Hirdetés

  • Két fontosabb újítással megjelent az iOS 17.5

    ma Az EU-ban webről is telepíthetők ezzel appok, illetve bővül a nyomkövetőkre való figyelmeztető rendszer.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • TopSpin 2K25 teszt

    gp Djokovic nélkül ugyan, de bő évtizedes kihagyást követően visszatért a TopSpin-széria – itt van minden Grand Slam, de vajon a játéknak mekkora esélye van a világelsői címre?

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz Kwisatzh #9887 üzenetére

    Védjed már őket! Itt bizony a Digi volt a ludas! Hétfőn estefele amikor már rég le kellett volna mennie az egész átállásosdinak bekapcsoltam a tv-met üres csatihelyeim voltak és sehol nem voltak a közszolgálati adók. megnéztem a digi honlapot és ott a mellékelt linken levő pdf file szerint elkezdtem keresni az új csatikat. Egy sem volt ott persze. A digiseket felhívva én is várakoztam bő 5 percet aztán az okos ügyiszolis el akarta velem hitetni hogy egy teljes újrahangolás majd mindent meg fog oldani - nem tettem meg mivel van annyi tapasztalatom már a Digivel hogy ilyen egyszerűen nem oldódik meg a dolog, s a Samsung tv-m újrahangolása s a csatornák sorrendjének átállítgatása sem éppen pár perces móka.
    Később a 121.5-ön jöttek be csatik de nem HD-ban hanem SD-ban csak.

    Mint kiderült ezzel nem voltam egyedül s elég szépen gyülekeztünk a fórumokon a panaszainkkal. Gondolom ebből a Digi is kapisgálhatta a dolgokat s tegnapra szépen helyreállt a téma.

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák