- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
-
crok
nagyúr
.. és mindamellett a router firmware-ét is frissítsd, mert az smc egyik-másik firmware-e erre a routerre produkál érdekes dolgokat (nem kezeli helyesen az MTU=1492 -t, a PPPoE kapcsolatok emiatt nem mennek (valamiért akárhogyan adod meg az MTU-t mindíg 1500-at használna így már nem fér bele a PPPoE fejléc a csomagba))
[firmware innen]
Szóval:
Router internetelérés PPPoE,
user, pass
MTU 1492
(ha felajánlja akkor a dial on demand off legyen, így mindíg él a kapcsolat, nem szakítja meg)
DHCP rendes beállítása/nem beállítása és fix IP használata (szerintem ez a legjobb..)
MAC szűrés ha akarod (nem véd sokat de azért jó ha van..)
Lehetőleg ne használd az alap ESSID-t, alap jelszavakat.. meg semmi alapot! (IP pléldául..)
WPA/WPA2 használat és jó erős jelszó (kisbetű..nagybetű..szám..írásjel)
(én még a digi dns-kiszolgálóját se használom, inkább opendns, 208.67.222.222 és 208.67.220.220)
..és a gépeknek mint a huzat mennie kell! -
FeGi
csendes tag
Influenzának köszönhetően
volt időm délelött óta próbálkozni ezzel, amit mondtál... nem sok eredménnyel...
Újra is inditottam párszor áramtalanitva a routert, újra konfigurálva, sorjában minden beállitva, de hiába inditanám a böngészőt kapcsolat nélküli módban indul vagy ha próbálom csatlakoztatni a kiszolg nem elérhető...
Lassan már 1 hónapja nem adom fel de kéne valami eredmény is, várok minden okos ötletet! Köszönöm előre is! -
dorcela
csendes tag
már többször is...
már volt egy pár router reboot is, hálókártya eltávolítása az eszközkezelőből, a szgép macadress-e ki van kapcsolva, fel is hívtam őket, de azt mondták, hogy ha van net, akkor csak nálam lehet a probléma, de én ennél többet nem tudok erről, pedig nagyon jó lenne, ha menne a router...
esetleg valami más ötlet???
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest