Mostmár megy minden csati a HD-ék és az SD-ék is!Nyíregyháza! Digit HD4 CX!
Tegnap este nekem sem működött!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest